Pemenang Contest Teka Jumlah Duit

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…Maaf kepada yang ternanti-nanti keputusan Contest Teka Jumlah Duit yang cik tom buat pada 1-3 Oktober yang lepas. Terdapat 50 tekaan dari blogger dan juga non-blogger. Semua dah jadi nujum pak belalang teka meneka ni. hehe…

  1. Ernah: RM105
  2. akubiomed: RM70
  3. cik kiah: RM238
  4. sue: RM162.40
  5. LyllΛzhar: Rm144
  6. SYANI: RM84
  7. yana: RM152
  8. Miss Chocolate: RM135.60
  9. Nana: RM301.60
  10. amalia: RM183.30
  11. NUR AQILA: RM115.35
  12. Aida Zaida: RM215.25
  13. ujie: RM192.70
  14. fandyzblog: 131.20
  15. muazfaris: RM134.30
  16. isam ismail: RM225
  17. beckhr00y: RM85
  18. Amirez: RM198.20
  19. Naziman: RM222
  20. Panas Giler (djchef): RM210.70
  21. madkie: RM255.80
  22. Juan: RM155
  23. hatiputera: RM155.50
  24. nazri: RM170.45
  25. ecadwinkyasha: RM184.75
  26. boni kacak: RM90
  27. Myra Jay: RM132.70
  28. auc dot com: RM184.50
  29. zool: RM95.40
  30. cik rose cute: RM169.90
  31. DEDEQ: RM205.50
  32. Sop: RM146.30
  33. Hafizul: RM212.50
  34. Malaysia Coin: RM153.70
  35. oshin: RM213.80
  36. Azie: RM121.30
  37. dikbi: RM187.55
  38. Si matatajam: RM234.70
  39. intan: RM135
  40. nizam: RM211
  41. pjaz: RM235
  42. nur anis: RM237.50
  43. maza: RM214.50
  44. tehr: RM300.45
  45. onlajer: Rm239.80
  46. irsah: RM89.50
  47. fizaa: RM230
  48. Hazmin Hamudin: RM83
  49. ha.s: Rm289
  50. Ronaldmohoni: Rm301.90

Jumlah sebenar duit tabungan cik tom ialah RM243.50. Ramai yang tak nampak ada lagi beberapa keping RM5, RM10 dan RM50 2keping yang terlindung kat bawah timbunan duit kertas RM10. hihi… Tekaan yang paling tepat ialah dari nujum onlajer dengan tekaan RM239.80. hee…. Tahniah diucapkan dan sila bagi no akaun bank maybank/cimb di ruang contact. Pada yang lain cuba lagi untuk contest tekaan yang akan datang. Terima kasih =)

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

46 thoughts on “Pemenang Contest Teka Jumlah Duit

    • October 20, 2012 at 5:19 pm
      Permalink

      hebat ilmu sakti onlajer, tahniah..

      Reply
  • October 9, 2012 at 11:59 pm
    Permalink

    wah, tahniah pd onlajer sbb menang! best nyer…

    Reply
  • October 10, 2012 at 12:35 am
    Permalink

    dah nak teka jumlah RM243.50 tp saje nak bg org lain menang,,, heheheh
    tahniah kepada pemenang

    Reply
  • October 10, 2012 at 12:50 am
    Permalink

    Hak ala….terbalik la plak 234 ngan 243 tu..hu hu..tahniah pada yg menang…

    Reply
  • October 10, 2012 at 12:53 am
    Permalink

    tahniah onlajer… 🙂

    Reply
  • October 10, 2012 at 1:55 am
    Permalink

    brape inggit ag jer nak tepat sasaran ,, good job onlajer

    Reply
  • October 10, 2012 at 2:40 am
    Permalink

    OO patut la ada duit terselindung rupanya.. hee bes2 ciktom.. tahniah onlajer… tambah kemenangan lagi heee

    Reply
  • October 10, 2012 at 7:17 am
    Permalink

    Owh ada lg yg terselindung rupanya. Tahniah nujum onlajer. Tunggu contest seterusnya lak

    Reply
  • October 10, 2012 at 8:50 am
    Permalink

    Tak nampak sangat duit nya. banyak jugak. Tahniah onlajer.

    Reply
  • October 10, 2012 at 9:20 am
    Permalink

    tahniah! hebat! dukun mana pergi??? heheheh

    Reply
  • October 10, 2012 at 9:23 am
    Permalink

    ala…salah ker..xpe la. congratss pada onlajer

    Reply
  • October 10, 2012 at 12:08 pm
    Permalink

    eca saja tu nakbagi ONLAJER menang..kot2x sudi sponsor GA/Contest eca next week.hahaha XD

    sudi tak?sudi tak?

    Reply
  • October 10, 2012 at 12:32 pm
    Permalink

    Hehehe..rezeki onlajer dah tu..tahniah onlajer..alamak pondok kecil sikit lagi nak kena tu..haha

    Reply
  • October 10, 2012 at 2:16 pm
    Permalink

    Aduss tak mengena plak tilikan kali ni.. anyway congrat tu Onlajer! kasi tepuk sama dia…. 🙂

    Reply
  • October 10, 2012 at 7:14 pm
    Permalink

    huhu..nak dekat dah tuu..

    Reply
  • October 10, 2012 at 7:37 pm
    Permalink

    Dah agak dah. mesti ada terselit lagi. alaaa, sikit lagi nak menang. hahaha

    Reply
  • October 10, 2012 at 8:03 pm
    Permalink

    Alhamdulilah, terima kasih, arahan selanjut telah di hantar diruangan contact

    Reply
  • October 10, 2012 at 9:58 pm
    Permalink

    lorr RM200++ rupanyer..hehee.
    tajam mata dia boleh nmpak..pkai kanta pembesar ke apa ni..heee.

    Reply
  • October 11, 2012 at 12:05 am
    Permalink

    kaya la wak onlajer..hehe

    Reply
  • October 11, 2012 at 12:41 am
    Permalink

    aish rugi tak buat 240. Hahaha. Tahniah yg menang.bestnya

    Reply
  • October 11, 2012 at 7:26 am
    Permalink

    alahai melepas pulak contest teka2 ni…nampak menarik…

    Reply
  • October 11, 2012 at 5:19 pm
    Permalink

    hahahaha..jauh beza jumlah saya teka dengan jumlah sebenar tu.hakhakhakhakhak

    Reply
  • October 11, 2012 at 6:37 pm
    Permalink

    tahniah kpd pemenang

    Reply
  • October 12, 2012 at 3:18 pm
    Permalink

    tahniah kepada yang menang….nanti ada kontest lagi nak join lah…mana tau kalau menang…

    Reply
  • October 12, 2012 at 7:58 pm
    Permalink

    amboih ramainya meneka..

    Reply
  • October 12, 2012 at 10:18 pm
    Permalink

    Oh my God. I missed this! But congrats to the winner.

    Reply
  • October 13, 2012 at 4:06 pm
    Permalink

    ciktom mana aci, duit kena lah bagi nmpk paling kurang ciput, ni terus tersorok kat bawah tu mana leh cenggitu, siot ah ciktom, hehehee

    Reply
  • October 13, 2012 at 4:32 pm
    Permalink

    laa mcm mana boleh tak perasan kuiz nie… tahniah kpd yg menang.. belanja la kitaorg makan.. heee

    Reply
  • October 14, 2012 at 5:29 pm
    Permalink

    Tahniah pada pemenang…lepas ni agak peraduan apa lagi yang ciktom nak buat…?
    p/s: suka peraduan kira duit…

    Reply
  • October 16, 2012 at 3:55 pm
    Permalink

    dah lama tk dtg sini, tu yg tak tau tu.. lau tau pun, tak mampu nak buka kot.. hehe

    tahniah kepada onlajer.. hebatlah..

    Reply
  • October 19, 2012 at 7:46 pm
    Permalink

    Jauh meleset tekaan Azie huhuuh!!! Btw Tahniah kepada peneka yang berjaya!

    CikTom! lain kali buat lagi teka meneka ni yea hehehhe.

    Reply
  • October 22, 2012 at 9:16 pm
    Permalink

    tahniah! nanti jangan lupa blnja sya mkn.. hikhik

    Reply
  • October 23, 2012 at 9:05 am
    Permalink

    tahniiah..nanti nak join contes gak..:)

    Reply
  • October 28, 2012 at 4:05 am
    Permalink

    tahniah kepada Onlajer.. memang hebat! kalau ada nak join lagi

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE