Pertandingan Selami Hati Nurul!


Cik tom nak join contest “Pertandingan Selami Hati Nurul!“. Sebenarnya cik tom takdelah kenal sangat pun nurul ni. hehe.. Baru je nak kenal lagi rapat start minggu lepas. So, cik tom join ni sebagai support pada contest yang nurul anjurkan. First time cik tom jenguk blog nurul. Cik tom suka tengok blog nurul ni comel! Especially header. Simple je tapi cantik!

Bila jenguk ke entry, blog nurul ni lebih pada personal life nurul. Entrynya banyak cerita pasal life, family, buah hati dan juga pasal kereta kesayangan nurul. Yang cik tom rasa la nurul ni lembut sangat hatinye selembut warna blognya. Seorang yang berjiwa sensitif. Kalau dah sayang kat seseorang akan disayangi seluruh hatinya. Walaupun nurul ni tak amik exam tapi nurul siap buat entry jadual exam chenta hati dan juga entry doa menghadapi exam. See memang seorang yang take care kan!

Sekarang nurul tengah serabut pasal nak cari rumah sewa. Cool down k. Jangan serabut-serabut. Nurul berusaha dan berdoa la lagi ye. Jangan putus asa. InsyaAllah… Allah akan tunjukkan jalan yang terbaik. Itulah serba sedikit cik tom dapat selami hati nurul by ur entry. Kalau silap sorry ye yunk 😉

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

4 thoughts on “Pertandingan Selami Hati Nurul!

  • October 30, 2010 at 6:25 am
    Permalink

    good luck cim tom 🙂

    Reply
  • October 30, 2010 at 6:57 pm
    Permalink

    @miza: tenkiu dear 😉

    Reply
  • October 31, 2010 at 1:03 am
    Permalink

    takde yg silap cik tom..
    semua betul..
    oke..tunggu pemenang nya esok ye??

    Reply
  • October 31, 2010 at 4:19 am
    Permalink

    @nurul chumel:tenkiu dear ;)ok tgu sok~

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE