Penangan Eyriqazz Vs Denaihati- Speechless?

Pagi ini lepas habis kelas dan sementara tunggu tutorial pukul 12.10pm, cik tom pun curi masa sekejap untuk balas komen dan blgowalking ke blog blogger. Tiba-tiba tengah syok approve dan balas komen. Cik tom terkedu dapat 2 komen yang tengah hot dan mencabar cik tom approve komen dia. Eh pesal dirzam ni nak marah2? Ikut suka la cik tom nak puji apa pun Eyriqazz dan Denaihati selagi tak ganggu hidup orang lain. Selamba badak je cakap cik tom bodoh. Apa hang tue cerdik sangat ke?ย Cool2 cik tom.

Komen dibawah pada entri>> Eyriqazz Vs Denaihati- Blogger Hebat!

penangan eyriqazz vs denaihati
penangan eyriqazz vs denaihati

Berdasarkan komen kedua tue dirzam ini macam pelik je. Ish2 kalau betul apa cik tom fikirkan awak bawak bertaubat la ye. Kalau tak betul cik tom minta maaf banyak2. Meh baca ย entri>> Ke Manakah Hala Tuju Hubungan Dotdot.

Cik tom rasa macam mamat (ke perempuan?) tersasar ke blog cik tom hasil dari google terus hangin kot bila yang dia cari tak jumpa. Nak kata entry sticky post dah cik tom buang lepas letak turn sticky post pada entry giveaway pulak. Nak kata cik tom buat text link pun dah buang 2 hari lepas sebab letak banyak link promosi says. Erk bagaimanakah awak tersasar ke blog cik tom?? Cari apa sebenarnya? Lelaki kacak kah?? hehee…..

Kacak tue subjektif ye. Bagi cik tom eyriqazz dan denaihati memang kacak! Kacak yang cik tom maksudkan bukan dari paras rupa tapi kerana kekacakkan blog diorang dan juga pendapatan blog Eyriqazz Vs Denaihati. Selain itu, diorang juga kacak dalam menjenamakan blog masing-masing. Haa pasal definisi lelaki kacak ni cik tom pernah dah cerita kat sini kalau nak baca >>ย Lelaki Kacak vs Wanita Cantik.

Terima kasih sudi komen ye dan malas nak blur kan part hang punya email dan ip address. Ambil la cik tom bagi publisiti murahan buat awak ye. Jauhi kontroversi tingkatkan kualiti di blog.

psst: mood reply komen & blogwalking jadi off jap.. lewat petang n malam ni pulak kalau rajin.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

41 thoughts on “Penangan Eyriqazz Vs Denaihati- Speechless?

  • July 17, 2012 at 11:46 am
    Permalink

    Yeay.. 1st time dapat 1st…betul3.. jauhi kontroversi.. tingkatkan prestasi.. berdiri diatas kaki sendiri.(mcm pernah dengar jer?) kan ciktom.?

    Reply
  • July 17, 2012 at 11:51 am
    Permalink

    manusia ni macam2.. org puji2 lebih pun marah..
    mungkin dia x puas hati sbb cik tom x ngorat dia kot? hahahaha

    kalau dia tahu tentang kontets tu pasti x der komen cam tu… hehehe

    Reply
  • July 17, 2012 at 11:59 am
    Permalink

    Tapi sy suka CIK TOM…
    Cool dalam menangani kes neh
    tak cepat melenting ๐Ÿ™‚

    chayok2 cik tom!
    sy yg ada basic kaunseling pun blum tntu bjaya tnangkan diri seprti cik tom! tahniah! :)))

    Reply
  • July 17, 2012 at 12:10 pm
    Permalink

    wah.. kenapa boleh jadi sampai macam tu ye? agaknya dia cemburu kot.

    Reply
  • July 17, 2012 at 12:20 pm
    Permalink

    Pelik btl manusia nig kan tom..org puji.org lain,dia plak yg sakit hati. Dia marah sbb cik tom x puji dia kot…

    P/s: mak pun ada jgk dpt email yg x puastik dgn n3 mak. Bahan masakan salah la,cara msk x betul la,n3 mak hampeh la..tp ada mak kesah??mcm org psiko je…

    Reply
  • July 17, 2012 at 12:23 pm
    Permalink

    Buang je comment mamat kedalam tong sampah yang telah disediakn,,hee

    Reply
  • July 17, 2012 at 12:29 pm
    Permalink

    wahhhh…ada jugak makhluk gni…ayat bukan main x beradap….huhuhu….
    macam budak2 je tu tengok pada ayat…xpe….ibarat anjig menyalak jek tu…leh abaikan….

    Reply
  • July 17, 2012 at 12:47 pm
    Permalink

    Biasa la manusia,,rambut sama hitam tapi hati lain-lain.

    Reply
  • July 17, 2012 at 1:06 pm
    Permalink

    Adat berblogging. Biasa la orang meroyan memang camtu. Mungkin dia tengah sakit kot. Biar je la.

    Reply
  • July 17, 2012 at 1:17 pm
    Permalink

    Saya tidaklah mahu meng-apikan apa yang berlaku tetapi ia adalah tindakan yang tidak berkhemah.

    Reply
  • July 17, 2012 at 1:58 pm
    Permalink

    Amboih kemain lg. Cuba try trease IP tu lepas tu sebar hahahha..

    jgn serang aku sudah. mmg mark spam je trs >.<

    Reply
  • July 17, 2012 at 3:47 pm
    Permalink

    Salam Alaiyka.

    Biasak laa Cik Tom. Bukan semua orang suka dengan kita. Anggap je asam garam menjadi blogger retis. Hik Hik.

    Cik Tom tak keluarkan komen tu pun takpa. Sebab ini rumah Cik Tom, dan Cik Tom berhak nak paparkan atau padam terus juga kan. Tak papar bagus la, sebab bahasa macam tu tak payah la.

    Reply
  • July 17, 2012 at 3:53 pm
    Permalink

    demam agaknya mamat (or minah) tu.. bhahaha

    Reply
  • July 18, 2012 at 12:09 am
    Permalink

    dia budak skolah tu ciktom,abaikan….budak skolah kalo kurang kasih sayang cam tu ler rupanya

    Reply
  • July 18, 2012 at 12:38 am
    Permalink

    hahahahaahahahahahahahaaaaaaa…ada jugak orang mcm ni cik tom…saba jer la..buat rabun mata sudah..cik tom ni kira baik hati jugak ekk..bagi publisiti tanpa charge ekk…haha…

    Reply
  • July 18, 2012 at 12:38 am
    Permalink

    apasal komen hilang ni cik tom???kena ngap di spam ke???haha

    Reply
  • July 18, 2012 at 3:40 am
    Permalink

    Hahaha, Perkara ini sudah biasa ciktom. Abaikan saja mereka ๐Ÿ™‚

    p/s: Berdasarkan IP orang Ipoh, Perak ๐Ÿ™‚

    Reply
  • July 18, 2012 at 8:04 am
    Permalink

    peh,… mulut takder lesen,. sabar yer cik tom,. ๐Ÿ™‚

    Reply
  • July 18, 2012 at 10:32 am
    Permalink

    Kalau baca tip dari Ariff Shah semalam,dia kata jgn layan anonymus ni..sebab dorang tak akan mengaku kalah…perghh ayat dia kurang ajar tul lah.

    Reply
  • July 18, 2012 at 1:37 pm
    Permalink

    Salah faham @ menyalahfahamkan. ๐Ÿ™‚ Whatever jelah…

    Reply
  • July 18, 2012 at 2:17 pm
    Permalink

    kacak yang selalu dimaksudkan ramai blogger kita bukannya dari segi paras rupa kan tapi dari sudut lain, ilmu yang dia ada, orang tuh salah tafsir tuh. sabar je la nampaknya. mudah2an dijauhkan,,

    Reply
  • July 19, 2012 at 9:43 am
    Permalink

    biasalah manusia…

    dia rasa dia dah terlalu hebat…terpulang lah…

    Reply
  • July 19, 2012 at 11:35 am
    Permalink

    Encik tumpang backlink.

    Eyriqazz vs Denaihati vs Simonreyes

    Jangan lupa tinggalkan sekali backlink encik kat blog saya yer ๐Ÿ™‚

    Reply
  • July 20, 2012 at 4:42 pm
    Permalink

    cik tom,laki tu sakit kot…x usah layan…takutnyer..lariiikkk…

    Reply
  • July 23, 2012 at 3:36 pm
    Permalink

    heheh..abaikan je la manusia cmtu..chii pun pernah gak dpt komen mcm tu…malas nak layan..terus delete..

    setiap manusia mempunyai persepsi yg berbeza…sama juga dgn kacak..pada chii..semua manusia yg dilahirkan adalah cantik dan kacak..cuma sikap dan sifat seseorang itu sendiri yg membuatkan ia jadi sebaliknya,,

    ..//rasanya dia x puas ati sebab cik tom x kata dia kacak kot :p

    Reply
  • July 30, 2012 at 1:34 am
    Permalink

    ramai org ingat ciktom lelaki kekekeke ..

    Reply
  • July 30, 2012 at 11:11 pm
    Permalink

    macam-macam orang,macam-macam ragam ๐Ÿ˜‰

    Reply
  • July 31, 2012 at 5:19 pm
    Permalink

    macam2 orang ni …. macam dengki je ….

    Reply
  • July 31, 2012 at 5:20 pm
    Permalink

    Berterima kasih je la ngan Cik Tom sebab dah buat sedikit kemasy huran untuk kamu wahai Dirzam

    Reply
  • August 1, 2012 at 6:15 am
    Permalink

    aduh mcm3 perangai manusia ni kan

    Reply
  • August 3, 2012 at 11:50 pm
    Permalink

    sabar ek kak.. dunia hari ini..tak lari dari hasad dengki..:(

    Reply
  • August 6, 2012 at 4:11 pm
    Permalink

    dah mengalahkan forblogger.net nampaknya entri cik tom. ada haters barulah famous. hehe

    Reply
  • Pingback:Eyriqazz vs Denaihati Dianaktirikan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE