Please Jangan Tag Saya Lagi!!!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Once you’ve been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, facts, habits, or goals about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person that tagged you. If I tagged you, it’s because I want to know more about you.”

Korang jangan percaya sangat pada tajuk atas tue ek. Saje je buat gempak. Sebenarnya cik tom nak siapkan tag β€œMencari Identiti Blogger yang Hilang” yang telah ditag oleh chekleen, rongak, lydia, miza, dyla, nurulchumel, rara, ayleen, mien, cik lya dan cik mun. Tapi ye ke identiti blogger hilang?? Cik tom rasa takde yang hilang pun. Semua maintain seperti biasa. But once dah kena tag kena la siapkan.

Sebenarnya cik tom memang lebih suka rahsiakan identiti diri sendiri sebab rasanya lagi bebas untuk berkarya. Tapi demi tag ni akan cik tom dedahkan rahsia diri cik tom seringkas yang mungkin. Harap tak boring pulak baca πŸ˜‰

  1. Anak perempuan sulung.
  2. Sayang family sesangat!
  3. Suka tomato. Jangan lupa trademark
  4. Besday 22 November. Sila la wish next month ek πŸ˜‰
  5. Umur rahsia sebab dah tua ;D
  6. Alergik seafood but my fevret
  7. Seorang yang keras kepala+degil
  8. Cepat hot but also cepat cool
  9. Perahsia
  10. Agak pemalas
  11. Suka nangis time tidur
  12. Tak berapa pasti bab cinta
  13. Anak jati terengganu
  14. Dilahirkan dan dibesarkan di terengganu
  15. Ada mix chinese
  16. Penggangur tegar
  17. Study kimia+biologi tapi tak berapa minat
  18. Suka programming C++ tapi pernah belajar basic je
  19. Tak pernah belajar di tadika/taska/pasti or seangkatan dengannya
  20. Pernah kena tampar dengan cikgu
  21. Ada yang cakap comel cam hamster (means gemuk kot)
  22. Nak diet dapatkan berat 45 kg. Lalala~
  23. Rasa rindu kat someone
  24. Suka berblog
  25. Ada kerja kosong tak? Eh ni kira tak?haha ;P

Ok tue je tag yang serba ringkas tentang cik tomato yang suka tomato πŸ˜‰ So nak tag 25 orang;

Semua yang ditag ni wajib siapkan! Tipulah tiada paksaan tau~ Sesiapa nak join tapi cik tom tak tag boleh juga. Jangan merajuk ek. Nak tag semua tak dapat. Lalalalalala~

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

47 thoughts on “Please Jangan Tag Saya Lagi!!!!

  • October 22, 2010 at 5:43 am
    Permalink

    byknya soalan yg kena jawab….nasib baik tk tag akak….kih3x….

    New Entry "Tips menjadikan template mesra SEO – part 1"

    Reply
  • October 22, 2010 at 5:57 am
    Permalink

    kak sarah rajin likes this.. πŸ™‚

    Reply
  • October 22, 2010 at 6:10 am
    Permalink

    amni jiwang? ekekekekek… boleh la… okey2! amni jawab ek… hehe… terima kasih!

    Reply
  • October 22, 2010 at 6:12 am
    Permalink

    rahsia cik tom telah terbongkar! hekhek.. thanx cik tom.

    Reply
  • October 22, 2010 at 6:16 am
    Permalink

    Tieah rock?
    Gua rock ke bai d matamu?
    Haha..
    Letih je buat banner konon2 ayu ek..
    Ngee.. πŸ™‚
    Btw, thanx u so much cik Tom..
    Nanti buat..

    Wah, byk nye entry yg tertangguh ni..

    Reply
  • October 22, 2010 at 6:19 am
    Permalink

    Hahahahaha, cik tom ni bikin suspen, ekekeke! Terkejut beruk saya.

    Reply
  • October 22, 2010 at 6:24 am
    Permalink

    huih?manje?manja ke gedik cik tom..hahah
    okes..insyALLAH akan dibuat nanti:)

    Reply
  • October 22, 2010 at 6:30 am
    Permalink

    byk dpt tahu pasal cik tom..
    besar kat trg yer.. suka makan kepok?

    Reply
  • October 22, 2010 at 6:48 am
    Permalink

    suka menangis time tido??

    Reply
  • October 22, 2010 at 6:56 am
    Permalink

    pernah kena tampar dengan cikgu? serius ke?
    mesti budak nakal (just kidding)

    Reply
  • October 22, 2010 at 7:13 am
    Permalink

    hahaha..ci tom…. aku pon kena tag jugak.. alhamdulilah da bls tag nih..huhu

    Reply
  • October 22, 2010 at 7:21 am
    Permalink

    huhu bnyk gak nk kena jwp neh..sapa yg kata cik tom mcm hamster 2 mksd dia comey la..;)
    tengq cik tom tag fyza..<3

    Reply
  • October 22, 2010 at 7:24 am
    Permalink

    Salam..

    rajinnya jawab tag:)

    Reply
  • October 22, 2010 at 7:43 am
    Permalink

    25 je?
    alah..sikit nye..
    akak jawab 55 nanti ye..

    Reply
  • October 22, 2010 at 8:24 am
    Permalink

    ramai je yng kene tag.. kih3x.. kenapa ramai bebenor.. :P.. xpela nanti lady buat ek..
    demi ciktom tercinta.. tp lady nak simpan dulu tuk beberapa ketika.. πŸ™‚ slps lady agak kefreean lady buat deh.. πŸ™‚

    tq sebab sudi tag lady "cun" ni..

    Reply
  • October 22, 2010 at 8:34 am
    Permalink

    maCy karma??? hahahaha ;D

    Reply
  • October 22, 2010 at 8:39 am
    Permalink

    tak aci.tak cukup 25 sebab 13 & 14 tu sama jer maksud.hehe

    Reply
  • October 22, 2010 at 9:51 am
    Permalink

    oho.nanti saya jawab ek..tq cik tom πŸ™‚

    Reply
  • October 22, 2010 at 9:53 am
    Permalink

    nak buat xde masalah rasenye…
    cuma amik masa sket…
    yg jadi prob tue nak kene tag 25 blogger lagi…hadoiih

    apa2 pun thanks sebab igt kat belalang yea…

    Reply
  • October 22, 2010 at 9:59 am
    Permalink

    eh eh, akak sweetsal peramah ke? ekeke…dh kena tag pulak..akak ni pemalu la..tgk kalo ada masa..ni simpan dulu nk siapkan adik punya biasiswa tu…banyaknye keje..huhu

    Reply
  • October 22, 2010 at 10:08 am
    Permalink

    aahhhh kacang je ni…smbil pjam mata pn blh jwb…kahkahkah…

    byk owhh rasia ku bakal terdedah…maluuu sehh.

    yuyu nakal?? omg dh tua umo 35 pn nakal lg πŸ˜› keh3

    thx cik tom, nti dh siap yuyu sound kt sni tau πŸ™‚

    Reply
  • October 22, 2010 at 10:22 am
    Permalink

    aanie peramah?peramah ke?hehe….
    insya-Allah nanti kite buat…
    tapi byknya nak kena tag….huhu….

    Reply
  • October 22, 2010 at 10:28 am
    Permalink

    hehehe…. masih lagi misteri identiti cik tom ni walaupun dah 25 fakta dirungkai..

    Reply
  • October 22, 2010 at 10:45 am
    Permalink

    malangnya,yaty da mula lost…huhu seriusly….doakan kamu berjaya k…=]

    Reply
  • October 22, 2010 at 10:54 am
    Permalink

    ooohhh myyy. i da dpt dah dulu, tp x wat lagi. hahaha

    ok ok

    Reply
  • October 22, 2010 at 11:35 am
    Permalink

    ciktom lalink!haha..adoi la..ciktom ialah org ke-3 yg tag ifa n ifa xbuat pun lg!wakkaka!nt ek dear..=)

    Reply
  • October 22, 2010 at 12:46 pm
    Permalink

    wakaka.. cptnya siap..huhu

    Reply
  • October 22, 2010 at 12:53 pm
    Permalink

    mak aihhh..byk nye nak kene tag.jayne sexy??? wawawawawa..cik tom ni kannnnnn… maluuuuuu taw.sexy ke? seksa lagi ada ni.hahahaha..apa2 pn mekasih ye cik tom.nnti free skit jen buat.

    Reply
  • October 22, 2010 at 1:19 pm
    Permalink

    terbongkar la rahsia cik tom… hahahah.

    Reply
  • October 22, 2010 at 2:25 pm
    Permalink

    nangis time tdow? ahaha.. mimpi ngeri ke? πŸ˜€

    Reply
  • October 22, 2010 at 8:17 pm
    Permalink

    tahniah2 ciktom..da siap pun..ekeke..
    mekaseh buat..okeh lenkali tak tag dah..ekeke..

    nite2

    Reply
  • October 23, 2010 at 6:01 am
    Permalink

    maaf ya ciktom akan cuba balas semua komen 1-1..hik3 ;p

    Reply
  • October 23, 2010 at 6:05 am
    Permalink

    @syamila: akak pun ciktom nak tag tapi next entry for award ye..

    @sarah: jangan likes je..jawab tag ni tau..hihi..

    @amni: anda memang seorg yg jiwang..huhu..jwb jgn xjawab..

    @yatie: sama2…terbongkar sikit je tue..hihi

    Reply
  • October 23, 2010 at 6:10 am
    Permalink

    @tieah: entah aku rasa ko memang rock..entry rock..hahahah..cepat2 siapkan entry yang tertangguh…

    @azura: saje je buat gempak..sekali sekala..wakakak

    @ecah: manja dan gedik..amik la 2-2 terus..mmg kena ngan ecah..wakakka

    @sop: yup anak jati trg…makan kepok tapi xdelah suka sgt..hihi

    Reply
  • October 23, 2010 at 6:16 am
    Permalink

    @robot: tenkiu sudi buat tag ni πŸ™‚

    @mirra: haha..yup suka nangis time tidur..betul tak tipu..huhu

    @shahirah: ciktom budak baik tp cikgu tue mereng..wakakak..

    @gayah: bagus la ko rajin jwb..ni aku peram seminggu br jawab..hoho

    Reply
  • October 23, 2010 at 6:19 am
    Permalink

    @fyza: comel maksud cam gemuk je..haha..sama2 dear..

    @aneem: salam kenal..1st time jenguk ek??kena la rajin sbb kawan dah rajin jugak tag..wakakka

    @diana: ala tgk semalam 25 je..dah la xcukup..berlagak ek..

    @ladybird: perasaan jek ek..sbnrnye lebih 25 org ciktom tag..sebbnye ciktom nak tahu semua rahsia korang..wakakakak..ok buat la bila2 free..tiada paksaan~

    Reply
  • October 23, 2010 at 6:23 am
    Permalink

    @macy: karma la sebab macy suka buat entry pasal karma2..ekekee

    @mr.penyu: sama la tue..kira ade 25 nombor..hak3

    @anna: kena la rajin kan diri kalau nak berjaya cam anna..new azam 3 entry sehari!!

    @zuhanis: ok dear..thanks πŸ˜‰

    Reply
  • October 23, 2010 at 6:26 am
    Permalink

    @belalang: of coz la ingt..trademark belalang macho..hoho..ok up to u~

    @sweetsal: akak memang peramah..ciktom suka..xpe akk..akak buat la time free ek..ciktom xkisah..

    @yuyu: ok dah siap roger..nak skodeng..lalala~

    @aanie: ye la peramah..tue dah letak trademark setiap blogger..hihi

    Reply
  • October 23, 2010 at 6:29 am
    Permalink

    @suichi: memang lagi suka berahsia..hihi

    @yatyCK: tak faham lost pe tue dear??menyepi je..ade prob?

    @yaty: so dah means yaty kena buat la..hahha

    @ifa: ciktom dah 4 org tag me dear..hihi

    Reply
  • October 23, 2010 at 6:31 am
    Permalink

    @rongak: dah ade yang tag ciktom sebelum rongak..so sekali kan..hehe

    @jayne: jgn marah ye..ntah i think u r sexy..sexy in ur own way la dear..not sexy tang pakaian..wakakaka

    @cantikmall" terbongkar sikit je..byk lagi rahsia…

    @solihin: yup mimpi ngeri kena kejar dek dinosaur..wakakka

    Reply
  • October 23, 2010 at 6:32 am
    Permalink

    @chekleen: ciktom gurau je la dear pasal tak nak tag tue..tag la lagi..ciktom sudi menerimanye..lalala~

    Reply
  • October 23, 2010 at 7:22 am
    Permalink

    eda cantik tu yg tak tahan..ekekekeke..
    okey..nnt eda jawab ek…tenkiu cik tom..:)

    Reply
  • October 23, 2010 at 8:27 am
    Permalink

    @eda: tp memang eda cantik pun..ikhlas tau πŸ™‚

    Reply
  • October 29, 2010 at 2:50 am
    Permalink

    cik tom, lady dah buat dah tag tu.. :).. tq yer cik tom.. dan maaf sebab mengambil masa yang lama tuk siapkan.. sorry ye si comel

    Reply
  • October 29, 2010 at 7:49 am
    Permalink

    @ladybird: tenkiu dear…ciktom dah tgk..takpe lambat..yg penting kesudian nak buat πŸ˜‰

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE