Perubahan Baru Sempena Tahun Baru 2011

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia…..

Jangan terkejut or ingat korang tersilap rumah tau. Ni tempate baru cik tom design oleh cik gayah kita yang comel tue. Cantik tak?? hehe… Terima kasih jutaan tomato kepada gayah ye sebab sudi buatkan template baru ni kat cik tom. Suka2 sebab kali ni ada trademark tomato. Simple dan kemas.

Cik tom rasa janggal lagi sebenarnya tengok template ni. Yelah sebelum ni asyik menghadap blog kaler purple+pink. Tup-tup hari ini dah tukar pada kaler merah. Sayang jugak nak tinggal template lama tue. Tapi demi perubahan baru kena berani mencuba kan.

Ok tak korang rasa template ni?? Sesuai dengan trademark tomato cik tom kan?? Ada yang bagi cadangan cik tom ubah nama blog kerana tak ramai sangat yang kenal nama “Tomato Girl’s Life”. Tapi diorang lebih kenal or lebih mesra dengan cik tom.

Cik tom masih tengah dalam mood nak ubah lagi apa yang patut pada blog ni. Tunggu hingga perubahan sepenuhnya nanti ye. bye~

p/s: sori dah 2 hari cik tom tak blogwalking. insyaAllah hari ini cuba balas ye. sayang korang πŸ™‚

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

79 thoughts on “Perubahan Baru Sempena Tahun Baru 2011

  • December 24, 2010 at 5:33 am
    Permalink

    wahhhhh cantik giler!!! jeles seh..hehe, thumbs up dear.. πŸ™‚

    ciktom,,jom support saya dalam segmen ni.. thanks..

    Jom Sertai Bloglist Siti Safiyyah πŸ™‚

    Reply
  • December 24, 2010 at 5:30 am
    Permalink

    template ni better dari template yg dulu.. lagi lembut n sweet.. :))

    Reply
  • December 24, 2010 at 5:31 am
    Permalink

    sgt comel cik tom ;D

    Reply
  • December 24, 2010 at 5:34 am
    Permalink

    cantek2…!!
    cik gayah tu rela hati nak buat ke cik tom? konpius lak tibe2..hihii

    Reply
  • December 24, 2010 at 5:34 am
    Permalink

    kite sukalah…br nmpk imej tomato tu..let it be so simple as u can,dear!Tahniah nice template.jgn lupa jengok kami semua tau..syg Cik Tom..Erm..hr ni kite msk guna tomato he3…

    Reply
  • December 24, 2010 at 5:38 am
    Permalink

    alahai…smart la cik tom..i loike..=)

    Reply
  • December 24, 2010 at 5:38 am
    Permalink

    balin tomato??hehe
    x smp ati nk baling rasanya.hehe
    nice la cik tom.wah bertuahnya bdan..

    Reply
  • December 24, 2010 at 5:39 am
    Permalink

    EULAMAK! MERAH! CANTIK LAH!

    Reply
  • December 24, 2010 at 5:48 am
    Permalink

    olo cik tom…lawa nihh..nk suh cikgayah buat jugaklah…hheee

    Reply
  • December 24, 2010 at 5:48 am
    Permalink

    sesuai Cik Tom..comey…

    Reply
  • December 24, 2010 at 5:48 am
    Permalink

    canteknya cik tom layout baru ni.. jeles tol tgk.. hehe

    Reply
  • December 24, 2010 at 5:49 am
    Permalink

    wah..wah..
    akak suka la..
    ni baru betul2 warna tomato..
    paling suka shoutbox tu..
    comel je tomato dia..
    cik tom sesuaikan lah kaler shoutbox tu..
    mesti cun la..

    **gayah memang rajin..:)

    Reply
  • December 24, 2010 at 5:53 am
    Permalink

    wahhhhh!! cantik la cik tom..seswai sgt..ngee πŸ™‚

    Reply
  • December 24, 2010 at 6:11 am
    Permalink

    wahh..comey2.sis.:)like like like..ehhhe…

    Reply
  • December 24, 2010 at 6:31 am
    Permalink

    Wah…menarik …simple n cute…sesuai sgt la ngan cik tom…:)

    Reply
  • December 24, 2010 at 6:34 am
    Permalink

    selamat berjaya..

    Reply
  • December 24, 2010 at 6:35 am
    Permalink

    baru kena dgn theme cik tom.. wee~
    tp sab rindukan purple. huhu.

    Reply
  • December 24, 2010 at 6:35 am
    Permalink

    comel jugalah ciktom… nice jer.. ciktom mmg rajen!

    Reply
  • December 24, 2010 at 6:38 am
    Permalink

    cntik3 cik tom..tp rndu yg lmenye template..hehehehe

    Reply
  • December 24, 2010 at 6:47 am
    Permalink

    cantik juga template Cik Tom simple dan ada ayamku brand ehhh sory tomato brand..'baibun saja'..atu bahasa brunei..Liz pun nak mahu trademark mcm tom apa ya tahun baru ini hehehe

    Reply
  • December 24, 2010 at 6:51 am
    Permalink

    lawalah!!!! bertambah geram ngan buah tomato!!!! πŸ˜›

    Reply
  • December 24, 2010 at 6:52 am
    Permalink

    ni pon dah cukup smart,,
    siap de tomato lagi kat sidebar title,, kreatif..

    Reply
  • December 24, 2010 at 6:55 am
    Permalink

    wow!dah bertukar.
    comel2

    Reply
  • December 24, 2010 at 6:57 am
    Permalink

    macam mana nk buat blog list yang boleh scroll macam kat blog cik tom ni?

    Reply
  • December 24, 2010 at 7:03 am
    Permalink

    Same2 Cik Tom..
    Gayah harap Cik Tom suka dengan template ni…

    Gayah pon da lame tak bw πŸ™

    p/s :- Semoga persahabatan kita kekal abadi~

    Reply
  • December 24, 2010 at 7:04 am
    Permalink

    comey nih. tambah2 kat tomato tuh. simple n smart

    Reply
  • December 24, 2010 at 7:08 am
    Permalink

    ah comelnya rupa blog ciktom! terus rasa nak makan tomato dlm peti tu. huhu

    Reply
  • December 24, 2010 at 7:12 am
    Permalink

    rumah baru cik tom smart la ^^

    Reply
  • December 24, 2010 at 7:21 am
    Permalink

    cik tom!!
    hehe comey la tulisan header cik tom hehe
    nak tanya??
    cik tom edit tulisan tu guna apa??

    Reply
  • December 24, 2010 at 7:23 am
    Permalink

    Ok ape kaler ni..
    Mendamaikan..
    *Rajin ek..

    Reply
  • December 24, 2010 at 7:27 am
    Permalink

    thanks tau ciktom..hehe πŸ™‚

    Reply
  • December 24, 2010 at 7:34 am
    Permalink

    perasaan yang same time belalang nak tukar template belalang. tp kene buat jugak demi masa depan blog SBT.

    hope ciktom jugak akan menjadi lebih umph! dgn template baru nih…

    pandai gak ye gayah design…hee

    Reply
  • December 24, 2010 at 8:02 am
    Permalink

    kemas,,menarik =)

    Reply
  • December 24, 2010 at 8:03 am
    Permalink

    cik tom, cantik! suka sangat! da pegi blog adik cik tom.. yaty tu.. mesti cik tom pon lawa macam dia kan? Sukaa… hehe…

    Cik tom, pasal bisnes printing tu, lebih senang kalau kita hire student… kalau cik tom nak, t saya boleh terangkan.. kalau cik tom nak buat kat kedai sendiri boleh juga… tapi pastikan kat area kedai cik tom tu ramai student u ataupun kolej… huhu

    Reply
  • December 24, 2010 at 8:03 am
    Permalink

    nice..cntik la design baru ni..nmpk lg mnyerlah..sume'ny pasal TOMATO..hehehe:))

    Reply
  • December 24, 2010 at 8:08 am
    Permalink

    Woah! Mengancam!! Tomato ada sana sini. Nomm nomm~ Ada domain sendiri dah. Tahniah tahniah! πŸ˜€

    Reply
  • December 24, 2010 at 8:12 am
    Permalink

    cik tom~~ suke la kaler merah baru nih.. xterang sgt, plus cmpur pink2 skit.. so nmpk kelembutannya di situ.. pastu, bila tengok kaler merah je, tetibe naik smgt keen utk bc blog ni.. tehehehehe~ ^_^
    cun la cik tom~ jgn risau~ ^_^

    Reply
  • December 24, 2010 at 8:18 am
    Permalink

    wah..comelnye..
    suke3 ;D

    Reply
  • December 24, 2010 at 8:32 am
    Permalink

    comei..:)
    ada trademark tomato tu..hee
    tp kiri knn mcm kosong ckit sbb merah plain je kan..
    tp so far ok je..:D

    Reply
  • December 24, 2010 at 8:55 am
    Permalink

    WAHHHHHH..BESTNYE CIK GAYAH TULON DESIGN..KELAS LA CIK GAYAH KITE..TAHNIAH CIK TOM KERANA BERUBAH MENJADI LEBIH CUN MELECUN TAW πŸ˜›

    Reply
  • December 24, 2010 at 9:19 am
    Permalink

    wah merahnye tomato…

    saya pon semalam almost nak ubah template. tapi malas la pulak sebab banyak code extra dah tambah. jenuh nak buat balik. nnti2 la bila rajin. hehe.

    tapi sangat nak tukar banner tapi tak boleh sebab laptop tengah baiki. pakai laptop pinjam tak best la nk wat keje. hehe.

    Reply
  • December 24, 2010 at 9:33 am
    Permalink

    cik tom…omu dah beli…semput jugak kot…byk kali tny kat chat live tu…huhu…mula2 byr guna paypal…tapi ada masalah paypal omu…huhu….last2 g maybank..bayar…betul kata cik tom kejap jer…sekarang omu dah tukar pada .com….tapi bukan blog omurice…huhu…

    Reply
  • December 24, 2010 at 9:34 am
    Permalink

    kemas. comel. suwitt!

    Reply
  • December 24, 2010 at 9:39 am
    Permalink

    wah.

    cantiklah layout baru cik tom.
    πŸ™‚

    Reply
  • December 24, 2010 at 10:29 am
    Permalink

    wah…cik gayah yang design rupenye..nice-nice…:)

    Reply
  • December 24, 2010 at 10:42 am
    Permalink

    wahh~
    cantik. sesuai lah ngan tema blog tomato nih. πŸ™‚

    Reply
  • December 24, 2010 at 10:51 am
    Permalink

    cik tom,comelnyaaaaaaaaa tengok tomato nihhh..gerammmm hahah

    Reply
  • December 24, 2010 at 11:00 am
    Permalink

    header tu cantik πŸ™‚
    suke.. comel πŸ™‚

    Reply
  • December 24, 2010 at 11:41 am
    Permalink

    dah cantik dah rumah cik tom, pandai cik tom pilih kale, memang sesuai sgt2..hehe

    Reply
  • December 24, 2010 at 11:48 am
    Permalink

    waaaaaaa.comel la c tom!!!!!!!!!!

    Reply
  • December 24, 2010 at 11:54 am
    Permalink

    cantik sanagt dah nih cik tom…akk dah daftar domain tau, tapi belum bayar boleh cancel ker idok tah..

    Reply
  • December 24, 2010 at 11:54 am
    Permalink

    yg ni memang sesuai la dengan imej cik tom..warna merah dan ada gambar tomato..

    cantik sgt..hee πŸ™‚

    Reply
  • December 24, 2010 at 12:02 pm
    Permalink

    atom.xml?redirect=false

    feeds/posts/default?=rss

    feeds/posts/default?orderby=updated

    atom.xml?redirect=false&start-index=1&max-results=500

    feeds/posts/full

    klik kat submit a sitemap..copy setiap sitemap yang sy bagi ni

    Reply
  • December 24, 2010 at 12:47 pm
    Permalink

    yep. mcm promotelah. ok ciktom. rb tunggu. takpe2. rb tahu ciktom busy. selesaikan yg mana penting dulu. yg rb tu bila2 pon takpe.

    Reply
  • December 24, 2010 at 12:53 pm
    Permalink

    memang beridentiti tomato sgt…seswai!

    Reply
  • December 24, 2010 at 12:57 pm
    Permalink

    simple n comel!!!!! πŸ™‚

    Reply
  • December 24, 2010 at 1:27 pm
    Permalink

    Salam.. Cik Tom., tahniah.. Template baRU yg sangat cantik, kemas & beridentiti.. Kak Nur suka sangat template baru & domain baru ni.. Bolehlah kongsi dengan Kak Nur teringin juga nak tempah.
    Semoga terus sukses dan happy blogging.. πŸ™‚

    Reply
  • December 24, 2010 at 1:33 pm
    Permalink

    wah..cantik la ciktom…=)

    Reply
  • December 24, 2010 at 2:32 pm
    Permalink

    WOW!!!…santeknya….i loikes…

    Reply
  • December 24, 2010 at 2:43 pm
    Permalink

    memang cun lah ciktom…sesuai dengan kefemininan cik tom..

    Reply
  • December 24, 2010 at 3:31 pm
    Permalink

    saya ade taq cik tom sbb saya nak knl cik tom….=)

    Reply
  • December 24, 2010 at 3:40 pm
    Permalink

    cik tom!!!!!
    cik tom tnya sat hehehe
    segan la nak tnya ..
    boleh?? hehe

    Reply
  • December 24, 2010 at 4:19 pm
    Permalink

    comel lah template baru cik tom ni…aida suka lah…banyak tomato….hehehehe…:)

    Reply
  • December 24, 2010 at 4:27 pm
    Permalink

    nak tomato satu boleh?hehe…yup nak kan pembaharuan kite perlu ada keberanian..chewah..hehe

    Reply
  • December 24, 2010 at 4:49 pm
    Permalink

    Err rasa lain sikit πŸ™‚ Dah pakai nama domain sendiri! Congrats

    Reply
  • December 24, 2010 at 5:28 pm
    Permalink

    wah! cantiklah template baru cik tom. semakin ceria. red is hot πŸ™‚

    Reply
  • December 24, 2010 at 7:10 pm
    Permalink

    wahh!!! cantiknya cik tommm.. bekenan jz.. hehe.. bestla kan ada cik gayah sponserkan.. nak gi kenalan dgn cik gayah la.. nak blajau.. πŸ™‚

    Reply
  • December 24, 2010 at 9:41 pm
    Permalink

    saya berasa lapar melihat banyak tomato.hehe

    Reply
  • December 25, 2010 at 2:23 am
    Permalink

    cantek2! meriah sikit hehehe

    Reply
  • December 25, 2010 at 3:51 am
    Permalink

    wahh suka sukaa sukaa sangat dengan perubahan baru ciktom πŸ˜€

    Reply
  • December 25, 2010 at 6:55 am
    Permalink

    cik tom!
    i loooike! hehe. cantek n kemas je. πŸ™‚

    Reply
  • December 25, 2010 at 7:46 am
    Permalink

    cik tom bleh tolong mamat hlang kn tmplate mamat yg jdi double tu x??
    pning kpala mamat..mamat dh try bnyak tmplate…tapi still double lgi…

    Reply
  • December 25, 2010 at 9:34 am
    Permalink

    Secar jujurnya.. memang superb menarik tak ingat pergh~ wehuuu kebabom dan sewaktu dengannya (kes xtau apa lg mo cakap.. hehe..)

    Reply
  • December 25, 2010 at 10:19 am
    Permalink

    Sorry ya Tom, sebab hari tu Tom tanya tapi ellen tak sempat jawab..bz ngan xmas ni…Template ni cantik…best..ellen suka..hehe

    Reply
  • December 25, 2010 at 3:32 pm
    Permalink

    tahniah cik tom..
    dah tukar domain rupanya.. iks iks
    x perasan

    Reply
  • December 26, 2010 at 4:12 am
    Permalink

    nampak jelas imej tomato dgn template baru ni πŸ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE