Pemenang Simple Giveaway di Facebook Cik Tom

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera….. Cik tom nak mohon maaf kepada peserta yang telah menyertai simple giveaway di facebook cik tom. Sepatutnya dah lama cik tom umum dan poskan hadiah yang sepatutnya kepada pemenang. Cik tom minta maaf sangat2. Memang ini semua kesilapan di pihak cik tom. Harap korang semua tak serik untuk join contest atau giveaway akan datang.

Giveaways ni tak berapa dapat sambutan dan semuanya pun salah cik tom tak promosikan di blog. Hanya promosikan di facebook cik tom yang memang jarang di update tue. Huhu.. Apa-pun cik tom tetap gembira dapat undian dari rakan blogger yang join dari giveaways ini mahupun tidak. Terima kasih pada korang semua walaupun cik tom kalah dalam contest anjuran denaihati. Tahniah pada pemenang dan pihak penganjur denaihati.

Ok back to main point. Di bawah ialah senarai peserta dan berapa kali diorang undi blog cik tom;

NO BERTUAH | NAMA PESERTA | TARIKH UNDIAN

1. Syuhada Salleh (5/6)
2. Nurmujahidah Ismail (5/6)
3. Syuhada Salleh (6/6)
4. Miza Yusof (7/6)
5. Miza Yusof (8/6)
6. Onlajer (10/6)
7. Miza Yusof (10/6)
8. Syuhada Salleh (11/6)
9. Syuhada Salleh (13/6)
10. Syuhada Salleh (15/6)
11. Miza Yusof (16/6)
12. Miza Yusof (17/6)
13. Hafiz Mohd (17/6)
14. Miza Yusof (18/6)
15. Miza Yusof (20/6)
16. Miza Yusof (21/6)
17. Miza Yusof (23/6)
18. Miza Yusof (25/6)
19. Miza Yusof (26/6)

Kesemua lima peserta giveaways ini iaitu Syuhada Salleh, Nurmujahid Ismail, Miza Yusof, Onlajer dan Hafizmd akan mendapat wang tunai/ cashout berjumlah RM10 berserta hadiah keychain Terengganu setiap seorang.

Nombor random dari random.org
Nombor random dari random.org

Ini screencaptured dari random.org. Tiga pemenang utama dipilih secara rawak dari random.org. Berdasarkan tiga nombor terpilih dari 3 peserta berlainan iaitu no. 8, 18 dan 6. Tiga pemenang utama iaitu Syuhada Salleh, Miza Yusof dan Onlajer akan menerima 1 fridge magnet Terengganu beserta 3 pasang detox patch setiap seorang.

Pada kesemua pemenang, sila emailkan cik tom details iaitu nama, no akaun bank/ no hp (pilihan korang- bank in/topup), alamat rumah dan no hp di ruang menu “contact” cik tom.

Terima kasih dan maaf sekali lagi atas kekhilafan pihak cik tom.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

18 thoughts on “Pemenang Simple Giveaway di Facebook Cik Tom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE