Pertandingan Pengomen Tegar Blog Ronaldmohoni.Com Mei 2012

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera… Cik tom nak join satu pertandingan anjuran blogger nal @ ronaldmohoni iaitu Pertandingan Pengomen Tegar Blog Ronaldmohoni.Com Mei 2012. Pertandingan ini memang menarik dan mudah untuk disertai tapi yang penting perlukan komitmen pada bulan ini.  Cik tom pulak kebetulan memang free sikit bulan 5 ni. So, boleh la join contest berunsurkan komen terbanyak ni. Kepada yang berminat jomlah join sama meriahkan pertandingan blogger nal.

******************************************************

Syarat-syarat Pertandingan Pengomen Tegar Blog Ronaldmohoni.Com Mei 2012:-

1. Buat satu post tentang pertandingan ini di blog anda, bertajuk Pertandingan Pengomen Tegar Blog Ronaldmohoni.Com Mei 2012. Post tersebut mestilah mengandungi sedikit penerangan tentang pertandingan ini, syarat-syarat pertandingan, hadiah pertandingan dan senarai penaja.

2. Letakkan senarai penaja Pertandingan Pengomen Tegar Blog Ronaldmohoni.Com Mei 2012, di akhir post berserta link penaja.

3. Komen mestilah mempunyai sekurang-kurangnya 5 patah perkataan.

4. Pertandingan bermula 1 Mei hingga 31 Mei jam 11.59 malam.

5. Keputusan pertandingan adalah muktamad.

Hadiah pertandingan ini memang lumayan. Antara hadiah Pertandingan Pengomen Tegar Blog Ronaldmohoni.Com Mei 2012 ialah:-

Tempat Pertama Komen Terbanyak: RM50 + Iklan Banner sebulan di Ronaldmohoni.Com + Iklan Banner Sebulan di ArtisMalaysiaTerkini.Com + Iklan Banner Sebulan di Shaharil.Com + Iklan Banner Sebulan di OhSukan.Com.

Tempat Kedua Komen Terbanyak: RM30 + Iklan Banner sebulan di Ronaldmohoni.Com + Iklan Banner sebulan di ArtisMalaysiaTerkini.com + Iklan Banner sebulan di OhSukan.Com.

Tempat Ketiga Komen Terbanyak: RM20 Sumbangan Monica Lok dari blog gadis999 + Iklan Banner di ArtisMalaysiaTerkini.Com

Tempat Keempat Komen Terbanyak: RM10 + Iklan Banner di ArtisMalaysiaTerkini.Com

Tempat Kelima Komen Terbanyak: RM10 + Iklan Banner di Ronaldmohoni.Com

******************************************************

” Pertandingan ini dianjurkan oleh Ronaldmohoni.Com dan ditaja oleh ArtisMalaysiaTerkini.Com, OhSukan.Com, Blogger Monica Lok dari gadis999, dan Shaharil.Com”

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

31 thoughts on “Pertandingan Pengomen Tegar Blog Ronaldmohoni.Com Mei 2012

  • May 20, 2012 at 12:42 am
    Permalink

    contest ni nak cari pengomen tegar blog tu ke kak? kurang faham. hee.

    Reply
    • May 22, 2012 at 1:44 pm
      Permalink

      yup contest ni nak cari top commentar blog nal..

      Reply
  • May 20, 2012 at 12:45 am
    Permalink

    gud luck..komen byk2.. 🙂

    Reply
  • May 20, 2012 at 1:13 am
    Permalink

    memang susah kalau nak masuk contest pengomen tegar..
    byk komitmen ni

    Reply
    • May 22, 2012 at 1:32 pm
      Permalink

      kena siap sedia komitmen la kalau join pertandingan ni..

      Reply
  • May 20, 2012 at 1:22 am
    Permalink

    Kalau nak jadi pengomen tegar ni bukan bidang saya. Selalu tengok pengomen tegar banyak macam spam je. Em~

    Reply
    • May 22, 2012 at 1:30 pm
      Permalink

      memang pun..dah kalau nak jadi top commentar..tapi komen mesti la berkaitan dengan entry..xelok spam..

      Reply
  • May 20, 2012 at 5:57 am
    Permalink

    wah member kita buat contest rupanya.. gud luck kpd ciktom dan peserta lain..

    Reply
    • May 22, 2012 at 1:29 pm
      Permalink

      terima kasih don..xteringin nak join sekali ke?

      Reply
  • May 20, 2012 at 9:44 am
    Permalink

    Emm macam beminat..tapi tak tau la..kena ngadap blog selalu la..emmmmm…

    Reply
    • May 22, 2012 at 1:26 pm
      Permalink

      kena komitmen tinggi kalau nak jadi top kommentar..tapi masih belum terlambat..jomlah join..

      Reply
  • May 20, 2012 at 11:34 am
    Permalink

    fulamak! kena sertai ni..
    masa pun masih banyak lagi ni..

    Reply
  • May 20, 2012 at 12:26 pm
    Permalink

    makin byk masa lapang cam2 blh buatkan… 🙂

    Reply
    • May 22, 2012 at 12:37 pm
      Permalink

      yup skang free boleh join..nanti dah busy akan slow blogging..

      Reply
  • May 20, 2012 at 2:14 pm
    Permalink

    kalau free boleh buat komen banyak-banyak tapi biarlah yang bernas ,,,

    Reply
    • May 22, 2012 at 12:26 pm
      Permalink

      yup sebaiknya komen yang bernas bukan spam komen.

      Reply
  • May 20, 2012 at 3:02 pm
    Permalink

    pengomen tegar ni kiranya paling banyak komen lah ya?
    moga berjaya ciktom

    Reply
    • May 22, 2012 at 12:26 pm
      Permalink

      iye tehr.kena komen banyak2 sampai lebam..thanks tehr.

      Reply
  • May 20, 2012 at 3:38 pm
    Permalink

    Good Luck 😀 Semoga Berjaya ;D

    Reply
  • May 20, 2012 at 9:20 pm
    Permalink

    Woh…saya kurang tegar…dah dekat hujung bulan nih bz akan berlaku,apa2 pun terima kasih kerana war2 kan.

    Reply
    • May 22, 2012 at 12:13 pm
      Permalink

      sama2..takpe mmg kalau nak join contest ni kena komitmen yang tinggi..boleh join contest yang simple..

      Reply
  • Pingback:Pertandingan Pengomen Tegar Blog Ronaldmohoni.Com Mei 2012 | Ronaldmohoni.com

  • Pingback:Disebalik Komen Tegar | Cahaya Cinta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE