Nak header percuma sambil buat duit promosi affiliate?

Assalamualaikum dan salam sayang… Kali ni cik tom nak war-warkan satu peluang best untuk korang. Korang nak header percuma sambil promosi affiliate tak?

 

Kalau berminat mai teruskan baca entri ini.

 

Kalau tak minat terus close atau komen je kat bawah tanpa baca keseluruhan entri ni. hehe..

 

Nak header percuma sambil buat duit promosi affiliate?

 

Nak header percuma sambil buat duit promosi affiliate?
Sumber: http://lelietjevandalen.blogspot.com
Saudara Hairul Hissam ni bekas chef yang mengeluarkan 8 produk ebook berniche kan masakan, buat blog dan craftangan. Semua produk ni sudah semestinya dijual secara online dan sememang semenjak dari dulu lagi dan laris di pasaran.

 

Saudara Hairul Hissam ni nak tawarkan kepada korang servis design header blog secara percuma sekiranya korang sudi meletakkan banner atau text link affiliate beliau di blog korang la.

 

Tapi link affiliate tersebut 100% hak milik korang. Means kalau ada pelawat klik melalui link banner affiliate dan beli ebook tersebut. Korang la yang akan terima komisyen.

 

Best kan??

 

Pada yang tercari-cari produk affiliate lain yang boleh dipromosi selepas Ashadee ditutup? Cik tom rekemen korang sertai je affiliate Hairul Hissam ni.

 

Nak dapatkan link pendaftaran??

 

Korang boleh email terus Hairul Hisham di [email protected]. Buat la subjek email-“Link Pendaftaran Affiliate“. Nanti senang la hairul nak cari.

 

Ini antara koleksi produk affiliate Hairul Hisham yang laku keras;
  1. Koleksi Resepi Kek ala Secret Recipe
  2. Rahsia buat taufufah & air soya
  3. Pakej Rahsia Bun, Pau dan Pizza
  4. Pakej Lengkap Roti Canai dan murtabak
  5. Pakej Lengkap Cakoi dan Donut ala Dunkin Donut
  6. Pakej Rahsia Bisnes Air & Dessert
  7. Pakej Lengkap Putu Bambu & Piring
  8. Pakej Membina Laman Web
  9. Pakej Kraftangan Sulaman Benang

Cik tom sendiri memang dah ada DVD putu bambu dan juga cakoi. Serius resepi confirm jadi. Tanpa selindung resepi dan paling best diajar step by step menggunakan tutorial secara video. Boleh ulang banyak kali lagi.

Pada yang berminat nak request design header percuma pulak. Korang hanya perlu;
  1. Letak iklan disidebar blog samada iklan banner atau iklan text affiliate kepunyaan bro Hairul Hissam. (Jika belum daftar affiliate, boleh email Hairul untuk dapatkan link pendaftaran)
  2. Butiran untuk email: nama blog utk header, text di bawah nama blog jika mahu dan link gambar jika mahu  diletakkan pada header tu.
  3. Tempoh masa 2-7 hari untuk disiapkan. Bergantung pada mood. Mood awal tahun baru nie baik sikit. Cepat laa siap.
  4. Jika sekiranya korang email dan Hairul ni tak reply, sila email sekali lagi.. takut masuk spam email dan tak perasan atau mungkin terempty all spam email. Al-maklum ramai sangat suka spam email Hairul.
bunga sakura cantik menawan
Sumber: http://lelietjevandalen.blogspot.com

Ada faham?? Tarak faham?? Boleh buat pertanyaan pada ruang komen atau direct email pertanyaan pada saudara Hairul di; [email protected].

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

26 thoughts on “Nak header percuma sambil buat duit promosi affiliate?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE