Home CikTom

CikTom

Hi semua…salam perkenalan…┬áCik Tom lebih prefer tidak tunjukkan gambar cik tom didalam dunia blogging ni. Terasa bebas je nak berkarya tapi jangan bimbang cik tom tahu segala batasan dan etika dalam dunia blogging.

New update 2013: Lalety, cik tom dah mula open my real identity and face pada pengunjung blog. So, no more anonymous. hehe..

Cik tom mula berblog pada 15/07/2010. Pada permulaan berblog hanya untuk isi masa lapang selepas habis belajar. Tapi sekarang macam-macam agenda termasuklah untuk berkongsi kisah hidup, pengalaman interview, tutorial blog, tips blogging mahupun seharian dan tentang segala maklumat yang cik tom tahu berdasarkan dari pengalaman cik tom sendiri mahupun pembacaan dari website, akhbar, buku atau mana-mana sumber yang dinyatakan dalam entry.

Secara tidak langsung dapat side income dari dunia blog. Latest hobi cik tom suka masak-memasak dan share pelbagai resepi masakan yang pernah di cuba oleh cik tom sendiri.

Biodata Ringkas;

Nickname: Cik tom

Tarikh Lahir (ciktom): 22/11/1986

Tarikh Lahir (blog): 15/7/2010

Hobi: Blogging dan baca buku

Niche blog: Niche Blog Cik tom

Email: [email protected]

 

>>VIEW PROFILE<<

Sharing is caring

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE