Nuffnang |Buffered Earning datang Lagi yang ke 12 dan 13.

Short update untuk buffered earning yang ke 12 dan 13 iaitu Digi Internet SS dan Digi Iphone 4 Sustenance SS. 1 lagi BE yang dah jadi ME ialah Taylors Universiti Launch SS. Baru seminggu kot dapat terus jadi ME. Nampaknya takde jodoh la antara kita berdua. Sob3..

Kepada semua kawan blogger yang tak putus2 jenguk blog cik tom, klik2 iklan cik tom tue. Terima kasih jutaan tomato kat korang ye. Hanya Allah dapat membalas kebaikan korang.

Tips bagi yang dah dapat BE kena rajin2 la update entry ye. Jangan biarkan BE jadi ME camtu je. Rugi taw kecuali memang dah takde rezeki. Ramai kawan-kawan blogger yang still tak berpeluang nak merasa BE lagi.

Kepada yang tak dapat BE lagi, jangan putus asa ye. Cik tom ada share tips nak dapat BE kat SINI. Cuba la tengok. Ramai yang cakap dapat BE lepas follow up tips ni seperti siti, yaty, decrewz, mamahot dll. Jom la cuba. Mana tahu lepas ni turn korang pulak??

buffered earning

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

32 thoughts on “Nuffnang |Buffered Earning datang Lagi yang ke 12 dan 13.

  • December 12, 2010 at 9:47 am
    Permalink

    wah cik tom, beshnye…

    nak BE gak, tak pernah dapat lg..
    xpe cik tom,.. kumpul duit bnyk2 skit, nanti after 24 hb kita dating kat pantai batu burok.. hahahaa cik tom belanja okey..

    Hantu Sampah Menyerang!! 18SG

    Reply
  • December 12, 2010 at 8:05 am
    Permalink

    wah…
    tahniah ciktom…hee

    Reply
  • December 12, 2010 at 8:08 am
    Permalink

    majok dgn nuffnang sebab tak pernah bg ai duit

    Reply
  • December 12, 2010 at 8:13 am
    Permalink

    dah follow up semua siap hantar tiket kat nuff tau tp tak dapat uwaaa…cik tom komen skit layot baru akk tu..

    Reply
  • December 12, 2010 at 8:16 am
    Permalink

    waaa…tahniah..tahniah cik tom…

    Reply
  • December 12, 2010 at 8:17 am
    Permalink

    emm cik tom boleh citerkan sikit BE tu apa Me tu apa??saya tak faham sal nuffnang ni..heheheh..lau tak keberatanla..thnks

    Reply
  • December 12, 2010 at 8:19 am
    Permalink

    okey..Tahu dah maksud..cuma apa beza be ngn me??lau dah jadi me tak dapat duit ke??

    Reply
  • December 12, 2010 at 8:44 am
    Permalink

    mest banyak duit c tom heheh

    Reply
  • December 12, 2010 at 8:44 am
    Permalink

    tahniah cik tom.. jz tumpang gembira.. be jz dah jd me.. huhuhu!!!

    Reply
  • December 12, 2010 at 8:45 am
    Permalink

    whoaa…tahniah ciktom..

    yg akak..xtau bila nk dpt BE baru..huk huk..

    **xpe..rezeki ada di mana2 kan..

    Reply
  • December 12, 2010 at 8:51 am
    Permalink

    ohh ciktom usah disebut pasal be..sedih semua abis burn macam tu je..huhu

    Reply
  • December 12, 2010 at 9:13 am
    Permalink

    waah,..best lah..iqbal tak merasa lagi nie..hehe

    Reply
  • December 12, 2010 at 9:24 am
    Permalink

    tahniah cik tom! :))

    Reply
  • December 12, 2010 at 9:27 am
    Permalink

    wah!mantap la ciktom!tahniah!jeles nie..ciktom dpt BE digi..ifa xpenah dpt c digi nie..xske die ngn ifa nie..haha

    Reply
  • December 12, 2010 at 9:28 am
    Permalink

    tahniah cik tom.. rezeki mencurah2 🙂

    Reply
  • December 12, 2010 at 10:47 am
    Permalink

    eh mana boleh suruh orang klik iklan, heheh.. nanti kena banned.. gurau je.

    Reply
  • December 12, 2010 at 11:10 am
    Permalink

    wah..bestnyer cik tom…miyo BE pon x dpt lg…hehe…
    btw tahniah cik tom n gud luck..!!

    Reply
  • December 12, 2010 at 11:34 am
    Permalink

    tahniah sis! thanks sebab tlg yaty dapat BE 🙂

    Reply
  • December 12, 2010 at 11:44 am
    Permalink

    fuiyo~
    BE mencurah curah! tahniah..
    hahaha

    Reply
  • December 12, 2010 at 11:55 am
    Permalink

    makin mencurah2 rezeki cik tom =)
    yt punye tngal 2 je BE. haha

    Reply
  • December 12, 2010 at 12:55 pm
    Permalink

    waaaaaa..tahniah2

    Reply
  • December 12, 2010 at 1:57 pm
    Permalink

    Tahniah Tom…BE Tom semakin mencurah2..bermaksud rezeki Tom baik sekali…boleh jeleskah ni..hehhee..

    Reply
  • December 12, 2010 at 2:13 pm
    Permalink

    tahniah cik tom. miza dah lam tak dapat BE baru 🙁

    Reply
  • December 12, 2010 at 2:14 pm
    Permalink

    salam…

    cik tom sedapnya…

    mesti banyakkan 🙂

    Reply
  • December 12, 2010 at 2:37 pm
    Permalink

    Lama dah tak rasa Be.. huhu.. baru 6.. syukurlah 3 masih bertahan.. hehe..

    Reply
  • December 12, 2010 at 3:26 pm
    Permalink

    dah lama akak tak buat entry pasal be..
    segan la..
    be tinggal 5 je..
    yang lain semua dah meterd earning!~
    hehehhe

    Reply
  • December 12, 2010 at 3:56 pm
    Permalink

    cik su dah lame tak dapat BE

    Reply
  • December 12, 2010 at 7:38 pm
    Permalink

    huhu
    bila lah nk naik BE nih x.x"

    Reply
  • December 29, 2011 at 8:07 am
    Permalink

    kayo kayo makcik haha

    Reply
    • December 29, 2011 at 11:32 pm
      Permalink

      hehehe..tue entry be lama…dah jadi me pun..

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE