Rakan Blogger

Rakan Blogger

  • A
  • Amirez
  • Akhiyy
  • Akubiomed
  • Anak Ulu Cheka
  • Azie
  • Azwan Anuar
  • B
  • Budak Felda
  • Beckhr00y
  • Blog Asyraf
  • Β C
  • Cikgu Hairul

**Dalam proses penambahbaikan rakanblogger untuk ciktom[dot]com**

Sharing is caring

195 thoughts on “Rakan Blogger

  • April 10, 2011 at 9:28 pm
    Permalink

    hye…jom la ke blog saya.. jangan lupa follow dan copy banner code saya ke blog anda yer..terima kasih..semoga saudari sentiasa dalam peliharaan Allah πŸ™‚
    Jom baca entri terkini srikandi cinta …impian yang mungkin tak akan tercapaiMy Profile

    • April 13, 2011 at 10:23 pm
      Permalink

      dah jenguk..cik tom lp la bila masa tp cik tom try nak follow td mmg dah laama follow blog awak..dah lupa bila..pasal banner tue mana code banner awk ye?erm xkan flash vortex tue??pastu nmpk pun banner cik tom di blog awak…

      • April 26, 2011 at 1:07 am
        Permalink

        akak punya banner dh lama bertukar

        • April 28, 2011 at 11:06 am
          Permalink

          eh dah tukar ek?ok nanti cik tom pergi update..

        • April 29, 2011 at 3:32 pm
          Permalink

          wah..best la ciktom dh tukar ke wp..nanti buleh wat tutor pasal wp lak ye…akak dah lama n wp, tap xbaper pandai sgt pown nk godek2

        • May 3, 2011 at 10:41 pm
          Permalink

          cik tom baru je lagi guna wp..kalau cik tom tau insyaAllah cik tom akan share masa akan datang..hee

    • April 23, 2011 at 11:31 am
      Permalink

      ok nanti cik tom jenguk ye..

    • April 29, 2011 at 2:37 pm
      Permalink

      mahu..hee..boleh je sayam…cik tom dah masukkan ur banner..sila masukkan banner cik tom lak ye…

  • May 4, 2011 at 10:04 pm
    Permalink

    Salam…saya dah curik banner Cik Tom dan letak kat blog saya. Mintak tolong curik saya punya lak yer…thanx bebanyak
    Jom baca entri terkini Abang Long …Maaf- aku tidak ikhlasMy Profile

    • May 13, 2011 at 5:28 pm
      Permalink

      terima kasih..nanti cik tom curik banner abang long plk ye..sori lmbt baru baca komen..

  • May 10, 2011 at 5:20 pm
    Permalink

    jom tukar banner dengan saya πŸ™‚
    Jom baca entri terkini nizam ijam …Link ExchangeMy Profile

    • May 11, 2011 at 12:42 pm
      Permalink

      ok cik tom dah copy masukkan dln banner exchange..

    • May 11, 2011 at 12:39 pm
      Permalink

      ok nanti cik tom amik ye..

  • May 11, 2011 at 5:04 pm
    Permalink

    Thanks k πŸ™‚

    • June 14, 2011 at 5:21 pm
      Permalink

      ye ke?hurm ciktom try tadi masukkan kt blog cik tom yg lain ok je..xde masalah..boleh cuba sekali lagi kl awak xkisah ye?

    • June 14, 2011 at 5:19 pm
      Permalink

      dah curik banner adam jgk..tenkiu…

    • December 19, 2011 at 3:36 pm
      Permalink

      slm cit tam saya ada bela kurakura jantan nak guna apa

      • December 26, 2011 at 2:21 pm
        Permalink

        salam raihan..nak guna apa?sori ciktom xpaham soalan ni apa?hehe…kalau nak tahu cara penjagaan kura2 boleh klik kat menu under “tips blog”…ada senarai cara penjagaan kura-kura..

  • June 9, 2011 at 3:46 pm
    Permalink

    salam da curik da banner cik ton…
    so sila curi sy punya plak yer syukran
    Jom baca entri terkini nadz …currently busyMy Profile

    • June 14, 2011 at 5:27 pm
      Permalink

      dah curik banner nadz…sori ye lmbt…

    • June 14, 2011 at 5:24 pm
      Permalink

      dah copy banner mr rileks πŸ˜‰

  • June 14, 2011 at 4:36 pm
    Permalink

    CT, akak nk ambik banner ni nak letak kt blog sbb blog ni jd penyumbang trafik blog i. tp x keluar gambar la pulak. huhu

    • June 14, 2011 at 7:22 pm
      Permalink

      tak pe. i dah buat sendiri. heh..berjaya pun !

      pst: hari ni comluv tak bfungsi la pulak !

  • June 27, 2011 at 3:57 pm
    Permalink

    salam ciktom..sori ye sy curi banner ciktom td ..blog saya baru lagi tau ..sila exchange ye..hehe tq
    Jom baca entri terkini ilham.kain …Kain Maher ZainMy Profile

    • August 15, 2011 at 10:34 pm
      Permalink

      ok..cik tom dah ambil banner awak..

  • June 30, 2011 at 4:14 am
    Permalink

    saya dah sedut cik tom punyer banner ke blog saya.
    sedut banner saya pulak yee..
    Jom baca entri terkini hamdan …Contact MeMy Profile

    • August 15, 2011 at 10:10 pm
      Permalink

      cik tom nak amik tapi tak jumpa pun code banner hamdan..bg code banner..nanti cik tom masukkan…

    • August 15, 2011 at 10:11 pm
      Permalink

      terima kasih..cik tom pun dah follow cik kuntum..salam perkenalan…

    • August 15, 2011 at 10:08 pm
      Permalink

      sori..cik tom dah pergi blog hamdam tapi takde pun code banner blog hamdan??kat mana tue ye?nak komen entry pun xde link comment…

    • August 15, 2011 at 9:25 pm
      Permalink

      eh xkuar?cik tom tengok ok je kat sini…ok cik tom amik banner baru nadz..

    • August 15, 2011 at 9:49 pm
      Permalink

      tenkiu..cik tom pun amik banner hunny…

    • August 15, 2011 at 9:22 pm
      Permalink

      ok cik tom amik ur banner…

    • August 15, 2011 at 10:05 pm
      Permalink

      ok cik tom dah amik banner azri…tp xnmpk pun banner cik tom kt sn..

  • July 31, 2011 at 12:23 am
    Permalink

    cik aku dah ambil banner nya….. karang cik yang ambil baner ku ya di
    Bali Tourism Board Culture And Religion

    • August 15, 2011 at 8:04 pm
      Permalink

      ok cik tom banner awak…sori lambat…

      • August 15, 2011 at 8:32 pm
        Permalink

        maaf jugam mak cik….. kemaren sempat ganti tema lupa ngasi… makasi tah…..
        salam blogger….

        • August 15, 2011 at 8:42 pm
          Permalink

          ok xpe…salam blogger,,

        • August 18, 2011 at 7:07 pm
          Permalink

          mak cik…. kok di kopas scritnya tidak mau muncul bannernya…????
          Jom baca entri terkini Arsa Bali …Scenary Of KintamaniMy Profile

        • August 23, 2011 at 2:26 pm
          Permalink

          erk ye ke?kalau xkeluar banner cik tom maybe salah copy code..or kalau tak letak jelah link blog cik tom..

    • August 15, 2011 at 7:48 pm
      Permalink

      ok cik tom akan amik banner safiena..

    • August 15, 2011 at 5:47 pm
      Permalink

      oh xkuar banner ker??rasanya sebelum ni takde masalah..nanti cik tom check..

  • August 18, 2011 at 12:26 pm
    Permalink

    assalam cik tom n semua sudi2 la dtg blog sy yg x seberape…

    • August 18, 2011 at 1:50 pm
      Permalink

      wsslm..insyaAllah πŸ˜‰

  • August 18, 2011 at 3:03 pm
    Permalink

    singgah sini amik banner πŸ™‚
    feel free to visit mine too πŸ™‚

    • August 23, 2011 at 2:24 pm
      Permalink

      ok..cik tom akan amik banner cik najihah πŸ˜‰

  • August 22, 2011 at 4:07 am
    Permalink

    cik tom lama dah saya komen sini, lupa nk exchange banner
    ni link banner saya

    cik tom punya sala letak link sahaja boleh, hehe
    Jom baca entri terkini Juan …Apple Pie McdonaldsMy Profile

      • August 23, 2011 at 4:20 pm
        Permalink

        entah..cik tom pun tak pasti..huhuhu

    • August 23, 2011 at 4:33 pm
      Permalink

      ok la mana2 pun..boleh je..hee

  • August 26, 2011 at 8:03 am
    Permalink

    udah saya pasang banner cik tom di blog sy…
    pasng benner saya juga ya cik ..
    visit my blog for get my code banner ^^

    • September 17, 2011 at 1:17 pm
      Permalink

      ok cik tom dah singgah n copy ur banner…

  • August 26, 2011 at 11:39 pm
    Permalink

    sudah sy pasang banner cik tom di blog sy πŸ™‚
    Cik tom psng banner sy pula yaa^^

    • September 17, 2011 at 1:27 pm
      Permalink

      ok..cik tom dah masukkan banner anikk dalam blog cik tom..

  • September 2, 2011 at 4:30 am
    Permalink

    Alamak cik tom. Banner je ke? anchor text backlink xde ? haha
    Jom baca entri terkini Blogger Newbie …Cara Tukar DomainMy Profile

    • September 17, 2011 at 1:28 pm
      Permalink

      banner je?xde link yang mana tue??

      • October 22, 2011 at 2:54 pm
        Permalink

        Means Text Link πŸ˜€ . Xpe2 ciktom kita dah saling tukar dari entri kan πŸ™‚ . Lucu lak baca2 komen kat atas. Mcm2 ada πŸ˜€ .

        Anyway kan. dulu mula2 dtg sini. ingat kat sidebar tu (pic iklan tu) ciktom πŸ˜€
        Jom baca entri terkini shah blogger …Template Mesra Seo β€” Blogger BlogspotMy Profile

        • October 27, 2011 at 1:27 pm
          Permalink

          owh nak exchange text link ek..bukan banner..ciktom pun plan nak tambah satu lagi pages utk exchange link..tp skang busy dgn persiapan kawin abg..so xsmpt nak buat byk menda..blog pun dah berapa hari xupdate..huhu..

          owh gmbr kt sidebar tue bukan cik tom..hehe..

    • September 6, 2011 at 5:55 pm
      Permalink

      sye p0wn dah try letak banner awk tapi tak keluar gambar . :'(
      Jom baca entri terkini Shaidatul Aireen …tersilap sikit je . πŸ™My Profile

      • September 17, 2011 at 1:47 pm
        Permalink

        ye ke?ok cik tom dah edit baiki code banner cik tom..cuba copy sekali lagi..menjadi x?

    • September 17, 2011 at 1:33 pm
      Permalink

      ok nanti cik tom singgah masukkan ur banner ye..

  • September 9, 2011 at 11:22 am
    Permalink

    salam cik tom….jom kita exchange banner….jemput ke belog saya pula….tima kasih

    • September 17, 2011 at 1:49 pm
      Permalink

      salam mama aqish..ok cik tom dah singgah blog mama n copy code banner…

  • September 16, 2011 at 12:36 pm
    Permalink

    c.tom..:) exchange bnner wif u~
    vsit my blog..tenkiesss..:)
    Jom baca entri terkini akcyunkdya …2 in 1 CONTEST BY YANAMy Profile

    • September 17, 2011 at 1:58 pm
      Permalink

      hi akcyunkdya…cik tom dah visit ur blog n masukkan ur banner…thanks mskkn banner cik tom πŸ˜‰

  • September 17, 2011 at 12:29 am
    Permalink

    kalau nk mntak tolong ciktom buatkn banner tu blh x??hehe

    • September 17, 2011 at 1:00 pm
      Permalink

      cik tom busy la yunk..ada tutorial yang cik tom ajar cara buat banner guna software photoscape..boleh cuba belajar kat sn ye..sori tau..

  • September 17, 2011 at 4:02 pm
    Permalink

    yeaaaaa da curik da banner tu..jom wat curain balas ke blog saye =D hehe
    Jom baca entri terkini Ainoura …Syria Soft Cotton ORIGINALMy Profile

    • September 18, 2011 at 9:42 pm
      Permalink

      ok..cik tom dah masukkan banner yang row ke 21 ye…

    • September 18, 2011 at 9:33 pm
      Permalink

      sori akak…aritu byk banner yang kena remove sebab broken link..tue banyak yang rongak2 (kosong) kat kawasan kotak banner cik tom ni…cik tom dah masukkan balik banner akak…jgn sedih ye..

        • September 20, 2011 at 11:59 am
          Permalink

          xpe akak..sebab skang banyak blog lama2 yang dah diremove oleh blogger…tue yg jadi banyak broken link..

    • October 3, 2011 at 8:55 am
      Permalink

      salam azie..thanks..cik tom dah masukkan banner azie yg cumil tue πŸ˜‰

    • October 12, 2011 at 3:33 pm
      Permalink

      ok..ciktom dah copy banner dan masukkan dlm blog cik tom πŸ™‚

    • October 27, 2011 at 1:24 pm
      Permalink

      ok..ciktom dah amik n masukkan banner maira πŸ™‚

    • October 27, 2011 at 1:28 pm
      Permalink

      ok..ciktom pergi copy balik code yg baru..

    • December 13, 2011 at 8:39 pm
      Permalink

      sori br nk exchange tp dh jguk blog..xde pun link exchange banner..

    • December 13, 2011 at 8:45 pm
      Permalink

      ok cik tom dh copy masukkan…

  • November 7, 2011 at 3:13 pm
    Permalink

    curik2x!

    • November 27, 2011 at 1:27 pm
      Permalink

      hehe ok..pe url blog?

    • December 27, 2011 at 2:45 pm
      Permalink

      kat sini xde exchange link lagi yunk..yang ada exchange banner…

    • December 27, 2011 at 2:36 pm
      Permalink

      ok..ciktom dah masukkan banner blog awak..

  • November 12, 2011 at 2:08 pm
    Permalink

    salam cik ton saya dah masukkan banner cik ton dalam blog saya nanti cik ton masukkan banner saya iye ni kodnya

  • November 16, 2011 at 9:24 pm
    Permalink

    saya dah curi banner cik tom..tolong rembat banner saya plak yer..
    Jom baca entri terkini hamdan …Mengenai Syarikat YoliMy Profile

    • December 27, 2011 at 2:39 pm
      Permalink

      ok..ciktom dah masukkan banner blog hamdan..sori lmbt respon..

  • November 19, 2011 at 12:26 am
    Permalink

    salam cik ton saya dah lama melelakkan banner cik ton dalam blog saya tapi cik ton macam x sudi jer bertukar banner gan saya : (

    • November 19, 2011 at 9:29 pm
      Permalink

      salam..sori yunk..bukan xstudy tapi busy…ramai gak yg comment xapprove lg ni..sat ye ciktom masukkan πŸ™‚

  • November 20, 2011 at 12:59 pm
    Permalink

    terima kasih cik ton..

    • December 27, 2011 at 3:31 pm
      Permalink

      ok cik tom dah masukkan banner fiqa πŸ˜‰

  • December 2, 2011 at 4:31 pm
    Permalink

    cik tom, i dah link ur blog kat blog i…jgn lupa excahnge…tq lap u

    • December 27, 2011 at 3:35 pm
      Permalink

      hi hafiz…ciktom dah masukkan banner hafiz..tq

  • December 5, 2011 at 8:19 am
    Permalink

    cik tom..buat la shoutbox…teringin nak menjerit kat blog ni..

    8 CARA TINGKAT TRAFIK BLOG”

    • December 5, 2011 at 8:33 am
      Permalink

      komen pun boleh…dulu ciktom letak sb tp dah buang sbb xsempat nak catch up siapa yang datang blog..kalau komen still boleh manage..

      • December 5, 2011 at 9:36 am
        Permalink

        oo yeke ciktom..orait..KKO akan komen mane yang patut..insyaallah…best info blog kat sini..tq ye..

        8 CARA TINGKAT TRAFIK BLOG”

        • December 26, 2011 at 7:35 pm
          Permalink

          thanks sudi singgah blog ciktom..

  • December 7, 2011 at 3:13 am
    Permalink

    Salam..hye..
    Saya dah add banner saudari di blog saya..
    html banner saya seperti dibawah:-

    • December 26, 2011 at 5:21 pm
      Permalink

      salam..xde pun code html?huhu..try pergi blog tp xjumpa pun code blog saudara..bg link kat mana letak code banner tue ye..

    • December 27, 2011 at 8:57 pm
      Permalink

      ok dah mskkn code banner blog faizul..ada sikit kn baiki code banner awk..ciktom dh inform dlm komen entry latest..

  • December 28, 2011 at 10:30 am
    Permalink

    banner saya xblh nk clicks..try cik tom guna code yg asal..sbb saya rasa code tue sudah link dgn blog saya..sbb yg lain saya bg code yg sama tp still ok..jika tersalah harap maaf..saya x mahir pasal blog2 nie sgt…

    • December 29, 2011 at 3:50 am
      Permalink

      ye ke?sblm ni try code tue xboleh..missing plugin..huhu..ok ciktom copy je code asal masukkan dalam blog..

    • January 15, 2012 at 12:00 pm
      Permalink

      salam miss nadya..tq..ciktom dah masukkan ur banner πŸ˜‰

      • January 20, 2012 at 9:54 pm
        Permalink

        salam cik tom..thanks sebab sudi bertukar banner dengan nad..:)

        • January 23, 2012 at 4:17 pm
          Permalink

          salam..sama2 nad ^_^

  • January 13, 2012 at 9:36 am
    Permalink

    camne nk amek banner nie?xreti la

    • January 13, 2012 at 12:24 pm
      Permalink

      nur copy code yang ada dalam box tue dan masukkan dalam blog/ mana2..nanti kuar banner di blog..

  • January 21, 2012 at 8:42 am
    Permalink

    CikTom, nak exchange banner… ^_^
    saya dah letak banner cik tom dalam blog saya…

    • February 19, 2012 at 10:14 pm
      Permalink

      ok..cik tom dah copy masukkan banner ziela..

  • January 29, 2012 at 12:38 am
    Permalink

    Nice tuto lah Cik Tom,dah lama saya cari mcm mana nak buat banner tu….

    • January 29, 2012 at 3:24 am
      Permalink

      selamat mencuba ye..ada banyak yang buat tutorial buat banner..lagi best kalau guna flash..boleh try google..

    • February 19, 2012 at 7:50 pm
      Permalink

      ok ciktom masukkan banner radhio..thanks mskkn banner cik tom πŸ™‚

  • February 4, 2012 at 9:47 pm
    Permalink

    Jangan lupa letak banner saya oke.Saya dah tepekkn header awk..:)

    • February 19, 2012 at 7:55 pm
      Permalink

      ok..cik tom pi amik code banner.

    • February 19, 2012 at 8:43 pm
      Permalink

      thanks..ciktom dah copy banner aliatwinz.

  • February 6, 2012 at 10:14 am
    Permalink

    Assalamualaikum.
    Nice blog. Saya dah letak banner ciktom di belog saya. Jom singgah di blog saya untuk ambil banner..

    • February 19, 2012 at 9:02 pm
      Permalink

      wslm..thanks…ciktom dah masukkan banner ariff…

  • February 8, 2012 at 11:05 pm
    Permalink

    Cik tom, terima kasih visit blog saya. kalau cik tom nak exchange banner, sorry la,sbb saya takde banner. link adelaa.. http://www.szakia.blogspot.com.

    Emm,tapi banner business sy ade. nnt saya msg cik tom utk banner business saya, http://www.alkhattabbatik.blogspot.com. banner tu html code. harap bole laa.. insyaAllah kite exchange banner ye cik tom. tq..

    • February 19, 2012 at 9:07 pm
      Permalink

      sama..ciktom xkisah…nak exchange boleh..kalau xde pun xpelah..

  • February 12, 2012 at 2:51 pm
    Permalink

    Adek da letak banner akak dh! :3

    • February 19, 2012 at 9:14 pm
      Permalink

      thanks..ciktom pn dh mskkan banner adek misa.

  • February 22, 2012 at 12:55 am
    Permalink

    ciktom! kita dah letak banner ciktom πŸ™‚
    jom exchange banner πŸ™‚

    • February 22, 2012 at 10:41 am
      Permalink

      ok hazwani..cik tom dah masukkan ur banner!tq.

  • February 29, 2012 at 7:18 pm
    Permalink

    Mba cik,,,, ane udah copas banner ente,,,,, giliran yah,,, mbak cik,,, karang banner ana,,,

    makasi kerjazamanya,,,, salam Santhi!

  • March 25, 2012 at 9:32 pm
    Permalink

    ciktom cam ne nak wat masuk kat blogger ??

    • April 21, 2012 at 9:27 pm
      Permalink

      wat masuk banner or code banner ye?ada tutorial dalam list tutorial utk exchange yg cik tom bagi dlm page ni..

    • May 4, 2012 at 2:20 pm
      Permalink

      xdpt masuk blog awk sbb private…

  • April 9, 2012 at 10:25 pm
    Permalink

    ciktom kami dah letak banner ciktom πŸ™‚
    exchange banner ek

  • April 16, 2012 at 4:22 pm
    Permalink

    Salam ciktom, fyda dh masukkan banner ciktom kat blog fyda..sudilah kirenya kita exchange? tq tq

    • May 4, 2012 at 2:56 pm
      Permalink

      ciktom dh mskkn..cntk2 design baju blog fyda πŸ™‚

    • May 4, 2012 at 1:52 pm
      Permalink

      ok. tq..ciktom dah masukkan.

  • May 4, 2012 at 12:48 pm
    Permalink

    cik tom, sy dah tepekkan dah cik tom punye banner !
    sy sy bile cik tom nak tepekkan ??
    hehe !
    πŸ˜€

      • May 4, 2012 at 2:10 pm
        Permalink

        tq cik tom !

  • May 4, 2012 at 2:58 pm
    Permalink

    dah setel banner Cik Tom, add saya lak..Tq

  • May 8, 2012 at 3:19 pm
    Permalink

    Cik tom, Mas owner kepada MIz IrYa Boutique. Mas dah letak banner Cik Tom di blog mas. harap sudi letak banner mas yang tak seberapa. tq Cik tom

    • May 12, 2012 at 1:06 am
      Permalink

      tq..ok ciktom dh mskkn ur banner..

  • May 17, 2012 at 1:43 pm
    Permalink

    jom walking ke blog saya
    download komik n majalah free
    ketahui waktu solat
    sucikan hati dgn ayat al quran n hadis
    percuma 7 ebook yg SANGAT BERMANFAAT
    ketahui cara dapatkan sms free
    beli brg keperluan sehingga 25% diskaun
    hanya di http://www.duniagiffarine.blogspot.com

  • May 20, 2012 at 1:07 pm
    Permalink

    curik cik tom punya banner, dah tempek kt belog kita. hihi

  • May 31, 2012 at 9:17 am
    Permalink

    Assalamualaikum Cik Tom.. Mr.Petak nak exchange banner.. Great dapat jumpe blog ni.. TQ .. Singgah kat blog MrPetak. TQ

    • June 6, 2012 at 10:59 pm
      Permalink

      wslm..sori br bc komen mr petak..ok nanti ciktom singgah kita exchange banner.

    • June 13, 2012 at 8:39 pm
      Permalink

      ok.. cik tom singgah amik banner.

Comments are closed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE