Papa Mifz Blog Dari Kerana Mata

Salam… Papa mifz (PM) ialah salah seorang penaja GA cik tom yang lalu. Terima kasih pada PM yang sudi menaja GA cik tom dan peserta maklumkan hadiah telah sampai dan sangat cantik. Papa Mifz ialah pemilik kepada blog Dari Kerana Mata. Seorang blogger yang peramah dan rajin berkunjung ke blog yang lain. Cik tom perasan ramai blogger yang menggunakan nama anak sebagai nama blog seperti mana papa mifz yang menggunakan nama anaknya, Mohamad Izz Mifzal.

Papa Mifz & Mama Mifz
Papa Mifz & Mama Mifz

Gambar diatas ialah papa mifz dan mama mifz. Bawah pulak gambar mifz. Comel kan?? Memang sebuah keluarga yang bahagia dan harmoni.

Mifz yang comel
Mifz yang comel

Blog PM ialah jenis personal blog. Blog yang memang simple serta ringan untuk load. Mostly entry blog PM menceritakan keletah Mifz seperti Penyangkut baju jadi mainan, Baru Sudah Mandikan Mifz, Apabila Mifz dengan Handphone dan banyak lagi entry comel dan menarik mengenai Mifz. Cadangan penambahbaikan maybe boleh masukkan header pada blog. Pasti lebih bertambah menarik.

Blog papa mifz
Blog papa mifz

Bagi sesiapa yang berminat untuk membeli cermin mata, kanta lekap atau cermin mata hitam boleh datang ke kedai cermin mata PM yang terletak di Carrefour Bukit Rimau Shah Alam. Antara artikel PM berkaitan cermin mata;

1. Tips Beli Cermin Mata
2. Jenis-Jenis Cermin Mata
3. Cermin Transition

Like fanpages Papa mifz on facebook–>https://www.facebook.com/pages/Papa-Mifz/110550529061453
Jom singgah ke blog PM –> Papa Mifz Blog Dari Kerana Mata

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

17 thoughts on “Papa Mifz Blog Dari Kerana Mata

  • October 3, 2012 at 12:13 am
    Permalink

    owh,..blog PM ni mmg slalu singgah..hehe

    Reply
  • October 3, 2012 at 12:32 am
    Permalink

    jarang singgah blog PM nie…insyallah lepas nie akan selalu terjah.

    Reply
  • October 3, 2012 at 1:23 am
    Permalink

    kan?? saya pun ada perasan jugak ada blogger yang guna nama anak. nampak unikkan?? ciktom? bila nak ada anak?hahaha.tiba2 je kan

    Reply
    • October 4, 2012 at 1:02 am
      Permalink

      Kalau cik tom ada anak, terpaksa la buat blog baru. Mama “nama anak”. Takpun tukar domain jadi mamatom. hehe. Gurau je.

      Reply
  • October 3, 2012 at 1:35 am
    Permalink

    comelnya anak beliau 😀

    Reply
  • October 3, 2012 at 1:54 am
    Permalink

    syg kat anak sendiri lah kan 🙂

    Reply
  • October 3, 2012 at 4:50 am
    Permalink

    Aritu ternampak ada gambar papa mifz ni, sebab ada tulis papa mifz, tapi tak pernah berkunjung lagi ke blog beliau, boleh terjah pula lepas ni. 😀

    Reply
  • October 3, 2012 at 7:34 am
    Permalink

    wahh boleh singgah ni
    nak tukar cermin mata auc ni dah lama x tukar 🙂

    Reply
  • October 3, 2012 at 10:59 am
    Permalink

    Ada berhajat untuk membuat cermin mata memandangkan saya ini pun pakai cermin mata. 🙂

    Reply
  • October 3, 2012 at 12:03 pm
    Permalink

    guna nama anak ni ala2 arab rasanya :: Abi Syaibah, abu haraira, abu bakar dll

    Reply
  • October 3, 2012 at 3:19 pm
    Permalink

    sop dah terima hadiah dr Papa Mifz..
    terkejut juga pos laju alamat kedai cermin mata
    rupanya tokey kedai cermin mata.. hehehe

    Reply
    • October 3, 2012 at 8:27 pm
      Permalink

      tokey kecil-kecilan jer bro…harap suko la dgn hadiah tuh..:)

      Reply
  • October 3, 2012 at 8:29 pm
    Permalink

    thx cik tom sebab sudi blog PM…terima kasih byk2…:)

    Reply
  • October 3, 2012 at 9:11 pm
    Permalink

    belum pernah singgah blog ni, cik tom
    harap ada masa nanti untuk menjenguk ke sana

    Reply
  • October 4, 2012 at 1:03 am
    Permalink

    Saya tak pernah lagi jenguk blog PM, biasalah baru nak blogwalking kan. hehe. Anyway, blog PM memang laju load.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE