Pertandingan Komen Terlajak Banyak

Assalamualaikum dan salam sayang… Hari ni terbuka hati nak menulis entri untuk pertandingan komen terlajak banyak anjuran dari si bongkok, admin blog PerniagaanInternetHQ.com.

Cik tom selalu la nampak komen si bongkok ni merata-rata kat blog lain. Tapi tak pernah singgah lagi ke blog tuannya. Tengok komen, eh boleh tahan jugak budak ni komen. Panjang berjela-jela je komen siap boleh buat satu entri pulak.

Kadang-kadang cara komen ada mirip2 troll pun ada jugak. haha.. Sampai cik tom tertarik nak singgah ke blog kepunyaan si bongkok nih.

Tiba-tiba rindu pulak kat blog aretikz. Dulu cik tom selalu bengang tengok trademark komen dia. haha..

Ok stop iklan mengarut.

So, permulaan tahun 2016 ni si bongkok bermurah hati nak bagi hadiah pada top komen setiap bulan di blog selama 3 bulan berturut-turut. Yelah duit amazon beliau dah berkepuk2 tu dapat setiap bulan. Tak masuk lagi income komli dan yang lain2.

Best tue kan? Siapa tak suka hadiah dan duit??

Jom mai pakat ramai2 meriahkan pertandingan komen terlajak banyak di blog PerniagaanInternetHQ.com. Tapi jangan komen semboreno pulak tau.

Jom tengok syarat dan tips nak menang pertandingan PerniagaanInternetHQ.com.

Pertandingan Komen Terlajak Banyak

Antara Syarat-syarat Pertandingan Komen Terlajak Banyak

  1. Korang bebas untuk komen pada mana-mana entri dalam blog PerniagaanInternetHQ.com
  2. Jumlah minimun komen ialah 10 patah perkataan
  3. Sila komen mengikut bahasa di dalam entri. Kalau entri BI komen le BI, entir BM komen la BM ye.
  4. Korang dilarang sama sekali untuk komen berunsurkan SPAM/ PROVOKASI POLITIK/ PERKAUMAN/ PROMOSI/ PERJUDIAN / MENYENTUH SENSITIVITI AGAMA atau komen yang sama berulang.
  5. Syarat-syarat lain? Baca sendiri kat blog penganjur. hehe…

Tips nak Menang Pertandingan Komen Terlajak Banyak

  1. Meninggalkan komen yang relevan den bermutu bersesuaian dengan pengisian entri. Cik tom rasa komen sebelum ni dah agak2 relevan tapi ada jugak larik topik. hehe..
  2. Buat review ringkas mengenai pertandingan.
  3. Dah follow group G+. Tapi bukan sebab contest pun. Nak rapatkan ukhwah di kalangan blogger.
  4. Masa mula singgah blog si bongkok ni memang itu first cik tom buat isi borang kaji selidik sebelum baca entri.
  5. Dah lama langgan email. Senang nak dapat new update baru. Ilmu dan idea blogging dari blogger kencang buat duit.
  6. Bodek banyak2. hahaa… Ni memandai je cik tom tambah.

Berminat nak join pertandingan komen terlajak banyak ni? Sila terus ke blog si bongkok untuk baca lanjut syarat penyertaan, tips dan hadiah lumayan–>Pertandingan Komen Terlajak Banyak.

Nota jari: dah bertahun tak join any contest. rindu pulak. tunggu mood nak marathon contest tahun ni.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

24 thoughts on “Pertandingan Komen Terlajak Banyak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE