Promosi Cuti Akhir Tahun Hotel dan Penerbangan Sempena Cuti Sekolah

Bersempena cuti sekolah akhir tahun yang dah semakin hampir ni, mesti ramai ibu bapa mencari lokasi menarik di seluruh Malaysia atau luar negara untuk bercuti bersama anak-anak tersayang. Inilah waktu terbaik untuk meluangkan masa bersama untuk percutian keluarga setiap tahun. Mesti korang nak cari tiket flight dan hotel dengan harga terbaik. Jangan risau, cik tom nak perkenalkan kat korang satu searching site awesome bagi tempahan tiket penerbangan dan penginapan untuk bercuti.

Mesti korang nak tahu kan website mana yang terbaik untuk tempahan tiket flight dan hotel. Cik tom nak highly recommend korang searching sites for hotel or flight di Traveloka.

Setakat artikel ini ditulis sudah dua kali cik tom book hotel di Traveloka. Cik tom book kali pertama hotel di Kundasang bagi percutian bulan madu dan kali kedua untuk urusan kerja suami di Putrajaya. Kedua-duanya memang cik tom puas hati sebab dapat stay hotel 4 bintang dengan harga yang rendah.

Promosi Cuti Akhir Tahun Hotel dan Penerbangan Sempena Cuti Sekolah

Promosi Cuti Akhir Tahun Hotel dan Penerbangan Sempena Cuti Sekolah

Apa itu Traveloka?

Traveloka ialah salah satu searching sites yang menawarkan harga tiket penerbangan dan hotel dengan harga terbaik dan berpatutan. Terdapat pilihan hampir 100 hotel di Malaysia, Indonesia dan Singapura dengan diskaun yang menarik tanpa caj tersembunyi.

Harga yang ditawarkan ialah paling kompetitif untuk tiket penerbangan dan hotel di Asia Tenggara. Traveloka menggunakan konsep – apa yang anda lihat adalah apa yang anda bayar iaitu langsung tiada caj tersembunyi.

Kenapa perlu book percutian keluarga di Traveloka?

  1. Harga terbaik berbanding website hotel dan flight yang lain. Berdasarkan tinjauan cik tom bila survey and compare harga hotel, Traveloka adalah searching site yang tawarkan harga yang terbaik bagi hotel. Tak percaya? Korang boleh survey tengok sendiri!
  2. Harga yang sebenar iaitu tiada harga tersembunyi seperti caj servis. Haa yang ini pun bagus. Harga yang diberikan dalam senarai hotel ialah harga sebenar jugak korang akan bayar. Tak macam searching sites yang lain, time nak bayar tiba-tiba bila total up jadi lagi banyak sebab include pelbagai caj tambahan.
  3. Transaksi dalam talian yang selamat. Yang ini antara ciri terpenting kalau nak transaksi dalam talian kerana keselamatan dan privasi transaksi dilindungi oleh teknologi RapidSSL yang sah. Malahan, korang akan terima e-tiket atau voucher hotel terus ke dalam inbox email.
  4. Liputan penerbangan dan hotel yang meluas. Selain di Malaysia, Traveloka turut meliputi pelbagai lokasi menarik di luar negara. Kat website Traveloka ni korang boleh search je nak cari tiket flight ke hotel dari bajet sehinggalah 5 bintang. Boleh search ke mana sahaja tempat bercuti yang korang minati.
  5. Diskaun hebat. Kat traveloka ni selalu ada diskaun menarik seperti promosi hujung minggu, promosi musim perayaan dan terbaru ialah promosi cuti sekolah akhir tahun. Korang kena rajin check segala promotions yang ditawarkan oleh Traveloka. Nak check promotion for holiday terkini boleh check kat website>>>https://www.traveloka.com/en-my/promotion
  6. Tempahan yang mudah dan pantas. Nak tempah hotel atau flight hanya perlu guna 3 langkah mudah je. Boleh dapatkan e-tiket/baucar hotel kurang daripada 1 minit dengan tempahan 1 klik, Travelers Picker dan pengeluaran segera.
  7. Cara bayaran yang mudah. Yang ni antara salah satu part cik tom suka Traveloka iaitu cara pembayaran yang mudah TANPA KAD KREDIT. Kalau sebelum ni ciktom nak book hotel kat searching website yang lain biasanya perlukan kad kredit untuk book kecuali certain hotel yang sediakan khidmat bayar waktu check in kat hotel. Oleh sebab itu, cik tom terpaksa cari website khidmat “pay at hotel” walaupun kadang-kadang cik tom tak suka pun hotel tu. Dah takde pilihan. TAPI… dengan Traveloka korang boleh bayar guna online banking such as Maybank2u, CIMBClicks dan banyak lagi.
  8. Banyak lagi sebenarnya. Nak tahu korang kena terokai sendiri website Traveloka ni.

Aplikasi Traveloka

Untuk sentiasa update segala promosi hebat dan juga akses lebih pantas, jom download applikasi Traveloka secara percuma samaada di Google Play atau App Store. Jom download aplikasi sekarang!

download aplikasi Traveloka

Promosi Hebat Sempena Cuti Sekolah Akhir Tahun

pelbagai promosi sempena cuti sekolah

Jadi bersempena cuti sekolah akhir tahun ini, Traveloka turut membuat promosi terbaru iaitu Promosi Cuti Akhir Tahun atau “Year End Holiday Promotion”. Promosi untuk hotel dan tiket penerbangan dengan diskaun yang hebat! Rancanglah percutian bersama keluarga dengan lebih bijak supaya ia menjadi satu kenangan terindah. Untuk lihat promosi cuti akhir tahun, sila ke website>>https://www.traveloka.com/en-my/. Selamat bercuti.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

8 thoughts on “Promosi Cuti Akhir Tahun Hotel dan Penerbangan Sempena Cuti Sekolah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE