Nilai Duit Syiling 20 SEN

Duit syiling dua puluh sen (20 sen)
Duit syiling dua puluh sen (20 sen)

Ada apa dengan duit syiling 20 sen?? Dengan isu pasal harga minyak kereta RON95 dan Diesel naik 20 Sen pada 3 September 2013 lepas yang banyak mengundang kontroversi hebat. Ada yang setuju.. ada yang menentang.. tapi itulah realiti terpaksa kita terima bila sesuatu kenaikan harga yang dilaksanakan.

Bagi sesetengah mungkin menganggap yang jumlah duit 20 sen tue hanyalah satu jumlah yang kecik jee. Hanya pandang sebelah mata je kot. huhu..

Tapi korang ada terfikir tak? Kalau tak de 20 sen tu takkan cukup duit RM9.80 untuk jadi jumlah RM10. Samalah jumlahnya hatta sejuta sekali pun.

Kalau takde duit 20 sen, tak boleh masuk toilet awam berbayar. hehe..

Bawah ni jumlah duit 20 sen per klik yang cik tom dapat hasil dari join satu program buat duit secara online. Setiap klik yang cik tom dapat akan masuk dalam akaun program ni sebanyak 20 SEN. Kalau 10 orang klik X 20 SEN= RM2.

Lagi ramai?? Haa korang kiralah sendiri. huhu…

Nilai Duit Syiling 20 SEN
Nilai Duit Syiling 20 SEN

Yang ni jumlah duit terkumpul cik tom untuk bulan November yang belum cashout lagi. Kira okaylah boleh beli tomato ceri banyak2 untuk stok sebulan. hoho…

Jumlah terkumpul 8share @ says
Jumlah terkumpul 8share @ says yang belum dicashout

Simpan duit sikit-sikit lama-lama jadi bukit. Dari jumlah 20 sen tue kumpul banyak2. Yang ni jumlah cashout cik tom dapat versi malas-malas. Haa kalau korang rajin lagi dari cik tom… Lagi banyak boleh dapat dari jumlah ni…. Maybe ni income untuk sebulan 😉

 

Ni jumlah income buat duit secara online yang cik tom dah pernah cashout selama ni…

Jumlah terkumpul cashout 8share @ says
Jumlah terkumpul dah pernah cashout

Ada yang berminat nak tau details boleh ke program>> buat duit secara online. Yang penting.. ianya percuma, tak perlu bayar untuk join & takde syarat tersembunyi. Mudah kan??

ps: WOW…Great Offer!! Coach Bag ONLY RM9.90 (Original RM1,875)

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

20 thoughts on “Nilai Duit Syiling 20 SEN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE