Perfume Online Malaysia Terbaik di Perfume Pantry

Anda mahu mencari perfume original sebagai hadiah buat diri sendiri mahupun hadiah kepada yang tersayang? Susah nak mencari perfume yang original? Bimbang di tipu dengan kedai perfume online? Jom cik tom perkenalkan Perfume Online Malaysia Terbaik di Perfume Pantry. Dijamin harga berpatutan dan servis yang terbaik!

Perfume Online Malaysia Terbaik di Perfume Pantry
Perfume Online Malaysia Terbaik di Perfume Pantry

Tagline untuk kedai perfume online Perfume Pantry ialah “Designer Perfumes at Desirable Prices”. Sepertimana tagline, Perfume Pantry menjual pelbagai jenis perfume yang berkualiti, menarik dan pastinya dengan harga murah. Antara perfume yang dijual ialah miniature for HER, miniature for HIM, full size, mini set, gift set dan travel exclusive. Perfume Travel exclusive memang special kerana tidak terdapat dimana-mana counter, hanya dari airport atau duty free port. Semua perfume ini dijamin 100% original dengan money back guarantee! Perfume yang dijual 100% original dan bukannya imitation, knockoff, reject, grade atau Dubai perfume.

Tapi kenapa harga perfume di Perfume Pantry murah?? Harganya lebih murah dari counter price di mall sebab semua proses import dijalankan sendiri oleh ZAFF serta ini bisnes online jadi ZAFF tidak perlu bayar sewa kedai, kos pekerja dan sebagainya.

Untuk promosi terkini, beli mana-mana jenis perfume miniature sekurangnya 3 pieces dengan PERCUMA kos penghantaran di seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. Malahan, semua harga kos penghantaran perfume ini ialah harga sama bagi semenanjung dan juga Sabah & Sarawak. Ini satu kelebihan kepada orang Sabah & Sarawak kerana kebiasaannya harga berlainan yang dikenakan oleh pihak penjual.

Ini antara 4 testimonial customer Perfume Pantry. Terdapat banyak lagi testimonial dan untuk baca lanjut boleh lihat di wall Perfume Pantry.

Testimonial Perfume Original dan Servis Terbaik Perfume Pantry
Testimonial Perfume Original dan Servis Terbaik Perfume Pantry

Terdapat pelbagai jenis hot perfume yang sesuai dijadikan hadiah kepada yang tersayang. Malahan terdapat juga perfume yang cantik untuk dijadikan sebagai hantaran perkahwinan. Antara hot items perfume di Perfume Pantry ialah;

Antara Hot perfume di Perfume Pantry
Antara Hot perfume di Perfume Pantry
Estee Lauder Travel Exclusive
Estee Lauder Travel Exclusive (RM150)

Estée Lauder Travel Exclusive (RM150)
Estée Lauder Pleasures 4ml
Estée Lauder Pleasures Intense 4ml
Beautiful 4.7ml
Estée Lauder Sensuous 4ml
Pure White Linen 4ml
*Comes with free pouch

Davidoff Cool Water EDT 5ml (RM35)
Davidoff Cool Water EDT 5ml (Dab On) (RM35)
Precious Collection Limited Edition (RM150)
Precious Collection Limited Edition (RM150)

Precious Collection Limited Edition (RM150)
Lancome Tresor EDP 7.5ml
Cacharel Noa EDP 7ml
Ralph Lauren Safari EDP 4ml
Paloma Picasso EDP 4.8ml
*Comes with FREE golden charm bracelet

Antara brand perfume untuk lelaki yang terdapat di Perfume Pantry ialah Burberry Sport, Bvlgari Aqva Marine, Carolina Herrera 212 Men, Carolina Herrera 212 Sexy Men, Christian Dior Fahrenheit, Calvin Klein CK Free, Davidoff Adventure Men, Davidoff Silver Shadow, Guy Laroche Drakkar Noir, Hugo Boss Bottled Collector’s Edition, Jennifer Lopez Deseo For Men, Kenneth Cole Black, Polo Black, Swiss Army Classic dll.

Perfume untuk perempuan ialah SJP NYC, SJP Covet, Nina Ricci,Sean John Unforgivable Women, Paris Hilton, Paris Hilton Heiress, Paris Hilton Can Can, Kim Kardashian, Kim Kardashian Gold, Jessica Simpson Fancy,Jessica Simpson Fancy Love, JLO Still, JLO Live, JLO Blue Glow, Idole D’Armani ,FCUK For Her, D&G Light Blue, D&G Rose The One, CK In2U Her, Britney Spears Fantasy, Lancome dll.

Terkini perfume Pantry sudah di “like” sebanyak 17,944 orang pada 1/7/2012 dan bakal bertambah lagi ramai. Ini sudah menunjukkan satu reaksi positif dan kepercayaan customer kepada perfume online di Perfume Pantry. So, jangan lepaskan peluang untuk like dan dapatkan update news terbaru mengenai perfume dan promosi perfume yang baru!

Dapatkan perfume original ini sekarang! Sila ke Facebook Perfume Pantry untuk keterangan lanjut atau hubungi ZAFF seperti detail di bawah;

Facebook: http://www.facebook.com/perfumepantry2012
No telefon: 013-9431291 (ZAFF)
Email: [email protected]

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

58 thoughts on “Perfume Online Malaysia Terbaik di Perfume Pantry

  • July 2, 2012 at 12:12 pm
    Permalink

    Nampak gaya pembelian online sudah diterima oleh masyarakat Malaysia.

    Reply
    • July 3, 2012 at 7:40 pm
      Permalink

      cik tom pun suka beli online..lagi mudah..nanti pilih dan bayar online..lepas tue terus akan sampai di depan pagar rumah..hehe

      Reply
    • July 6, 2012 at 12:39 am
      Permalink

      betul tu..akibat kekangan masa utk keluar..tu yg membuatkan org pilih beli online je

      Reply
      • July 7, 2012 at 5:28 am
        Permalink

        lagi mudah beli online lebih2 lagi dah cuba source yang boleh dipercayai.

        Reply
  • July 2, 2012 at 3:20 pm
    Permalink

    ini perfume perempuan sja kan…atau tak

    Reply
    • July 3, 2012 at 7:34 pm
      Permalink

      bukan perfume perempuan je..yang lelaki pun ada..ada ciktom list dalam senarai pilihan perfume lelaki yang ada..nak info lagi banyak jenguk facebook perfume pantry ye.

      Reply
  • July 2, 2012 at 3:41 pm
    Permalink

    Emm bagi mereka penggemar perfume ni, aku rasa pantry ni berbaloi-baloi kalau membelinya.hehe..mujur la aku bukan penggemar perfume..tak pening sgt untuk membuat pilihan..janji wangi+murah, aku bedal jer..haha

    Reply
  • July 2, 2012 at 4:12 pm
    Permalink

    Salam cik tom. Rasa macam nak beli perfume lah pula. 🙂

    Reply
    • July 3, 2012 at 7:11 pm
      Permalink

      nal boleh jenguk facebook perfume pantry utk tgk list perfume…

      Reply
  • July 2, 2012 at 6:31 pm
    Permalink

    tak berapa gemar pakai minyak wangi. pakai bedak aje..

    Reply
    • July 3, 2012 at 7:08 pm
      Permalink

      pakai bedak pun wangi.. tapi lagi wangi kalau pakai perfume..hehe

      Reply
  • July 2, 2012 at 8:48 pm
    Permalink

    sy kalau sebut psal perfume mmg rambang ah..
    mcm2 jenis ada..
    pening tgk..

    Reply
    • July 3, 2012 at 7:07 pm
      Permalink

      pilih mana jenis bau perfume yang din suka…contoh bau lembut or kerasa atau medium..hehe…
      blh tanya owner perfume pantry, zaff untuk suggestion mn perfume sesuai..

      Reply
    • July 3, 2012 at 6:59 pm
      Permalink

      memang betul tue.. ciktom pun dah ada aim perfume ni..insyaAllah dapat gaji bulan ni nak amik satu..

      Reply
  • July 2, 2012 at 10:26 pm
    Permalink

    sebenarnya beli secara online lagi best. sebab just click je. hehe.

    Reply
    • July 3, 2012 at 6:56 pm
      Permalink

      yup memang betul..lagi banyak pilihan ada berbanding beli kat kedai…harganya pun lagi murah..

      Reply
  • July 3, 2012 at 12:04 am
    Permalink

    tak leh bau minyak wangi pening sakit kepala 🙂

    Reply
    • July 3, 2012 at 6:49 pm
      Permalink

      la ye ke? perfume banyak jenis.. kalau camtu beli yang bau tak kuat sangat…blh tanya pada owner zaff untuk info lanjut..

      Reply
  • July 3, 2012 at 6:14 am
    Permalink

    Mmg suka benda2 wangi ni..hihi

    Lehla p usha2 tgk…kot2 berkenan

    Reply
    • July 3, 2012 at 6:47 pm
      Permalink

      sesuai sgt pada yang sukakan perfume original… selamat window shopping dan membeli belah..hee

      Reply
  • July 3, 2012 at 12:36 pm
    Permalink

    Ala CikTom. Baru lepas antar berkotak2 (jenama X), untuk sale posa/raya. Boleh di-update nih. trima kasih share.

    Reply
    • July 3, 2012 at 6:29 pm
      Permalink

      irsah meniaga perfume jugak ke?? ada nak cari agen dropship?? hehe…

      Reply
      • July 3, 2012 at 8:37 pm
        Permalink

        Bukan Agen. Selalu antr kat kampung every bulan posa/raya bagi owg2 sana beniaga Dia orang ada la nanti duti raya. Ala kotak Rozita Chek Wan tuh..

        Reply
        • July 3, 2012 at 8:58 pm
          Permalink

          owh rajinnya…. bagus2 cari rezeki..

  • July 3, 2012 at 1:07 pm
    Permalink

    byk gak pilihan..leh windows shoping..hehe

    Reply
    • July 3, 2012 at 6:23 pm
      Permalink

      memang banyak pilihan menarik dan perfume yang berkualiti..silakan like… selamat window shopping ye..

      Reply
  • July 3, 2012 at 2:32 pm
    Permalink

    dni skang tengah suka pfume simplysiti ehe

    Reply
    • July 3, 2012 at 6:20 pm
      Permalink

      dni boleh like facebook pantry perfume dan tanyakan ada tak jual perfume simplysiti..

      Reply
  • July 3, 2012 at 7:02 pm
    Permalink

    saya pakai midnight blues jer,,botol biru.

    Reply
    • July 3, 2012 at 7:06 pm
      Permalink

      kalau nak beli perfume lain kali boleh singgah survey dan beli di perfume pantry…

      Reply
  • July 3, 2012 at 8:56 pm
    Permalink

    brapa lama masa delivery? everyday post or bundle post?

    Reply
    • July 3, 2012 at 9:00 pm
      Permalink

      cik tom xpasti but boleh tanya zaff di email or facebook yg cik tom bg last artikel ni..tp dr segi respon testimonial ciktom rs akan pos setiap hari…

      Reply
    • July 7, 2012 at 9:31 am
      Permalink

      ala sayang pulak..mana harga lagi best?? boleh buat comparison after this

      Reply
  • July 3, 2012 at 11:22 pm
    Permalink

    Sepanjang tahun ni belum pakai apa2 haruman lagi
    Tak suka pakai tapi tak kisah sangat dengan bau haruman

    Reply
  • July 4, 2012 at 12:48 am
    Permalink

    ni kalau buat dropship ni best nih

    Reply
    • July 7, 2012 at 12:13 pm
      Permalink

      dah tengok ada yang tanya tapi tak open untuk dropship..apa2 pun try pm kot2 zaff interested..

      Reply
  • July 4, 2012 at 1:13 am
    Permalink

    agak2 bila ciktom nak belikan satu untuk saya.hehee

    Reply
  • July 4, 2012 at 4:10 am
    Permalink

    Suka sangat ciktom , akk suka beli online senang .. huhu

    Reply
    • July 7, 2012 at 12:17 pm
      Permalink

      samalah ciktom pun suka online..rs dah mcm ketagih gak beli online..hehe

      Reply
  • July 4, 2012 at 11:57 am
    Permalink

    skrng ni ramai org jual perfume… tak tahu ori ke tak….
    ini mungkin solusinya … kan Cik Tom

    Reply
    • July 7, 2012 at 9:30 am
      Permalink

      perfume ini memang dijamin ori dengan harga berpatutan.. yup harap takde yang tertipu lagi pasni.

      Reply
  • July 4, 2012 at 1:03 pm
    Permalink

    Pakai perfemu dari avon je. Masih tak mampu nak beli ratus2 ni. Hehehe

    Reply
    • July 7, 2012 at 9:28 am
      Permalink

      xpe student lagi kan… nanti dah keje or kumpul duit sikit2 sbgai hadiah utk diri sendiri bl dpt capai sesautu target ..hehe

      Reply
  • July 4, 2012 at 4:39 pm
    Permalink

    menarik sekali bila perfume juga sudah dijual online .. cuma takleh nak bau dulu la

    Reply
    • July 7, 2012 at 8:23 am
      Permalink

      kalau dah tau fevret apa senang nak order online..incase xtau kena cari dulu fevret perfume kat kedai n than compare harga..which one is cheaper..tp mmg facebook perfume pantry ni lg murah.

      Reply
  • July 5, 2012 at 12:28 pm
    Permalink

    harumkan bau blog ini? hee..mesti hari2 cik tom pakai myk wagi lain hari lain bau ?

    Reply
    • July 7, 2012 at 7:04 am
      Permalink

      heheh..bau wangi blog ni kena tempias bau perfume suri..

      Reply
  • July 6, 2012 at 12:43 am
    Permalink

    aisey..kena try bau kt luar dulu la baru leh order kan..ehehe…harga nya mmg murah dan berpatutan.mereka2 yg gemarkan wangian..jgn lepaskan peluang ini 😀

    Reply
    • July 7, 2012 at 5:18 am
      Permalink

      test apa bau fevret chii kat luar..pastu boleh order online ni…ciktom berkenan tgk botol2nya comel2…

      Reply
      • July 7, 2012 at 1:00 pm
        Permalink

        sama la..beli bukan nak pakai sgt pun.tp nak kumpul botol2 nya :p

        Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE