Panduan Resepi Coklat Buatan Tangan Dari Rumah

Perniagaan Coklat Buatan Tangan ini semakin berkembang. Lebih awal anda bermula, ia memberi ruang untuk anda menghasilkan pelanggan tetap untuk perniagaan anda. Ia terbukti. Pemasaran percuma daripada pelanggan-pelanggan adalah yang terbaik dalam mengembangkan perniagaan coklat anda.

Mahukah anda belajar membuat coklat sendiri dengan lebih terperinci serta menjana pendapatan melaluinya?

Panduan ini sangat sesuai untuk sesiapa sahaja yang baru hendak berjinak-jinak dengan ‘dunia’ coklat. Penggunaan ayat yang mudah dan ringkas membolehkan anda memahami dengan jelas setiap langkah pembuatan coklat. Anda juga akan didedahkan dengan pelbagai maklumat tentang coklat bagi memudahkan pemahaman sebelum diajarkan cara membuat pelbagai jenis coklat. Membuat coklat sebenarnya tidaklah sesukar mana setelah membaca panduan ini.

Pelajari langkah demi langkah cara membuat coklat di rumah istimewa dari Puan Shida. Anda juga boleh menjana pendapatan dengan menjual coklat buatan sendiri dan perolehi keuntungan mencecah 300% daripada kos membuat coklat.

Video di bawah ini cik tom kongsikan buat anda panduan ringkas buat coklat buatan tangan sendiri (handmade) bagi pelbagai bentuk dan warna yang menarik.

Cara Buat Coklat Buatan Tangan Sendiri (Handmade)

Panduan resepi coklat buatan tangan ini dikarang khas oleh Puan Shida sebagai salah satu alternatif bagi anda mendapatkan pendapatan sampingan dari rumah dengan usaha sendiri. Panduan bukan sahaja untuk mereka yang mahu memulakan perniagaan, bahkan sesuai bagi sesiapa sahaja yang berminat dengan coklat dan suka mencuba resepi baru.

Coklat buatan tangan pelbagai bentuk dan warna

Jika anda mendapatkannya sekarang, anda juga akan diberikan 2 resepi perniagaan iaitu resepi kek coklat dan juga muffin. Ia adalah rahsia perniagaan puan shida sendiri. Kek Coklat dan Muffin ini telah mendapat permintaan yang berterusan daripada pelanggan yang sama kerana rasanya yang enak.

Untuk maklumat lanjut serta testimonial boleh klik link ini>>rahsia coklat buatan tangan<< atau sila klik banner di bawah;

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

22 thoughts on “Panduan Resepi Coklat Buatan Tangan Dari Rumah

  • May 7, 2012 at 1:34 am
    Permalink

    saya memang berhasrat untuk try.. tpi bila ada masa lapang nnti.. skrang ni tngah sibuk.. =)

    Reply
  • May 7, 2012 at 8:57 am
    Permalink

    Wahh…cekelat….mmg syok nih….anak2 lagi la , pantang nampak…hehehe

    Reply
  • May 7, 2012 at 11:00 am
    Permalink

    fuhh bab coklat2 nim mmg ‘kesukaan’ sy .. bminat tp x de masa lg skrg sbuk ank2 j..:)

    Reply
  • May 7, 2012 at 1:45 pm
    Permalink

    Sekarang ini ramai suri rumah yang berniaga cokelat dari rumah. Nampak perniagaan cokelat ini menguntungkan. Sekarang ini pun adunan cokelat sudah ada ready made tinggal hendak bentuk dengan acuan sahaja.

    Reply
  • May 7, 2012 at 5:02 pm
    Permalink

    comel coklatnya ..tentu sedap nih

    Reply
  • May 7, 2012 at 10:23 pm
    Permalink

    Shag malas nak buat~ Nak duit je 😛

    Reply
  • May 8, 2012 at 2:56 am
    Permalink

    Minat makan je ciktom 🙂

    Reply
  • May 8, 2012 at 10:54 am
    Permalink

    bgus utk bisness kecil2an.. 🙂

    Reply
  • May 8, 2012 at 9:55 pm
    Permalink

    sedapnyerrrrrr coklat..nyum nyum…cantek; comel…

    Reply
  • May 10, 2012 at 8:54 pm
    Permalink

    mesti dah dapat banyak sales ni kan..

    Reply
  • May 11, 2012 at 12:01 pm
    Permalink

    coklat memang suke
    tp suke makan jerk
    buat mls hehe
    tp one day kaloi akn cube wat kowt
    heheh

    Reply
  • May 11, 2012 at 1:30 pm
    Permalink

    i like chocolate cake..hehe tapi tak sllu mkn..kna ikut mood jugak…hehe

    Reply
  • May 18, 2012 at 12:02 am
    Permalink

    assalamualaikum…sy nak tye cam ne nak hasilkan coklat yg sedap setaraf kat kedai?

    Reply
    • May 18, 2012 at 7:28 pm
      Permalink

      wslm..saya syorkan salmi dapatkan panduan resepi coklat dari link yang cik tom berikan dalam entry..ada segala tutorial video bagaimana nak hasilkan coklat yang sedap untuk buat bisnes perniagaan coklat..

      Reply
    • May 18, 2012 at 7:29 pm
      Permalink

      insyaAllah saya akan cuba kongsikan resepi coklat yang ringkas..untuk panduan dan resepi coklat buatan tangan yang lagi lengkap salmi boleh klik maklumat lanjut pada banner dalam entry..terima kasih..

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE