New awards

Cik tom dapat award ni dari princees Qish…thanks dear..luv it..So, cik tom nak tag~

[ash][ellen][yasha][mirra][zuhanis][redboy][fyza][puput]

Award ni cik tom dapat dari zuhanis dan miszTERRA…thanks tau bagi…appreciate it..So, cik tom bagi award ni kat~~

[azwan][apayangpanas] [lylo] [taib] [papadam] [mulut] [anis] [ice][fyza][puput]

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

20 thoughts on “New awards

  • August 24, 2010 at 6:03 am
    Permalink

    dapat award ni kali kedua..mekasih ya..mmg pink itu yaty la..eceh..hehe ^__^

    Reply
  • August 24, 2010 at 6:26 am
    Permalink

    @yaty:bagus dah tengok..cik tom memang nak bgth kat chatbox sat lagi…ni duk sibuk balas kunjugan..hehe

    Reply
  • August 24, 2010 at 6:27 am
    Permalink

    hohoho cik tom tom bak sweet..yeahhh dapat award..tenkieu yunk…;>

    Reply
  • August 24, 2010 at 6:41 am
    Permalink

    rajinnya cik tom nie wat entry…hehe..
    congrats dpt award cun 2..;)

    Reply
  • August 24, 2010 at 6:49 am
    Permalink

    @ash: ur wlcm dear..amik tau..

    Reply
  • August 24, 2010 at 6:50 am
    Permalink

    @fyza:entri ni dah buat 2 hari lepas..baru publish..hehe…fyza amik tau award tue..cik tom bg..amik ye ๐Ÿ™‚

    Reply
  • August 24, 2010 at 7:50 am
    Permalink

    ciktom : red sorry to say it.. blog red memang tidak menerima mana2 award dr sesiapa pon.. sbb? sbb red buat blog bukan nak kan penghargaan sprt ini.. red buat blog sbb nak kongsi info, tutor, tips n sbginya utk semua org..

    rasanya dkt 10 org blogger yg dh bg award pd red.. camnilah nanti dlm entri baru red bgtahu semua org sbb ramai yg taktahu red x terima award.. sorry ye..

    Reply
  • August 24, 2010 at 8:18 am
    Permalink

    @redboy: takpe2..cik tom dah cakap kat komen tu kan kalau sudi ambil..kalau tak takpe…saje share award yang dapat kat kawan2.cik tom tak kisah pun…huhu ๐Ÿ™‚

    Reply
  • August 24, 2010 at 9:20 am
    Permalink

    cik tommm…..entah nak komen ape..tp nk komen jugek..hehehe

    Reply
  • August 24, 2010 at 9:20 am
    Permalink

    cik tom..sgt comellah award ni..lawa kaler dia..hehe..tahniah ek..^_^

    Reply
  • August 24, 2010 at 9:36 am
    Permalink

    tq ek cik tom kasi award ni..nanti saya wat post..hehe ๐Ÿ™‚

    Reply
  • August 24, 2010 at 10:10 am
    Permalink

    @echah: haha..sila2 komen pe2 pun…

    Reply
  • August 24, 2010 at 10:11 am
    Permalink

    @puput:comelkan…puput suka??amik la dear..cik tom tag puput ye..

    Reply
  • August 24, 2010 at 10:11 am
    Permalink

    @zuhanis: ur wlcm..okay ๐Ÿ™‚

    Reply
  • August 24, 2010 at 12:30 pm
    Permalink

    huhu insyaAllah dear..btw tengs ok..;)

    Reply
  • August 24, 2010 at 1:52 pm
    Permalink

    @azwan: ok..bereh…huhu

    Reply
  • August 24, 2010 at 1:53 pm
    Permalink

    @fyza: ur wlcm yunk!

    Reply
  • August 24, 2010 at 1:54 pm
    Permalink

    tq2…dpt 1st award!!!!=)

    Reply
  • August 24, 2010 at 2:00 pm
    Permalink

    @ice: ur wlcm..jadikan nie sbgi semangat utk ice..yeah!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE