Nak Update Blog Apa Ye?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua… Apa khabar?? Harap semua kawan-kawan sihat.. Cik tom alhamdulillah sihat. Lamanya tak update blog. Kalau 23hb ni genap sebulan. Habis berhabuk dah blog cik tom ni. Erm macam biasa alasannya busy tapi rasanya lebih kepada malas nak update blog kot. hehe..

Bila dah online tengok komen ada 291 moderate komen dan 350 spam komen. Erk pasni kerja mendelete spam komen dan juga reply + approve komen. Tengok majoriti yang komen pun banyak tanya soalan-soalan je. Nampaknya pening perah otak la nak menjawab semua pertanyaan dari pelawat enjin carian. Untuk sementara waktu segala entry lebih dari 60 hari cik tom dah closed untuk komen.

Iklan yang tak berbayar ada dalam komen cik tom pada yang berminat nak jadi pramugari dan pramugara;

Hello there! If you are female and male below 26 year-old, minimum height: 157 cm for female, 165 cm for male, at least educated to High School level (SPM), pleasant disposition and great personality and proficient in English…do join us as a cabin crews…We at Aptech Aviation & Hospitality Academy (Cabin Crew Training) are looking for new talents and fresh candidates. We attach with more than 38 airlines all around the world such as Air Asia, MAS, Emirates, Qatar Airways, Royal Brunei, Qantas, Sinagpore Airlines, Kingfisher and many more. We will groom you well in every aspects so you will be really prepared to explore the whole new world in new image and new career up in the skies. For more details, those who are interested can always keep in touch with me, Zarina Zainal Abidin (019-6290910) the person in charge for cabin crews course in Aptech Aviation & Hospitality Academy (Cabin Crew Course). See you! I’m waiting for your call…

Pada sesiapa yang berminat nak beli corset Premium Beautiful untuk pembentukan kontur badan boleh beli secara bayaran ansuran dengan kak ayu di blog; http://ayujamal.com/ atau hubungi no hp; 0122244103.

Dah tak tahu nak update apa lagi. Itu je entry buat hari ini. Nak reply komen dan singgah blog kawan-kawan dulu.  🙂

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

77 thoughts on “Nak Update Blog Apa Ye?

    • April 8, 2012 at 8:51 pm
      Permalink

      yup busy dengan final exam student sebelum ni..skang dah free.. 🙂

      Reply
    • April 8, 2012 at 8:52 pm
      Permalink

      hehe…memnang dah berbuah dah ni..siap masak makan lagi.. :))

      Reply
      • April 8, 2012 at 9:31 pm
        Permalink

        yu betul..memang xkan lupakan blog..selagi hayat dikandung badan 🙂

        Reply
    • April 8, 2012 at 8:53 pm
      Permalink

      eh xkan lupanya..baru je renew hosting last week..hee

      Reply
  • March 21, 2012 at 4:05 pm
    Permalink

    wah ciktom dah kembali.sebb ikut tips diet ciktom ni la berat akak turun.i follow u

    Reply
    • April 8, 2012 at 8:57 pm
      Permalink

      alhamdulillah baguslah..tahniah…thanks akak..

      Reply
  • March 21, 2012 at 4:50 pm
    Permalink

    haha…akhirnya ciktom dayang jugak bersihkan blog yang bersawang ni…lama betul tak update blog…
    mujur ada enti baru…bleh baca skit karya ciktom ni…hehee

    Reply
  • March 23, 2012 at 11:20 am
    Permalink

    tulah ciktom, dla bkn stakat bz je, dah terkena pnyakit mls ni, cantik2 dah bli domain jd pemalas lak dla ni..ni pun dla update sbb domain kot..hehe..

    Reply
  • March 24, 2012 at 12:53 pm
    Permalink

    banyak komen nak kena approve tu. saya tinggalkan blog 2 bulan dulu pun tak sampai 30 komen masuk hehe.

    Reply
    • March 29, 2012 at 9:37 am
      Permalink

      Orang famous bro 🙂

      Reply
      • April 9, 2012 at 12:39 am
        Permalink

        xfamous pn..kbykn yg dtg komen tue semua dr google..huhu

        Reply
  • March 24, 2012 at 5:40 pm
    Permalink

    hi,lma btul cuti..masakan xde idea.huhuh

    Reply
    • April 21, 2012 at 11:48 pm
      Permalink

      hehe..dah update dah..thanks sudi singgah blog ciktom.

      Reply
  • March 24, 2012 at 10:41 pm
    Permalink

    kalau banyak komen masuk tu maknanya banyak peminat blog cik tom ni..

    Reply
    • April 21, 2012 at 11:56 am
      Permalink

      komen banyak dari pelawat google yang tanya soalan..bukan peminat pun..hihi

      Reply
  • March 25, 2012 at 2:28 am
    Permalink

    lama sungguh bertapa kali nih 🙂

    Reply
  • March 25, 2012 at 7:02 am
    Permalink

    Ciktom….. Kite pon bz…. Adehhhhhh….

    Reply
    • April 8, 2012 at 9:32 pm
      Permalink

      sori sangat2 yunk sbb cik tom janji nak ym tp asyik bz..huk3

      Reply
  • March 25, 2012 at 9:29 am
    Permalink

    Assalam kak…..apa khabar dah lama syaf tak BW..rindu nak masukblog akak…akak apa khbar…

    Reply
    • April 8, 2012 at 9:32 pm
      Permalink

      wslm..akk shat je..harap syaf pn sihat2 ye..

      Reply
  • March 25, 2012 at 1:38 pm
    Permalink

    updatelah bagaimana ingin meningkatkan traffic di blog wanwidget.com

    Reply
    • April 8, 2012 at 9:33 pm
      Permalink

      ada tips nak tingkatkan trafik kat blog wanwidget.com ke??

      Reply
  • March 26, 2012 at 11:18 am
    Permalink

    As salam,

    Hola Cik Tom!

    Welcome back! Jgn lupa jenguk kami ye 😉

    Have a nice day! 🙂

    Reply
    • April 8, 2012 at 11:29 pm
      Permalink

      wslm..ok cik tom tgh singgah blog kawan2

      Reply
  • March 26, 2012 at 2:27 pm
    Permalink

    Mane akak menghilang? Busy sgt eh? Dok jenguk2 blog ni tengok entry sama je. Huhu. Cepat2 update tau!

    Reply
    • April 8, 2012 at 11:30 pm
      Permalink

      heheh..busy tp lebih malas nak update blog kot..xde mood..hee

      Reply
  • March 26, 2012 at 9:10 pm
    Permalink

    cik tom tak nak jadi pramugari ke.. cuba la apply.. boleh dapat tu….

    Reply
    • April 8, 2012 at 11:32 pm
      Permalink

      hehee…langsung xlayak..ketinggian pn xcukup….

      Reply
  • March 26, 2012 at 10:11 pm
    Permalink

    a’ah.. baru perasan. lama tak g blog ni.. hehehe.. banyaknya komen..

    Reply
    • April 8, 2012 at 11:41 pm
      Permalink

      hehe…sebab owner blog ni pemalas skang…teruk kan..heee

      Reply
  • March 28, 2012 at 2:48 pm
    Permalink

    wahhh rindunya kat cik tom.lamanya xupdate..g ner?sunyi taw

    Reply
    • April 9, 2012 at 12:36 am
      Permalink

      busy sikit pastu terus malas nak update blog…heee..

      Reply
      • April 9, 2012 at 2:13 pm
        Permalink

        alorhh jgn la malas..nk baca2 lagi

        Reply
  • March 29, 2012 at 1:30 am
    Permalink

    hye ciktom..
    memang dah bersawang…blog pown dah turut jiwang n ciktom..

    pe pown..kipidap dear..

    Reply
    • April 9, 2012 at 12:38 am
      Permalink

      hehee..nak wat camane kesian dpt owner yg makin lama makin malas update..huk3

      Reply
  • March 30, 2012 at 9:01 am
    Permalink

    hye cik tom..sudi2 kan lah singgah belog sy yg xsberapa tu 🙂

    Reply
    • April 9, 2012 at 12:39 am
      Permalink

      semua blog best2..ok ciktom singgah ye..

      Reply
  • March 31, 2012 at 5:24 pm
    Permalink

    Kalau dah lama tinggal blog mesti susah sikit nak dptkan mood tu ..

    Reply
    • April 9, 2012 at 12:44 am
      Permalink

      aah betul la akak..mmg nak cari mood nak taip entry ni cam dah tersumbat je..huhu

      Reply
  • March 31, 2012 at 8:57 pm
    Permalink

    lama gila merajuk ekk..

    Reply
  • April 1, 2012 at 3:05 pm
    Permalink

    update ni lagi power tawaran keje best tu, ta pe kita sik-buk de peluang ok laa. janji jangan buang mase jer!
    Buang masa # Bangsa Mundur

    Reply
    • April 9, 2012 at 12:45 am
      Permalink

      pada sesiapa yang berminat..ciktom mmg sah2 xlepas..hehee

      Reply
  • April 2, 2012 at 3:49 am
    Permalink

    ble la tlg nak wat iklan2 neh.. hehe

    Reply
    • April 21, 2012 at 11:23 am
      Permalink

      nak wat iklan apa?berminat untuk beriklan di blog cik tom boleh klik pada banner iklan di sidebar ciktom utk maklumat lanjut ye..

      Reply
  • April 2, 2012 at 5:21 pm
    Permalink

    Jangan lupa “password” nak buka blog sudah la CT..hehe

    Reply
  • April 4, 2012 at 9:37 pm
    Permalink

    uishh. kalau iqa selim melim, dah join jadi pramugari tu. best jgk jalan2 ni. huhu

    Reply
  • April 6, 2012 at 10:05 am
    Permalink

    haha betul kata Mekar, jangan lupa password blog ..

    jangan biar berhabuk lama-lama. rindu jadi dendam kesumat nanti 😀

    Reply
  • April 12, 2012 at 12:14 pm
    Permalink

    mmm…blog masih lagi tak terhapdate…hehe

    Reply
  • April 14, 2012 at 6:50 pm
    Permalink

    Hai cik tom, thank 4 guide, how to use photoscape.

    Reply
  • April 15, 2012 at 2:41 am
    Permalink

    Sibuk bebenor skrg cik tom yer.. 🙂
    utamakan yg utama dulu kan? hehehe

    Reply
  • April 21, 2012 at 3:47 pm
    Permalink

    jangan lama2 nnti mood d bawa lari heeee

    Reply
    • April 21, 2012 at 3:53 pm
      Permalink

      dah ada mood..ni rajin update balik..hee

      Reply
  • April 21, 2012 at 3:49 pm
    Permalink

    suri mula cari mood balik heee sb artu kluga dtg ipoh..pastu balik plk mlka htr makn balik kg dah tinggal blog agak lama..walau tak lama tap rasa malas ada jer bertandang jeeee..

    thkns cik tom walau ada sibuk pluz bz still dtg k blog saya.

    Reply
    • April 21, 2012 at 3:54 pm
      Permalink

      sama2 suri..ada masa terluang insyaAllah jenguk blog kawan-kawan.

      Reply
  • April 21, 2012 at 8:20 pm
    Permalink

    huhu…jadi pramugari best gak kan? 😛

    kawan cik tom yang jd fisio tu dah keje ke? keje mane?

    Reply
    • April 21, 2012 at 9:10 pm
      Permalink

      best kalau cukup inci..ciktom dah out ketinggian..heee…
      kwn ciktom yg firsio tue skang kerja kat hospital dungun, trganu…

      Reply
  • April 23, 2012 at 10:43 pm
    Permalink

    memang penat nak perah idea nak update blog pasal apakan. memang susah jadi seorang blogger ni.

    Reply
    • April 25, 2012 at 12:03 am
      Permalink

      yup susah nak perah idea nak update bila asyik fikir apa yang terbaik..tapi bila menulis dari hati tanpa fikir untung rasa tenang dan laju je nak update..hee

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE