Pertempuran Eyriqazz vs Denaihati = Cik Tom vs Abang Ensem?

Pertempuran Eyriqazz vs Denaihati = Cik Tom vs Abang Ensem?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera… Cik tom senyum memanjang bila baca sebuah artikel bahasa inggeris dari salah satu blog blogger irsah yang menreview tentang pertempuran hebat antara cik tom vs abang ensem dalam cabaran contest SEO Eyriqazz vs Denaihati.

Dengan hanya menghasilkan satu artikel sahaja abang ensem telah berjaya menendang artikel blog cik tom terus jatuh ke tangga yang kedua. Kesian sampai nangis-nagis cik tom dalam gambar bawah tue ye. Abang ensem gelak memanjang je ek.

Pertempuran Eyriqazz vs Denaihati = Cik Tom vs Abang Ensem?
Pertempuran Eyriqazz vs Denaihati = Cik Tom vs Abang Ensem?

Jom singgah baca jugak artikel yang menarik dari irsah iaitu -> Eyriqazz vs Denaihati Battle : CikTom Will Never Surrender To AbangEnsem dan Student Versus SEO Master.

Adat bertanding pasti ada kalah menang. Tapi selagi tak habis tarikh tamat pertempuran Eyriqazz vs Denaihati. InsyaAllah cik tom akan usahakan yang termampu untuk mengekalkan posisi dalam ranking SERP.

Cik tom tengok petang tadi makin ramai blogger-blogger otai wordpress yang dah turun padang menyahut cabaran contest SEO Eyriqazz vs Denaihati. Adakah artikel cik tom bakal tertendang lagi?? Ke manakah arah yang bakal ditendang?? Sama-sama kita saksikan.. haha.. 🙂

Special thanks to irsah serta team yang giat mempromosikan perkembangan semasa dan menreview peserta-peserta yang join contest Eyriqazz vs Denaihati termasuk cik tom.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

21 thoughts on “Pertempuran Eyriqazz vs Denaihati = Cik Tom vs Abang Ensem?

  • June 25, 2012 at 10:16 pm
    Permalink

    owh..jap ag nek la tu..huhu

    Reply
    • June 28, 2012 at 12:39 am
      Permalink

      ye ke?jebeng ni nujum pak belalang ke?heheh ;p

      Reply
  • June 25, 2012 at 10:38 pm
    Permalink

    tahniah ciktom kerana menduduki 1st page google sampai sekarang nie,,,

    Reply
    • June 28, 2012 at 12:38 am
      Permalink

      thanks…hari ni 28hb xtau la ciktom maintain lg ke x sbb malas nak clear cookies cache nak cek plk..huhu

      Reply
  • June 26, 2012 at 12:27 am
    Permalink

    kelihatan samakin ramai otai WP yg join,, blog cam Sop mmg jauh ditendang.. dah page 4 kalau x salah.. hahahaha
    tak terlawan dgn WP punya SEO.. lagipun blog SEO belum masuk lagi tuh.. hehehe

    Reply
    • June 28, 2012 at 12:30 am
      Permalink

      seo blogspot lagi google suka sop..jgn cepat mengalah..ada 2 bulan utk asah skill..

      Reply
  • June 26, 2012 at 1:01 am
    Permalink

    Tempoh contest SEO yang panjang ada macam-macam berkemungkinan akan berlaku. 🙂

    Reply
    • June 28, 2012 at 12:29 am
      Permalink

      yup memang betul tue…2 bulan? otai seo ramai xturun padang lagi..so segalanya mungkin..

      Reply
  • June 26, 2012 at 1:18 am
    Permalink

    Just for info – entri yg mula2 jer dikira sebagai pemenang. 2nd,3rd entri kalau menang tak dikira dah…refer semula entri pertama eyriqazz bahagian komen.

    Reply
    • June 26, 2012 at 2:43 am
      Permalink

      tq bro azman… cik tom dah tau sbb bro eyriqazz dah maklumkan syarat yg 1 link entry yang sumbit je dikira utk layak menang…supplement entry x dikira. pe pun thanks utk info tue ye sbb maybe ada yang lain xtau 🙂

      Reply
  • June 26, 2012 at 1:21 am
    Permalink

    wah..main lawan-lawan diorang ni..

    Reply
  • June 26, 2012 at 7:45 am
    Permalink

    huh makin pekat entri Eyriqazz vs Denaihati kat sini, moga berjaya 🙂

    Reply
  • June 26, 2012 at 9:04 pm
    Permalink

    heheh …. kesian ciktom

    p/s : code agak tk menjadi tu ciktom .. cepat repair .

    Reply
    • June 27, 2012 at 11:06 pm
      Permalink

      baru seminggu dah sengit..xtau la lepas ni camane..

      Reply
  • June 28, 2012 at 10:00 am
    Permalink

    ada yang join siap ada domain eyriqazzvsdenaihati.com ler,. best btol.. hehe,.. Jadikan blog/website ‘mobile friendly’

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE