Perhatian Kepada Yang Follow Blog Tomato!!

*****ENRTY NI STICKY POST SEHINGGALAH MASALAH NI SELESAI. NAK TENGOK ENTRY BARU SCROLL BAWAH YE. SORRY πŸ˜‰ *****

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera pada semua……

Perhatian ye pada kawan-kawan yang dah follow jadi geng tomato pada minggu ini. Blog cik tom ni ada problem tak dapat nak follow blog blogger lain. Tak tahu kenapa dan apakah masalahnya??? Sebelum ni cik tom pernah baca afiq pun mengalami masalah yang sama.


Korang ada penyelesaian tak??Kepada sesiapa yang dah follow cik tom selama ni tapi cik tom tak follow balik lagi or tak pernah jenguk blog korang lagi. Sila inform di entry cik tom ini. Nanti selepas OK akan cik tom follow up blog korang ye πŸ˜‰

Beberapa nama yang cik tom alert follow cik tom tapi tak sempat follow lagi ialah;


http://zmah-ceritaku.blogspot.com/-DONE

http://misz-ella.blogspot.com/-DONE

http://wahanacitra.blogspot.com/-DONE

http://kantanmerah.blogspot.com/-DONE

http://anneali.blogspot.com/-DONE

http://ferry3456.blogspot.com/-DONE

http://atikanatasha.blogspot.com/-DONE

http://www.pinkskulle.blogspot.com/-DONE

http://latahzanshuhada.blogspot.com/-DONE

http://haishgeramnye.blogspot.com/-DONE

http://pandapolarbear.blogspot.com/-DONE

http://whitecappuccinol.blogspot.com/-DONE

http://iqbalhakimi.blogspot.com/-DONE

http://puterizyan.blogspot.com/-DONE

http://homosapiensz.blogspot.com/-DONE

http://miyoshu.blogspot.com/-DONE

http://nuraisyahsalim.blogspot.com/-DONE

http://syeragh.blogspot.com/-DONE

http://yastro.blogspot.com/-DONE

http://pcar19.blogspot.com/-DONE

http://daarulmuaqaamah.blogspot.com/-DONE

http://ohdaus.blogspot.com/-DONE

http://eyeemaiareyeleventen.blogspot.com/-DONE

http://farhah88.blogspot.com/-DONE

http://heidishafiq.blogspot.com/-DONE

http://boloque.blogspot.com/-DONE

http://blueberrycheese3324.blogspot.com/-DONE

http://terataitasikmadu.blogspot.com/-DONE

http://ishaserabut.blogspot.com/-DONE

http://fizah-sukhri.blogspot.com/-DONE

Ada siapa lagi yang cik tom belum follow tapi dah lama follow blog ni?sila bagitahu ye πŸ™‚

Bagi yang link url takde tue. Sila inform di komen entry ini ye. Untuk merapatkan lagi ukhwah kita sebagai rakan blogger πŸ˜‰

p/s: pada yang tinggal jejak di shoutmix tue sorry tau kalau terlepas pandang sebab agak busy jugak minggu ni. Pada yang komen di entry2 akan diusahakan balas jejak korang. Pada komen yang belum dipublish tue bermakna cik tom belum balas lagi kunjungan ke blog korang. Bukannya tak lulus untuk tayangan. So jangan merajuk macam mish ye. hehe ;))

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

68 thoughts on “Perhatian Kepada Yang Follow Blog Tomato!!

  • November 20, 2010 at 1:53 pm
    Permalink

    blogger ade mslh cki kot tuh..

    Reply
  • November 20, 2010 at 1:56 pm
    Permalink

    masalah ni sama gn akak, tak dapat nk follow balik, sejak kebelakangan ni ada problem, tak tau kenapa..

    Reply
  • November 20, 2010 at 1:57 pm
    Permalink

    cik tom follow lah sy jugak..sy pemegang entri 22..hehe..tp rase macam dah tersungkur di medan perang..sedey la…

    Reply
  • November 20, 2010 at 2:07 pm
    Permalink

    Nape eh Cik Tom jadi camtu?? CIk Tom dh follow ramai sgt kot?? EH .. Kakchik pun ada tu. hehe ..

    Reply
  • November 20, 2010 at 2:16 pm
    Permalink

    Akak pun sama CIK TOM…tadi baru dapat sumbat CIK TOM dalam blog akak…berjaya akak kalah kan MR.GGle…sebabnya akak pun tak dapat kesan..

    Reply
  • November 20, 2010 at 2:16 pm
    Permalink

    saye? macy pn xpasan~ hee

    Reply
  • November 20, 2010 at 2:19 pm
    Permalink

    saya pun pernah mengalami masalah yang sama jugak.. huhu.. xtaw knapa..

    Reply
  • November 20, 2010 at 2:38 pm
    Permalink

    cik tom syg ~

    tq tau komen blog sy !!
    and tak sangke….hohoho.

    πŸ˜€

    Reply
  • November 20, 2010 at 2:54 pm
    Permalink

    Myra sebelum nie ada prob camtu gak, pehtu dah ok balik..

    Reply
  • November 20, 2010 at 2:55 pm
    Permalink

    cbe guna browser lain ;D

    Reply
  • November 20, 2010 at 3:33 pm
    Permalink

    Hok olo.. Mish merajuk yek? Nak pergi pujuk la mcm ni.. haha..

    Reply
  • November 20, 2010 at 3:40 pm
    Permalink

    nape jadi gtu yer ciktom..kene cari tahu ni..then buat review..hehe

    p/s: akak dok hotel sehingga tghari 23 kot…dok hotel baru..nama hotel tanjung vista..bangunan tggi sbelah hotel grand continental..camne nk tau ek?..xkn nk publish no tel kat sini..hehe..ciktom xon9 lgi sb ym xon tu..huhu…add fesbuk jom..hhee

    Reply
  • November 20, 2010 at 3:44 pm
    Permalink

    mari2 kita ramai2 follow ciktom yg hot! hehehe

    Reply
  • November 20, 2010 at 3:56 pm
    Permalink

    cik tom!!aiyarkk….malu lak mish..huhu…

    Reply
  • November 20, 2010 at 4:34 pm
    Permalink

    terdampar kat sni baca entry2…lama xsinggah ^_^

    Reply
  • November 20, 2010 at 6:30 pm
    Permalink

    gua peminat cik tom ;)..hihihi

    Reply
  • November 21, 2010 at 12:14 am
    Permalink

    wah… bagus ciktom ni πŸ™‚

    Reply
  • November 21, 2010 at 3:18 am
    Permalink

    sop pun kadang2 x perasan sapa follow sop.. kalau perasan mesti follow blk..
    sampai ada yg bg mesej bila sop follow dorang, i dah follow u lama.. huhuhu
    malu rasanyer..

    Reply
  • November 21, 2010 at 3:24 am
    Permalink

    salam..kadang2 org berkunjung tak letak url..huhu.

    Reply
  • November 21, 2010 at 3:24 am
    Permalink

    dulu saya pakai blogspot juga, setau saya, kita cuma boleh folo 300 blog jer, kalu mnggunakan identiti blogger, tapi kalau tukar pada facebook atau twitter..30000 pown boleh dik…..

    Reply
  • November 21, 2010 at 3:26 am
    Permalink

    cik tom belom follow sop… huhuuhuh

    Reply
  • November 21, 2010 at 3:29 am
    Permalink

    nak balas jejak kat cni boleh..
    baru xterlepas pandang..
    hoho.
    ;p

    Reply
  • November 21, 2010 at 3:43 am
    Permalink

    oh tomato.. oh tomatoo..

    Reply
  • November 21, 2010 at 7:01 am
    Permalink

    lupa lak cik tomm da polo lum.. belum kot

    Reply
  • November 21, 2010 at 7:11 am
    Permalink

    Lagi problem kalau follower tu x de jajak….huhuh syusah mau cari wooo

    Reply
  • November 21, 2010 at 7:21 am
    Permalink

    Akak memang pergi naik motor,penat memang lah penat tapi yang penting SERONOK berkongsi hobi dengan suami.

    Reply
  • November 21, 2010 at 7:51 am
    Permalink

    ha3~ se-yakuza-yakuza mish pon, pndai majuk ke?? hik3~ ^_^

    Reply
  • November 21, 2010 at 10:47 am
    Permalink

    Salam cikt om.dah lama xsinggah.hurm.masalah ni sama ngn zaer ler.baru ni da kene soind tepek dengan google yang zaer xleh nk follow blog orang lain.huhu..;p.tapi bile dah lama ok ler.relaksss.

    Reply
  • November 21, 2010 at 1:02 pm
    Permalink

    cik tom….hehe =) senyum…cik tom ni mesra rakyat la..hehe

    Reply
  • November 21, 2010 at 1:31 pm
    Permalink

    moga cepat baik ;D

    Reply
  • November 21, 2010 at 2:18 pm
    Permalink

    follow memfollow.tmksh cik tom..byk tips mnrk y cik tom muatkn..hehe..

    Reply
  • November 21, 2010 at 2:28 pm
    Permalink

    cik tom..napa cik tom x lh nak follow org.. ada malsh apa ehh??

    hrp ok balik πŸ˜€

    Reply
  • November 21, 2010 at 2:29 pm
    Permalink

    cik tom nak tnya satu g…
    fatin da wat top comntator lam blog fatin 2..tapi kan napa klu org post x naik pun πŸ™

    Reply
  • November 21, 2010 at 2:57 pm
    Permalink

    mksud cik tom apa??
    fatin x fhm sgt hehe maaf πŸ™‚

    Reply
  • November 21, 2010 at 3:36 pm
    Permalink

    @micah aje: apa awak punya url blog ye??cik tom tak dapat nak singgah balik kat blog awak..

    Reply
  • November 21, 2010 at 3:36 pm
    Permalink

    salam cik tom..tq for the comment..ok..akak dtg lagi nanti..

    Reply
  • November 21, 2010 at 3:39 pm
    Permalink

    cik tom : jaga adik cik tom yg sydrome 2 elok2 ok.. πŸ™‚

    thnks 4 ur info…syg kamu..kalo free jom jin 1st GA cik mas ye…! πŸ™‚

    Reply
  • November 21, 2010 at 4:43 pm
    Permalink

    hik3.. tbe2 kann..
    nmpk url iqa..
    muehehe..

    thank you cik tom πŸ˜€

    xoxo

    Reply
  • November 21, 2010 at 5:44 pm
    Permalink

    problem yg same!!..=(..kenape yeee

    Reply
  • November 21, 2010 at 5:57 pm
    Permalink

    macam mana plak boleh x boleh follow ye…salah setting kot.

    Reply
  • November 21, 2010 at 11:35 pm
    Permalink

    bnyknya yg follow blog tomato ni… mesti best blog ni… aq pon x abih baca lagi.. heh… nanti jgn lupa visit 2 blog yg x seberapa ni…

    bakesitiumie.blogspot.com
    kamil-ain.blogspot.com

    Reply
  • November 22, 2010 at 2:27 am
    Permalink

    cik tom xper nanti dh kita follow memfollow ek…

    Reply
  • November 22, 2010 at 2:34 am
    Permalink

    napa sy takde..hakhakhak

    Reply
  • November 22, 2010 at 3:38 am
    Permalink

    huhu~ my blog ada kat tu….dia bgtau apa yg x dpt nk follow tu?

    try secara manual dapat x?

    1#copy link blogger yg nak follow..
    2#gi kat dashboard >> kat bawah tu ada ADD & MANAGE..
    3#Klik ADD & PASTE Blog URL tu…..

    dah try ker?

    Reply
  • November 22, 2010 at 4:30 am
    Permalink

    saya jugak cik tom πŸ™

    Reply
  • November 22, 2010 at 6:02 am
    Permalink

    akak dah komen tapi xde kuar pun huhu..

    Reply
  • November 22, 2010 at 11:02 am
    Permalink

    tak ok lagi ke cik tom…cam ne leh jadi tu

    Reply
  • November 23, 2010 at 1:25 pm
    Permalink

    salam cik tom…
    sng je sbenarnye, masa cik tom klik butang follow kengkawan cik tom tu, ciktom tukar je identiti cik tom ke twitter

    Reply
  • November 23, 2010 at 1:25 pm
    Permalink

    salam cik tom…
    sng je sbenarnye, masa cik tom klik butang follow kengkawan cik tom tu, ciktom tukar je identiti cik tom ke twitter

    Reply
  • November 23, 2010 at 2:49 pm
    Permalink

    wahh..
    memang sistematik la cik tomm. cayarrleaahh

    Reply
  • November 23, 2010 at 5:19 pm
    Permalink

    Sayerr….sayer..hehee

    Reply
  • November 25, 2010 at 6:42 am
    Permalink

    THANKS PADA SEMUA YANG BAGI CADANGAN…CIK TOM DAH FOLLOW SEMUA CADANGAN TAPI TAK MENJADI JUGAK KECUALI YANG AKAK/MRS JAMAL…THANKS YE AKAK…

    @AIBAKS: CIK TOM DAH FOLLOW AIBAKS SO XDE LA LINK BLOG AIBAKS..

    CIK TOM DAH FOLLOW SEMUA YANG BAGI LINK BLOG TUE…Ada siapa lagi yang cik tom belum follow tapi dah lama follow blog ni?sila bagitahu ye πŸ™‚

    Reply
  • March 5, 2011 at 1:44 am
    Permalink

    Every cinematographer I worked with had his own way of solving problems.

    Reply
  • November 10, 2011 at 11:16 pm
    Permalink

    thira dah follow ciktom tapi ciktom belum follow thira lagi. Tapi kalau taknak follow, thira tak kesah. hihi ..
    Jom baca entri terkini aBLOGGERgirl (Thira) …LaguMy Profile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE