Perubahan baru lagi

Salam semua…
Nak dekat raya ni cik tom ubah lagi layout..ramai yang cakap cik tom asyik ubah je..sampai ada yang pening dan tertanya2 eh silap blog ker??huhu..sorry ek korang..sebelum ni masih mencari2 dan insyaAllah dah jumpa yang pasti (macam cari pakwe pulak..hihi)..kali ni layout kaler purple+pink…
Bukan tue je, cik tom pun dah tukar header baru yang simple but nice and sweet..suka sangat..rasa makin bertambah semangat nak berblogging..special thanks to anish tersayang..luv u sooo much dear!!!anish ni memang seorang baik hati dan kreatif sangat2…sudi buatkan cik tom header dan watermark..free of charges..siapa nak bagi beb!!masuk toilet pun kena 20 sen..huhu..dah la buatkan siap willing masukkan header ni lagi..terharu sangat2 dear…

Happy because i got a chance to know u dear..tapi cik tom sayang anish bukan sebab dia buat header or watermark free kat cik tom tau…luv u because for me u r special person dear..apa yang special??try check it out…jom terjah anish =)

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

29 thoughts on “Perubahan baru lagi

  • September 6, 2010 at 5:15 am
    Permalink

    waaa… nice blog cik tom..
    selamat hari raye!!
    nak duit raye!!

    Reply
  • September 6, 2010 at 5:18 am
    Permalink

    huhu
    nak nangis nih
    TERHARU
    love u to0 cik tom !
    korg smua mcm pamly anish doe
    korg best !

    ๐Ÿ˜‰

    Reply
  • September 6, 2010 at 5:23 am
    Permalink

    menaip ni sbb nak duit raya.. hehe =P

    Reply
  • September 6, 2010 at 5:24 am
    Permalink

    yang ni pon lawa jugak..
    header simple sikit kan..
    huhu
    dulu pon okey jugak..

    Reply
  • September 6, 2010 at 5:25 am
    Permalink

    kemas je layout skang i. eh nak tanya cik tom la, camne cik tom wat widget2 kat sidebar ni ade border setiap satu tu. kemas lah. hana nak wat jugak camni. klu cik tom ade link tutorial ley bg kat hana tak? huhu

    Reply
  • September 6, 2010 at 5:36 am
    Permalink

    @qu aniza:tengs dear…duit raya tggu cik tom dpt kerja dulu ek..hik3 ;p

    Reply
  • September 6, 2010 at 5:37 am
    Permalink

    @anish: tQvm dear..speechless ^_^

    Reply
  • September 6, 2010 at 5:37 am
    Permalink

    @asada; duit raya tunggu cik tom dpt kerja…huhu

    Reply
  • September 6, 2010 at 5:40 am
    Permalink

    @ieda:a;ah yg ni simple dr sebelum ni..bagi yg tnet lembab laju je loading..huhu

    Reply
  • September 6, 2010 at 5:42 am
    Permalink

    @anne:dear..cik tom upload layout ni dr redboy..dah lengkap dgn border tue..nak bgth pn xreti gak..tp try tanya redboy ni ye [http://redboys.info]

    Reply
  • September 6, 2010 at 5:44 am
    Permalink

    cun.. cantik la ๐Ÿ™‚

    Reply
  • September 6, 2010 at 5:52 am
    Permalink

    @budak_nakal:tenkiu..jemput la singgah lagi..hihi

    Reply
  • September 6, 2010 at 5:54 am
    Permalink

    Yaty pun sayang anish juga…serius.hehe kitakan ibarat family..ye tak cik tom..hehe =]

    Reply
  • September 6, 2010 at 6:05 am
    Permalink

    @yaty:yup kita semua ibaratkan family..jom nyanyikan lagu barney…hehe

    Reply
  • September 6, 2010 at 6:56 am
    Permalink

    wauu… cerianya…

    Reply
  • September 6, 2010 at 7:23 am
    Permalink

    @israq:ceria2kan hari anda..yeah!

    Reply
  • September 6, 2010 at 7:38 am
    Permalink

    cantiknye nampak ceria layout cik tom, kale purple + pink..my feberet kale tu..

    Reply
  • September 6, 2010 at 7:38 am
    Permalink

    cantiknye nampak ceria layout cik tom, kale purple + pink..my feberet kale tu..

    Reply
  • September 6, 2010 at 7:47 am
    Permalink

    waa…ni yg wat i jelez ni..hik3..
    camat ari rayer gak sis:)

    Reply
  • September 6, 2010 at 9:53 pm
    Permalink

    hehe memang cantik pon layout ni, ringan dan kemas ekekee

    hepi blogging, fren

    Reply
  • September 7, 2010 at 1:22 am
    Permalink

    wahhhh, mmg makin comel lah cik tom. rase buruk dah layout yaty skang. hehehe.

    Reply
  • September 7, 2010 at 3:47 am
    Permalink

    Header memang menarek..
    Terase terpukau plak..
    Haha..
    Btw cik tom, ade sesuatu untuk cik tom kat my blog..

    Reply
  • September 7, 2010 at 4:57 am
    Permalink

    header baru nie ok apa..simple ja tp nice..purple gtu..;)

    Reply
  • September 7, 2010 at 9:27 am
    Permalink

    mcm nak hias rumah sebelum raya. blog pun bertukar rupa.

    Reply
  • September 20, 2010 at 9:48 am
    Permalink

    Ciktom tau tak..baru ellen sedar yang ellen blm saya publish draft mengenai anish…adoii…nanti akan publish….sian anish..cam kita tak hargai dia plak..hehee

    Reply
  • September 20, 2010 at 11:52 am
    Permalink

    @sweetsal: tengs dear..baguslah kalo semua suke..mmg nak org lain selalu jenguk..hehe

    Reply
  • September 20, 2010 at 11:58 am
    Permalink

    @miss yaty:jgn jeles2…blog ti pun kan dah cantik..hihi

    @padin: tenkiu padin..

    @poyaty: ala mana ade..blog yaty cun la..suka tgk..

    Reply
  • September 20, 2010 at 12:00 pm
    Permalink

    @tieah: wow terpukau..miahaha..tengs dear..luv it ๐Ÿ˜‰

    @fyza:a'ah suka header yg simple..header fyza pun cun…

    Reply
  • September 20, 2010 at 12:01 pm
    Permalink

    @masa:a'ah blog pun nak beraya..hihi

    @ellen: la ye ke xpublish lg??cepat2 publish ellen..nati basi pulak cerita..header dah lama pasang..hihi..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE