Pesta Mandi DARAH!!!

Salam 1 Malaysia untuk semua blogger2 tersayang…jom meh ramai2 tengok gambar2 pesta darah yang cik tom nak share dengan korang ni…mesti korang suka…gambar ni dah lama cik tom amik…sampai dah lupa sumber dari mana tapi yang pasti pesta ni diadakan tahun 2009 kat area belah2 mexico nun…jom cuci mata..
*
*
*
*
*
1) Jom mandi….best kan..nikmatnyer…


2) Jom semua enjoy!!!!

3) Bestnyer berenang kat sini…konpem tak lemas…huhu..

4) Sambil mandi boleh minum darah..nyum2…

5) Best sangat mandi kat sini…jom la join…

6) Yeah!!pesta dah habis….jom mandi bersihkan badan…

Pssstt….betul ke pesta mandi darah??cik tom tipu je la..dah tu korang tahu tak yang diorang kat atas ni pesta mandi pe??kalau korang boleh teka memang bijak la…sebenarnya diorang ni tak mandi darah la…tapi diorang mandi sempena pesta tomato…konpem lepas ni semua kulit cun habis…hehe..tapi agak2 korang sanggup tak mandi tomato??kalau cik tom lebih suka makan tomato…hihi…

p/s: sorry cik tom tak de cerita menarik sangat buat masa ni nak share dengan korang…harap tak boring dengan blog ni.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

17 thoughts on “Pesta Mandi DARAH!!!

  • August 16, 2010 at 5:25 am
    Permalink

    adoii…apa ni…???mcm mcm ada kan kat dunia skg..

    Reply
  • August 16, 2010 at 5:27 am
    Permalink

    bekesan ke kalau mandi dengan tomato ni? kalau minum buat jus ye la bekesan.. heheh! membazir je ar dorang ni, kasi kat cik tom pun takpe kan? hihi

    Reply
  • August 16, 2010 at 7:29 am
    Permalink

    ellen: ragam manusia ellen…xde keje nak buat kot…hehe..

    Reply
  • August 16, 2010 at 7:45 am
    Permalink

    nisa: tak tau la berkesan ke x??betul2 pe u ckp tu dear…baik bg cik tom makan kan…hik3 :p

    Reply
  • August 16, 2010 at 7:50 am
    Permalink

    naseb bek cik tom takde kat sana kan.klau tak mau cik tom senaseb ngan tomato2 kat sana.kne baling2.hihi

    Reply
  • August 16, 2010 at 8:01 am
    Permalink

    huhu best ler mandi tomato. kan tomato tuh baguz utk kulit 🙂

    Reply
  • August 16, 2010 at 8:28 am
    Permalink

    pemanas cerita: kalau cik tom ade kat sana…cik tom join…join makan tomato..hik3 ;p

    Reply
  • August 16, 2010 at 8:35 am
    Permalink

    buat air lgi sodap.. hehe

    Reply
  • August 16, 2010 at 8:36 am
    Permalink

    ferra: syg kot nak mandi tomato…baik makan…hehe…

    Reply
  • August 16, 2010 at 8:41 am
    Permalink

    ni la dh kayo beno bek dimkn tomato tu ho3

    Reply
  • August 16, 2010 at 8:42 am
    Permalink

    pinky: betul2…wat air lg sodapp..

    Reply
  • August 16, 2010 at 8:49 am
    Permalink

    missXYZ:betul2…baek makan kan..lagik best…

    Reply
  • August 16, 2010 at 10:17 am
    Permalink

    Bila diorng nk adakn mandi soya bean plak….teringin plak rasanya….
    kwang3…..

    Reply
  • August 16, 2010 at 11:19 am
    Permalink

    pakwi: cadangan yang baik tue..pakwi sponsor ye..cik tom nk join..hehe

    Reply
  • August 22, 2010 at 4:46 am
    Permalink

    tomato! mandi boleh.jgn makan time mandi tu dahla..
    eww..bercampur2..

    Reply
  • December 3, 2010 at 6:06 am
    Permalink

    huhuhu. takotnye kalo betul2 darah. huhuuh =(
    nasb bek tomato. hiih. ira suka tomato juger!! ^^ my favourite!

    Reply
  • February 6, 2011 at 8:00 am
    Permalink

    huhuhu..mamat suka…pesta yg mmng cormfirm happy punya laa..huhu

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE