My First Blog Award dari Yaty


Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia…

Semalam happy+bangga sebab first time dapat award yang telah di tag oleh cik yaty yang pemurah hati lagi cumil “puji nati dpt award lagi..wink2“… thanks ye yaty “cantik awards ni + so colourful”.. award ni dibuat oleh adik husna yg br berusia 11tahun “kecik2 dah pandai berblog ye“..syaratnye kena tagkan pada 15 orang..So sape2 yang nak award ni kena bodek saya dulu..ngeh3 ;p

Antara yang ditag ialah:-

zuhanis~ yaty~ pinkie pixy~ cikputput~ caer~ spymaster~ -asy-~

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

6 thoughts on “My First Blog Award dari Yaty

  • July 21, 2010 at 5:07 am
    Permalink

    akhirnya dpt juga siapkan entry ini..hrhr..tak yah puji lelebih pun yaty bg kot..hehe =P

    Reply
  • July 21, 2010 at 5:17 am
    Permalink

    gurau je..hehe…tanx ye ^_~

    Reply
  • July 21, 2010 at 5:47 am
    Permalink

    comel jer award tuh.. hehe

    Reply
  • July 21, 2010 at 6:53 am
    Permalink

    mmg comel..cik pinky nak??

    Reply
  • July 21, 2010 at 7:11 am
    Permalink

    hehe.. nak buat entry, cukup mlas da.. huhu.. rajin jln2 jer.. hikhik

    Reply
  • July 22, 2010 at 1:50 am
    Permalink

    hehe..okay 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE