Packaging Baru Rahsia Cantik dengan Royal Expert Advance Brightening Cream

Wanita dan kecantikan memang tidak dapat dipisahkan lagi bak irama dan lagu. Naluri semulajadi wanita untuk sentiasa kelihatan cantik dan menarik bila berhadapan dengan orang ramai. Ianya akan menambahkan lagi keyakinan diri seseorang. Untuk menambahkan lagi keyakinan diri anda, cik tom sarankan anda dapatkan satu produk yang tengah hangat di pasaran iaitu Royal Expert Advance Brightening Cream (REABC). 

Royal Expert Advance Brightening Cream

Royal Expert Advance Brightening Cream

Royal Expert Advance Brightening Cream (REABC) ialah produk krim pelembap muka yang terbaik diformulasi dengan 28 jenis ramuan yang berfungsi untuk mencerah dan melicinkan kulit muka. Ianya sesuai untuk kegunaan wanita mahupun lelaki. Ini salah satu produk wajib dimiliki dalam koleksi produk kecantikan anda.

Terkini, pihak Royal Expert akan melancarkan packaging terbaru produk Royal Expert Advance Brightening Cream (REABC) pada 23 Mac 2018. Pergh dah tak lama lagi tu kan? Tinggal beberapa hari je lagi untuk pelancaran baru ni. Elegan dan lebih eksklusif design packaging yang baru ni kan? Cik tom pun tak sabar nak grab satu!

Isi Kandungan Produk Royal Expert Advance Brightening Cream

Stearic Acid

  • Stearic acid secara semulajadi terdapat dalam pelbagai tumbuhan
  • Terutama memenuhi peranan pemekat atau pengental
  • Bahan yang membantu sabun bar mengekalkan bentuknya

Propylene Glycol

  • Meningkatkan kecantikan dan kelembutan kulit
  • Glycerin-clear dan tidak berbau
  • Mengekalkan kelembapan
  • Meremajakan kulit

Chamomilla Recuitta Extract

  • Keadaan kulit keradangan
  • Untuk meredakan kulit sensitif
  • Menyediakan perlindungan antioksidan
  • Melegakan, melembapkan dan menghalang pertumbuhan bakteria

Salicylic Acid

  • Mengeluarkan sel kulit mati
  • Menghalang liang daripada tersumbat
  • Menghalang blackheads and whiteheads
  • Membasmi tompok kulit kering (kerana kerantin)

Aloe Barbadensis Leaf Extract

  • Meningkatkan penampilan kulit kering / kerosakan
  • Mengurangkan kekeringan & memulihkan kelembutan
  • Penyembuhan luka / keradangan kulit

Cara penggunaan yang mudah denagn menyapu 5 titik pada kawasan wajah iaitu dahi, pipi, hidung dan dagu. Kemudian, urut perlahan-lahan dalam gerakan bulat ke atas kerana ia membantu mengurangkan saliran limfa di seluruh muka. Jangan lupa kawasan leher juga. Sapukan 3 titik pada bahagian leher dan urut dengan lembut. Lengkapkan proses dengan mengetuk jari anda di sekeliling wajah anda untuk penyerapan yang lebih baik dan mengikut produk penjagaan kulit rutin anda.

Kesannya dapat dilihat seawal 7 hari. Kulit menjadi lebih berseri, cerah dan sihat.  Anda jangan risau tau produk Royal Expert ini tidak mempunyai bahan merbahaya mercury mahupun paraben. Ianya juga telah melalui ujian makmal yang terbukti keberkesanannya.

Contest Lumayan Untuk Dimenangi!!!

Berita best buat semua orang bersempena pembaharuan packaging terbaru produk Royal Expert Advance Brightening Cream. Semua layak untuk sertai tanpa mengira peringkat umur tau!

Senang giler contest ni tau! Hanya 3 langkah mudah je. Enjoyyy!

  1. Teka silang kata di post contest pada laman facebook dengan betul.
  2. Like & tag 3 rakan anda.
  3. Pemenang bertuah dengan jawapan yang tepat akan memenangi hadiah super lumayan iaitu;
  • PERTAMA – Parkson Voucher bernilai RM200 dan produk Royal Expert Advance Brightening Cream
  • KEDUA – Parkson Voucher bernilai RM100
  • KETIGA – Parkson Voucher bernilai RM50

Ciktom dah join. Anda tak nak join ke?? Untuk maklumat lanjut berkenaan contest, jom terjah Facebook Royal Expert.

Peluang Buat Duit dengan Team Royal Expert

Good news! Sekarang Team Royal Expert sedang mencari wakil jualan tau. Sebelum ini modal RM3k diperlukan untuk menjadi wakil jualan Royal Expert. Namun Royal Expert membuka peluang kepada 100 orang terawal, dengan hanya RM500 sebagai modal yang diperlukan untuk menjadi wakil jualan. Wah memang murah sangat. Jangan lepaskan peluang pada yang berminat.

Royal Expert sudah mempunyai 4 stokis iaitu:

Jika terdapat sebarang pertanyaan atau maklumat lanjut mengenai produk Royal Expert sila layari laman sosial berikut;

Website: http://www.royalexpert.com/
Facebook: https://www.facebook.com/OfficialRoyalExpertGroup/
Instagram: https://www.instagram.com/royalexpertgroup/

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

25 thoughts on “Packaging Baru Rahsia Cantik dengan Royal Expert Advance Brightening Cream

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE