Pakej dan Jenis Breastpump Berkualiti dan Murah

Assalamualaikum dan salam sayang….Mai semua dekat. Cik tom nak kongsikan satu berita best kat korang yang tengah pregnant, baru bersalin, tengah breastfeeding atau mungkin isteri korang yang  baru lepas bersalin kan?? Tengah mencari-cari apa pakej dan jenis breastpump berkualiti dan murah.

Cik tom nak recommend satu instagram yang meletup dengan pelbagai promosi untuk pakej dan jenis breastpump yang berkualiti dan lagi best harga murah.

Instagram mana jual breastpump murah dan berkualiti pulak tue???

Sila Follow Instagram @breastpumpmurah_cahayahidupku

Owner instagram breastpump ni namanya Pn.Yaty tau. Semua breastpump yang Pn.Yaty jual ialah jenis breastpump elektrik. Senang dari manual kan? Sebab sambil buat kerja pejabat pun boleh on je breastpump tue. Kira tak menganggu kerja.

Pakej dan Jenis Breastpump Berkualiti dan Murah

Antara senarai jenis jenama breastpump yang dijual ialah;

  • Malish
  • Spectra
  • Autumnz
  • Halford
  • Lacte

Antara pakej dan jenis breastpump yang paling HOT SALE ialah jenama Malish Lifestyle jenis single breastpump. Antara kelebihan mommies suka breastpump Malish Lifestyle ialah;

  • Breastpump kecil dan ringan (242 gram)
  • Mudah untuk dibawa ke mana-mana.
  • Senyap- tidak menganggu orang sebelah ketika mengepam
  • Tidak sakit
  • User friendly
  • 3 sumber kuasa-electic plug, powerbank atau bateri
  • 9 level urutan
  • Warranty setahun (akan diberikan kad warrantty)

“Saya suka malish lifestyle saya boleh pam dengan cepat dan mudah. Production susu makin banyak. Tak risau anak lapar kat rumah lagi.” -maryam, selangor. .

Terdapat 3 pakej single breastpump brand Malish Lifestyle;

Pakej 1 (RM250)

FREE GIFT:
✔ FREE 1pc Bag Vcool 2 compartment
✔ FREE 1pc USB Cable
✔ FREE 6pcs storage botol
✔ FREE 1pc Ice Brick
✔ FREE 1pc adapter botol
✔ FREE 1pc Woven Bag (boleh simpan pam)
FREE POSTAGE SEMENANJUNG!

Pakej 2 (RM260)

FREE GIFT:
✔ FREE 1pc Bag Vcool 2 compartment
✔ FREE 1pc USB Cable
✔ FREE 10pcs Bottle Storage
✔ FREE 1pc Ice Brick
✔ FREE 5pcs Plastic Storage
✔ FREE 1pc Adapter Botol
✔ FREE 1pc Woven Bag (boleh simpan pam)
FREE POSTAGE SEMENANJUNG!

Pakej 3 (RM280)

FREE GIFT:
✔ FREE 1pc Floral bag Vcool 2 compartment
✔ FREE 1pc USB Cable
✔ FREE 4pcs Bottle Storage
✔ FREE 3pcs Ice Pack
✔ FREE 25pcs Plastic Storage
✔ FREE 1pc Adapter Botol
✔ FREE 1pc Woven Bag (boleh simpan pam)
FREE POSTAGE SEMENANJUNG!

Yang ini pulak pakej double breastpump brand Malish Aria yang sangat mudah di gunakan. Masa untuk mengepam lagi lebih singkat. Tak perlu skip mengepam. Anak pun tak kelaparan lagi. 

Antara kebaikan pam Malish Aria;

  • Dwi Fungsi, urut dan sedut
  • Skrin LCD
  • Ringan dan kompak
  • Ultra senyap
  • Memori pengepaman terakhir
  • Memakai charger Android
  • FREE Malish manual breast pump Akello bernilai RM120
  • Warranty 1 tahun

“Sejak guna Malish Aria Double Breast Pump masa untuk saya mengepam lagi sekejap. Saya tak perlu nak pam lama lagi. Nak basuh dan simpan pun mudah dengan bag vcool ni.”- Siti, Kuala Lumpur.

Feedback review dari customer @breastpumpmurah_cahayahidupku

Gambar bawah ni screenshot original feedback review dari customer Pn.Yaty sendiri. Bukan copy review pelanggan lain atau dari dealer tau! Nak lagi banyak review, korang boleh directly je terjah instagram Pn. Yaty.

Haa macam maner? Itu baru cik tom tunjuk 1 brand Malish je yang paling HOT SALE. Kalau dah ada berkenan brand lain jangan risau macam cik tom bagitau atas tu. Pn.Yaty ada menjual 5 jenis brand breastpump lagi iaitu Autumnz, Lacte, Spectra dan Halford. Nak survey pakej dan jenis breastpump ni sila layari lanjut dengan klik gambar instagram dibawah ye;

Boleh follow instagram @breastpumpmurah_cahayahidupku atau..

Whatsapp Pn.Yaty di talian +6010-2322801 untuk order atau keterangan lanjut.

Nota jari: Semua ibu pasti impikan nak fully BF anak kan? Tapi oleh sebab kekangan masa dengan kerja di pejabat menyebabkan susu ibu cepat kering. Salah satu tips untuk perbanyakkan  susu ibu ialah dengan sentiasa mengepam susu.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

19 thoughts on “Pakej dan Jenis Breastpump Berkualiti dan Murah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE