Patut Ke Tak Patut??

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera pada semua……

Cik tom dah berjaya masuk top 10 untuk contest blogger kreatif:blogger kering idea anjuran ben.Terima kasih pada yang telah bersusah payah vote n3 cik tom. Sayang korang semua. Pada yang tersenarai jugak bersama entry cik tom. Good Luck ye!

Contest ni hanyalah suka2. Takde hadiah melainkan dapat sticky post n3 di blog ben 24 hours (kalau tak silap). So cik tom tertanya patut ke tak patut cik tom ambil kesempatan untuk paksa korang vote n3 cik tom? Rasanya tak patut. hehe..

So sila lihat dulu n3 top 10 kat SINI. Pilih mana yang korang rasa best. Kalau suka n3 cik tom, silalah vote polls di sebelah kanan blog ben ashaari atas nama “Tomato Gurl’s Life”.

Terima kasih ye. Segala jasa korang vote, hanya dapat cik tom balas dengan mendoakan kesejahteraan korang. hehe.. Tapi pada yang tak vote tue jangan bimbang. Cik tom tetap doakan semua yang terbaik!

Nak vote poll klik SINI.


Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

34 thoughts on “Patut Ke Tak Patut??

  • November 19, 2010 at 5:34 pm
    Permalink

    da vote c tom!!!!!!!!!!!!!!!!! gudluck………….

    Reply
  • November 19, 2010 at 5:36 pm
    Permalink

    hehehe gud luck

    Reply
  • November 19, 2010 at 5:51 pm
    Permalink

    alah..die dah dapat undian banyak dah..undi lah kite plak..nombor 22 ..ngee =D

    Reply
  • November 19, 2010 at 6:03 pm
    Permalink

    tahniah cik tom terpilih top 10.. gud luck!

    Reply
  • November 19, 2010 at 6:14 pm
    Permalink

    suda2.. vote sama cik kaler merah itu.. πŸ™‚

    Reply
  • November 19, 2010 at 7:16 pm
    Permalink

    cik tom tak yah paksa pun org dah rela nak vote cik tom. entri yg cik tom buat tu mmg sempoi habis.. saya suka sgt2 lbh2 lagi cerita & gambar sgt2 seiring.. gud luck utk cik tom..

    Reply
  • November 19, 2010 at 11:48 pm
    Permalink

    iqa da vote cik tom!

    good luck cik tom πŸ˜€

    Reply
  • November 19, 2010 at 11:59 pm
    Permalink

    nati akak ngundi ciktom kat blog BA..

    p/s: akak dok sapa 23/11 tau..meh la mghi sini..tak de segan2nyer..akak da tgk wajah ciktom kat ym tu..hehe

    Reply
  • November 19, 2010 at 11:59 pm
    Permalink

    assalamualaikum cik tom..gudlck xm..eh silap.gdlck kontest..

    (sambl makan nasi tomato)

    Reply
  • November 20, 2010 at 12:26 am
    Permalink

    Hari first Cik Tom masukkan kebetulan akak singgah baca..

    Reply
  • November 20, 2010 at 1:49 am
    Permalink

    yg smlm lady dh vote πŸ™‚

    cik tom, cube cik tom tgk komen cik tom semalam di blog lady..
    Mish dah tolong jawab bagi wakil lady.. sebab mish lebih pakar tntg ubat-ubatan ni πŸ™‚

    Reply
  • November 20, 2010 at 3:34 am
    Permalink

    dah vote,

    bak duit.

    hhahahahah acah je

    πŸ˜›

    Reply
  • November 20, 2010 at 3:39 am
    Permalink

    jum3 dni g vote πŸ˜€

    Reply
  • November 20, 2010 at 4:17 am
    Permalink

    gud luck ya..;)

    Reply
  • November 20, 2010 at 4:21 am
    Permalink

    tom..tom… tomato man!!!! ishkk .. slh .. tomato gurll ^^ .. sy kunci lirik itu .. πŸ˜‰ gud luckk yaa .. menang nt boe bnjaa ..hikhik .. p pariss bole?? πŸ˜€

    Reply
  • November 20, 2010 at 4:50 am
    Permalink

    koi dah vote tadi…20/11/10 jam 12.49pm cik tom 22%…cepat war warkan pada kawan…kalau menang cik tom kena buat GA nih..

    Reply
  • November 20, 2010 at 4:55 am
    Permalink

    vote ciktom!!!
    nanti bila dah menang tunaikan semua janji ciktom yg dlm manifeasto dulu yea…
    (mcm pilihanraya pulak)

    Reply
  • November 20, 2010 at 6:14 am
    Permalink

    Lega…berJAYA..YES-YES,akak berJAYA sumbat CIK TOM dalam list kawan blog akak…TQ..MR.GOOGLE

    Reply
  • November 20, 2010 at 6:24 am
    Permalink

    huhuh
    chaiyok2!

    Reply
  • November 20, 2010 at 6:28 am
    Permalink

    tq jengah blok akak wahai cik tom..akak vote okehh

    Reply
  • November 20, 2010 at 6:29 am
    Permalink

    vote2 utk tomato gurl…..hehhehhehe…..

    Reply
  • November 20, 2010 at 6:57 am
    Permalink

    gud luck ye…^_^

    Reply
  • November 20, 2010 at 7:22 am
    Permalink

    gd luck ciktom hehe πŸ™‚

    Reply
  • November 20, 2010 at 9:53 am
    Permalink

    semoga berjaya cik tom..
    saya nk vote cik tom πŸ™‚

    Reply
  • November 20, 2010 at 10:06 am
    Permalink

    yeah! da vote cik tom. gd luck yayunk.

    Reply
  • November 20, 2010 at 10:50 am
    Permalink

    oo ye ke..gud luck yer cik tom…mesti boleh g punye…go go go cik tom..heheh

    Reply
  • November 20, 2010 at 11:13 am
    Permalink

    dah vote malas bacer entry orang…ki2 lau dowg suruh akk bace

    Reply
  • November 20, 2010 at 11:58 am
    Permalink

    saye suke tomato…hehe

    Reply
  • November 20, 2010 at 12:27 pm
    Permalink

    akak dah vote cik tom..gud luck ye cik tom..

    Reply
  • November 20, 2010 at 1:38 pm
    Permalink

    vote cik tom ramai2..chaiyok chaiyok

    Reply
  • November 20, 2010 at 5:09 pm
    Permalink

    good luck cik tom.. πŸ™‚

    Reply
  • November 21, 2010 at 6:13 am
    Permalink

    terbaik lah cik tom! πŸ™‚ good luck!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE