Nasha Aziz Komen Warna Background Blog Cik Tom Terang Sangat!!

Kepada Nasha @ Nasha Aziz…


Terima kasih atas komen nasha tue ye. Kenapa tak tinggal link?? Don’t worry cik tom tak makan orang. Just makan tomato je. hik3… Entah2 yang tegur ni Nasha Aziz. Blog Nasha Aziz apa ye url?? Ada tak?? Wow femes blog cik tom. Artis tegur tue. wakakaka ;))

Sememangnya diakui background blog ni kaler terang. Cik tom memang sengaja pilih warna terang supaya bila korang datang jenguk terus cerah mata dan bersemangat. Cik tom pun rasa semangat tapi tak tahu la korang cam mane??

Sebab tue sebagai kontra pada kaler background yang terang, cik tom pilih warna putih pada background post entry. Supaya tak la silau mata korang nak baca entry cik tom.

Maybe kalau diberikan kesempatan dan masa yang secukupnya, cik tom akan cuba lakukan perubahan baru pada blog. Tapi tak dapat nak janji lagi. Nak main coding dan mix warna mana yang sesuai makan masa jugak bagi cik tom yang tak berapa mahir coding ni. huhu..

Sesiapa nak komen or bagi cadangan baru dipersilakan. Terus terang je. Cik tom terima dengan hati terbuka kerana setiap pendapat tue amatlah berharga 😉

p/s: sori belum berkesempatan blogwalking semalam sebab tertidur awal.
p/s2: pada yang dah komen entry ni sebelum ni. takpe takyah dah komen. cik tom saje ubah tajuk. hik3 😉

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

76 thoughts on “Nasha Aziz Komen Warna Background Blog Cik Tom Terang Sangat!!

  • December 22, 2010 at 12:07 am
    Permalink

    for me no komen..hehe

    Reply
  • December 22, 2010 at 12:11 am
    Permalink

    miyo rase dh ok kot ngn kaler background ni cik tom…x der la terang sangat..

    tp kalau nak lagi sesuai dengan identiti seketul 'tomato'…ade ke tomato kaler purple…? ~.~

    😀

    Reply
  • December 22, 2010 at 12:18 am
    Permalink

    kat bhgian post wrna putih. so, xberapa nak saket mate. tp kalau pupel di softkan, lebih better. hehe.

    Reply
  • December 22, 2010 at 12:21 am
    Permalink

    akak ok je..tersusun ape blog ciktom..rapi dan kemas..

    hehe..blog akak lak..perlu make over ke??

    Reply
  • December 22, 2010 at 12:26 am
    Permalink

    apsal d mata emiey ok je..huhu..

    p/s : jum xchnge banner 😉

    Reply
  • December 22, 2010 at 12:32 am
    Permalink

    cik tom, okay jelah background ni.
    paling best tak menyakitkan mata bila baca. ni pandangan miza jelah. orang lain tak tau pulak macam mana kan 🙂

    Reply
  • December 22, 2010 at 12:33 am
    Permalink

    hee.cik tom! sy pun baru tuka template.sbb sy rase bckgrnd sy tu hitam pekat. tp cik tom punye ni sy rase mcm okeh je.sbb purple kan lembut2 jgk.hehehe

    Reply
  • December 22, 2010 at 12:41 am
    Permalink

    den raso la ciktom, okeyh je, takde masalah pon:) blog pon kemas da:)

    Reply
  • December 22, 2010 at 12:46 am
    Permalink

    oh macy xkesa sgt. ad org ske terang ad ske gelap macy suke asal jelas n clear utk dbce ;D

    Reply
  • December 22, 2010 at 12:56 am
    Permalink

    ok je…tp kalo slow kan skit lagi ok 🙂

    Reply
  • December 22, 2010 at 1:05 am
    Permalink

    betol tuh.. sbg budak yg bukn bljr design2 nih, mmg susah nk mix kaler.. huk3~ T__T

    Reply
  • December 22, 2010 at 1:27 am
    Permalink

    hai cik tom,..

    saye da penah kene da dulu cmni.
    tp belog cik tom ni ok je.sbb post nyer bcground kaler putih.so,tadela pning sngt.but bg sye purple ngn pink tak cmpur la.=D cume pndapt (^.^)

    p/s;snang2 jguk belog saye.tgk kalernyer.hahaha.kompem tak pening!

    Reply
  • December 22, 2010 at 1:46 am
    Permalink

    morning cik tom…nak tanye la…camner nak buat blog i jadi meriah macam blog cik tom ni…?jeles la…

    Reply
  • December 22, 2010 at 1:51 am
    Permalink

    saya rasa ok je background cik tom ni sebab saya suak kaler pruple…hehehhehe…

    Reply
  • December 22, 2010 at 2:11 am
    Permalink

    zila rase padanan warna di blog ini sudah cukup menarik . nampak kontra . tu yg menarik dan menjadi identiti 🙂

    Reply
  • December 22, 2010 at 2:11 am
    Permalink

    warna background cik tom ni dah cantik.suka sya tgok! 😀 serius.hehe

    Reply
  • December 22, 2010 at 2:11 am
    Permalink

    dalia ok je 🙂 simple

    Reply
  • December 22, 2010 at 2:14 am
    Permalink

    ehh… bagi nieza, tgk ok jek… mane ada terang sgt… background post pun putih jek, takde la silau… rase nye, background ungu ni gelap… tak terang pun… tp ok la cik tom mix kaler ni…^_^

    Reply
  • December 22, 2010 at 2:17 am
    Permalink

    terang la jugak..
    tp c0mel je kaler purple neh.. i like..:)

    Reply
  • December 22, 2010 at 2:26 am
    Permalink

    Salam.

    Suke dtg sini sebab bnyk tips. Lagipon sy rs Cik Tom jujur dalam memberi pendapat..

    p/s just my 2 cent view..

    Reply
  • December 22, 2010 at 2:31 am
    Permalink

    maybe dia je kot tak selesa..saya ok je ciktom..hehe

    Reply
  • December 22, 2010 at 2:31 am
    Permalink

    study la cik tom

    Reply
  • December 22, 2010 at 2:32 am
    Permalink

    Masa tu nasha aziz google nak cari tom and jerry tak?? abis dah si tom tu dah makan jerry..last2 robot google link kan ke blog cik tom lah..paling dekat dgn tom and jerry..hahahaaaa…anyway..blog dikenali ramai nih!!!

    Reply
  • December 22, 2010 at 2:32 am
    Permalink

    Wow!! Nasha Aziz ye ciktom.. sukanyerr…hehee..
    Bg Myra ok je, sokong pndpt cik tom supaya lebih brsemangat.. 🙂

    Reply
  • December 22, 2010 at 2:51 am
    Permalink

    cik tom … memang agak silau mata memandang… tapi mungkin itu trade mark cik tom.. cuma contrast warna tuh kekadang menyakit kan mata… nak2 bila mata dah terlalu letih untuk mengadap lappy or pc… just suggestion .. pendapat org berbeza

    Reply
  • December 22, 2010 at 2:53 am
    Permalink

    Glamer suda cik tom…heheheh!

    Reply
  • December 22, 2010 at 2:54 am
    Permalink

    tk tuka pon xpe..
    kemas plus sweet sgt dah 🙂

    Reply
  • December 22, 2010 at 2:57 am
    Permalink

    wahh nasha aziz tu!! 🙂

    kalau bagi mata jz yang coklat ni.. hehe ye ke coklat? ungu gak kot.. ok ungu ni. memang ceria dan segar.. cik tom, keep up the good work! u go gurl!!!

    Reply
  • December 22, 2010 at 3:06 am
    Permalink

    Ok ape purple ni..
    Takde lah terang sangat pun..
    Maybe laptop dia yg cerah sangat..
    Haha..

    *Rindu sm cik Tom..

    Reply
  • December 22, 2010 at 3:07 am
    Permalink

    terang ke? hoho… saya suka color blog ni…=)

    Reply
  • December 22, 2010 at 3:09 am
    Permalink

    cik tom..

    akak rase ok jer kaler tu…mantap jer..heee

    Reply
  • December 22, 2010 at 3:09 am
    Permalink

    cik tom.. sy suke kaler terang2.. ermm kalo leh sume viewer kene pkai spek 3D tuh ..hohoh.. btw.. for me nice blog..

    Reply
  • December 22, 2010 at 3:10 am
    Permalink

    kadang2 rasa jugak terang sangat pepelnya. tapi sekarang dah selalu ingat,

    A : blog cik tom yang mana ea?
    B : alaa.. blog yang kaler pepel terang tu..

    hihi.. gurau je cik tom.. jangan ambik ati ea ;P

    memang nasya aziz ke?? *tanya lagi*
    lalalala~

    Reply
  • December 22, 2010 at 3:19 am
    Permalink

    salam..
    sis selesa ngan warna sekarang..hehe

    Reply
  • December 22, 2010 at 3:33 am
    Permalink

    hehe.nasha tuh 😛

    btw, oke je blog nih. tadek ape pun.warna terang lg bagus kot.smgt nk masuk.. hehe

    Reply
  • December 22, 2010 at 3:35 am
    Permalink

    i likee this colourrrr… purple warna sejuk campur dgn pink warna panas…okey je..

    Reply
  • December 22, 2010 at 3:36 am
    Permalink

    salam

    syira baru perasan cik cik tom tukar url ke .com..

    erkk..syira nak tanya nie…

    1. BE dan Me nuffnang tak hilang ke?
    2. Berapa setahun tu ?
    3. syira nak tukar jugak, boleh? hehe

    maaf budak baru belajar 🙂

    Reply
  • December 22, 2010 at 3:40 am
    Permalink

    Jakarta…to Pontianak today

    Reply
  • December 22, 2010 at 3:49 am
    Permalink

    hehe..echah ok je semua..asal cik tom senang hati.:)

    Reply
  • December 22, 2010 at 4:08 am
    Permalink

    wah…nasha aziz tu…hehe…

    Reply
  • December 22, 2010 at 4:15 am
    Permalink

    hee..sentiasa ceria jek bce blog cik tom. xkisah la wrne pape pun. wee~

    Reply
  • December 22, 2010 at 4:32 am
    Permalink

    cik tom kalau saya yg pkai laptop 14" ni ok je color template cik tom ni.
    tapi maybe klau yang pakai netbook agak terang kot sbb skrin kecik. 🙂

    Reply
  • December 22, 2010 at 4:34 am
    Permalink

    belog cik tom comel! pepel gitu..
    kekalkan kaler pepel..ubah cikit2 jee cukup! 😀

    Reply
  • December 22, 2010 at 4:42 am
    Permalink

    suka terang2..hehe
    cun sangat dah blog ciktom ni
    jeles saya dibuatnya sbb cun sgt..
    tenang je dtg sini
    xserabut!!

    Reply
  • December 22, 2010 at 4:46 am
    Permalink

    cube try ,, nashaaziz.blogspot.com .. haha !

    wow ! cntik lah header,, dulu dtg lain,, sekarang dtg dh ader pacman,, wewitt ! hehe

    Reply
  • December 22, 2010 at 5:33 am
    Permalink

    Weehuu ~ Famous Amos dia.. ahakz.. nanti nak nyamar brad pitt komen blog dalam bhasa malaysia.. haha..

    Reply
  • December 22, 2010 at 5:35 am
    Permalink

    haha..dh ok daa ni cik tom…bulat je mata ngadap blogni. haha

    Reply
  • December 22, 2010 at 5:48 am
    Permalink

    hehe..suspen je cik tom neh 🙂

    Reply
  • December 22, 2010 at 7:02 am
    Permalink

    akak rasa ok je..
    sebab dah selalu singgah kan..
    jadi mata ni dah rasa serasi dengan kaler blog cik tom ni..tapi kalau cik tom nak ubah ok jugak..
    sempena nama baru ni kan??:)
    bubuh kaler yang lain dari lain ye cik tom..

    Reply
  • December 22, 2010 at 7:32 am
    Permalink

    agak silau la jugak tapi di balance kan dengan latar putih, so bg sy kira ok la…tp klu cik tom softkan sikit lagi ok kut…

    Reply
  • December 22, 2010 at 8:04 am
    Permalink

    sy rasa okey je sebab sy suka colour yang terang2 ni tapi janji entry boleh dibaca

    Reply
  • December 22, 2010 at 9:32 am
    Permalink

    warna ni nampak oke jek. tapi mmg terang menyala la ehehe

    Reply
  • December 22, 2010 at 12:06 pm
    Permalink

    ade icon baru la kat side bar cik tom.. baru perasan.. cam ne cik tom guna domain dot com? ok ke

    Reply
  • December 22, 2010 at 4:48 pm
    Permalink

    okey je wrne nie.. bukan terang sgt pon.. tak payah tukar pon tak pe.. hehe !

    Reply
  • December 23, 2010 at 9:25 am
    Permalink

    bagi kaler bia nampak lembut stok perempuan melayu terakhir gitu.. hehe

    Reply
  • January 27, 2011 at 10:27 pm
    Permalink

    Hi this is amazing site! really perfect and it will be a new inspirations for me

    Reply
  • January 28, 2011 at 3:11 am
    Permalink

    Awesome Story, I can TOTALLY Relate and am in a similar situation with upcoming success. Thanks for the Inspiration and keep developing awesome stuff!

    Reply
  • January 28, 2011 at 8:09 am
    Permalink

    I’ve turn out to be a devoted admirer of the website for some time but not actually supplied just one thing back, I hope to alter that within the future with more conversation.Thanks for another new addition to the internet website.

    Reply
  • January 28, 2011 at 1:20 pm
    Permalink

    Thank. It makes me feel great when I read all these stories. It helps me from hopelessness and make me more stronger to fly… thank… for everything. Love

    Reply
  • January 28, 2011 at 7:51 pm
    Permalink

    It is amazing that this project is being shared online. I visited the museum for the first time last May, a wish I’d had for a long time- it was fantastic

    Reply
  • January 29, 2011 at 12:59 am
    Permalink

    =========================================================================================

    Reply
  • January 29, 2011 at 6:02 am
    Permalink

    Just saying thanks will not just be sufficient, for the tremendous lucidity in your writing. I will right away grab your rss feed to stay abreast of any updates.

    Reply
  • January 29, 2011 at 11:36 am
    Permalink

    Love this blog. I’ll be bookmarking this one. Thanks!

    Reply
  • January 29, 2011 at 5:00 pm
    Permalink

    This is a good,common sense article.Very helpful to one who is just finding the resouces about this part.It will certainly help educate me.

    Reply
  • January 29, 2011 at 10:21 pm
    Permalink

    It is amazing that this project is being shared online. I visited the museum for the first time last May, a wish I’d had for a long time- it was fantastic

    Reply
  • January 30, 2011 at 3:59 am
    Permalink

    Brilliant blog post, lots of helpful knowledge.

    Reply
  • January 30, 2011 at 10:49 am
    Permalink

    Thank. It makes me feel great when I read all these stories. It helps me from hopelessness and make me more stronger to fly… thank… for everything. Love

    Reply
  • January 30, 2011 at 4:11 pm
    Permalink

    Thank you! Fabulous resource – now I don’t have to keep searching 🙂

    Reply
  • January 30, 2011 at 9:21 pm
    Permalink

    Good entry. I appreciate you for posting it. Keep up the fine blogging.

    Reply
  • January 31, 2011 at 2:55 am
    Permalink

    Pretty insightful post. Never thought that it was this simple after all. I had spent a good deal of my time looking for someone to explain this subject clearly and you’re the only one that ever did that. Kudos to you! Keep it up

    Reply
  • February 1, 2011 at 6:32 am
    Permalink

    Here is the 2nd moment I have encountered your web sites in the last couple weeks. Seems like I ought to bookmark it.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE