Pertandingan Template Tercantik by Gayahspears Sayang

Cik tom nak join Pertandingan Template Tercantik (link diremove sebab error 404 not found) anjuran blogger yang baik hati dan peramah iaitu gayah. Harap gayah sudi terima penyertaan cik tom ni ye.

Thanks atas segala support gayah pada blog cik tom selama ini. Cik tom sayang gayah ketat2. *ni bukan la bodek tapi ikhlas tau. Dikala cik tom masih blur2 gayah banyak menolong dengan memberi idea dan sanggup meluangkan masa untuk mendesign template cik tom sebelum ni.

Gayah ni salah seorang sumber inspirasi untuk cik tom mendesign template blog ni. Thanks sifu. Million thanks to you dear! Jangan lepaskan peluang untuk join contest gayah ni dan berkenalan dengan gayah if korang belum kenal benar dengan tuan empunya blog gayahspears.com.


Jom join dengan klik SINI (link diremove sebab error 404 not found) atau klik pada banner sebelum 26/1/2011.

p/s: entry autopublish.. nanti cik tom submit bila online sok..huhu…

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

27 thoughts on “Pertandingan Template Tercantik by Gayahspears Sayang

  • January 2, 2011 at 3:15 am
    Permalink

    semoga berjaya.. lawa gak template ciktom nie

    Reply
  • January 2, 2011 at 3:39 am
    Permalink

    gud luck cik tom

    Reply
  • January 2, 2011 at 3:44 am
    Permalink

    cantiknye blog cik tom skrg.. very da tomatolah..xD

    Reply
  • January 2, 2011 at 4:35 am
    Permalink

    gud luck cik tom ..ganbatte

    Reply
  • January 2, 2011 at 4:53 am
    Permalink

    god luck cik tom

    Reply
  • January 2, 2011 at 5:02 am
    Permalink

    hooo… gud luck cik tom 😉

    hadiah dia nanti kita kongsi ea. hihi =P

    Reply
  • January 2, 2011 at 5:06 am
    Permalink

    gud luck ya sis:)

    Reply
  • January 2, 2011 at 5:57 am
    Permalink

    Cik tom pon join.. uwaaaa terharunyer gayah… nty Gayah update senarai nama peserta ya… thnk yunk..muah,cayam ko ketat2 jugak..muahhhhhh..opss ade org jeles lak..hahahah

    Reply
  • January 2, 2011 at 6:52 am
    Permalink

    blog cik tom makin cntek ! gudluck okey !

    Reply
  • January 2, 2011 at 7:24 am
    Permalink

    saya sokong blog ini..cantik sangat..tukar nak??

    Reply
  • January 2, 2011 at 7:55 am
    Permalink

    Good luck ciktom!
    mesti boleh menang punya 😀

    Reply
  • January 2, 2011 at 9:12 am
    Permalink

    gudluck cik Tom!!

    Reply
  • January 2, 2011 at 9:40 am
    Permalink

    gud lak ciktom….

    esok akak da skoloh..

    Reply
  • January 2, 2011 at 10:13 am
    Permalink

    cik tom sayang. semoga berjaya ;D

    Reply
  • January 2, 2011 at 10:31 am
    Permalink

    akak nak belajar le buat kotak sidebar yang ada lengkung2 gitu..

    Reply
  • January 2, 2011 at 12:50 pm
    Permalink

    good luck cik tom 🙂

    Reply
  • January 2, 2011 at 2:04 pm
    Permalink

    Pergh! gayah memang mantap.hehe.Die sifu zaer gak cik tom.really appreciate.Semoga suksesssssss.;p

    Reply
  • January 2, 2011 at 2:51 pm
    Permalink

    selamat berjaya kak tom!^_^
    merah menawan!

    Reply
  • January 2, 2011 at 3:36 pm
    Permalink

    gud luck che tom..
    header che tom comel la..
    =)

    Reply
  • January 2, 2011 at 5:58 pm
    Permalink

    wah ciktom pun masuk ye. ada chance nk menang gak ni, template ni sedap mata memandang. hehe

    Reply
  • January 2, 2011 at 9:52 pm
    Permalink

    good luck cik tom..semuga berjaya

    Reply
  • January 3, 2011 at 12:37 am
    Permalink

    good luck cik tom…

    Reply
  • January 3, 2011 at 4:02 pm
    Permalink

    terjah Cik Tom..hihi.. Gayah nk check link ja…
    okay.. cik Tom blh tgk senarai nama peserta ya…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE