Proton Inspira Idaman Kalbu Setiap Wanita

Wah semua yang tengah mencari-cari kereta idaman kalbu mungkin akan gembira dengan khabar berita kehadiran Proton Inspira bagi menggantikan Proton Waja. Model kereta ni di inspirasikan dari model Mitsubishi Lancer dengan sedikit pengubahsuaian sehinggalah terhasilnya design dengan nama yang agak cun, Proton Inspira.


Selain warna merah seperti dalam gambar tue, Proton Inspira ni juga boleh didapati dalam warna putih, hitam dan silver. Harga Proton Inspira ini dianggarkan bernilai sekitar RM79,000++. Harganya mungkin agak mahal tapi dikatakan sangat berbaloi dengan design yang seakan-akan model kereta Mitsubishi Lancer.

So, kepada sesiapa yang berminat untuk menempah kereta Proton Inspira ni boleh la siap mengira duit dalam tabung ayam korang ye. Koreklah mana tabung yang patut untuk membayar deposit kereta idaman kalbu. Deposit yang dikenakan sekurangnya Rm1000++. Ansuran bulanan pulak korang kira la sendiri. Cara nak order? Berhubunglah dengan mana-mana ejen proton yang berdekatan di rumah anda.


p/s: psstt..lepas ni ramai la yang ikat perut nak beli Proton Inspira.

Sumber: Google mana yang boleh.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

53 thoughts on “Proton Inspira Idaman Kalbu Setiap Wanita

  • October 14, 2010 at 1:54 pm
    Permalink

    ouh serious cantek! err.. maCy rasa maCy fikir cantik sebab dia kaler mera~ isk2

    Reply
  • October 14, 2010 at 1:59 pm
    Permalink

    tetap nak suzuki swiss pink!heee

    Reply
  • October 14, 2010 at 2:28 pm
    Permalink

    kenapa dia tunjuk gambar depan je.. yg belakang tak siap lg kot..hehe
    beli jgn tak beli..:)

    Reply
  • October 14, 2010 at 2:33 pm
    Permalink

    ade sape2 nak bagi free kat akak??

    Reply
  • October 14, 2010 at 2:36 pm
    Permalink

    sangat chantek.. tp yt x mampu nk pakai keta lagi.. kehkeh

    Reply
  • October 14, 2010 at 2:37 pm
    Permalink

    hehe maCy plak fes, adehhh
    umm memang cantik design nih ekekee
    dapat yg 1.8 jadi lah, berdesup gak nak balik kg tuh ekekee

    Reply
  • October 14, 2010 at 2:41 pm
    Permalink

    kalaulah saya dpt satu…

    Reply
  • October 14, 2010 at 2:42 pm
    Permalink

    ala cik tom..akak da ade myB..tggu lain tahunlah..hehee

    Reply
  • October 14, 2010 at 2:56 pm
    Permalink

    @macy: kenapa semua orang excited nak jadi orang first komen??hihi…yup design cantik..kaler merah pulak tue..memang perempuan suka πŸ˜‰

    Reply
  • October 14, 2010 at 2:59 pm
    Permalink

    @ecah: suzuki swiss pink memang cumil..suka jugak tengok..hihi

    Reply
  • October 14, 2010 at 3:00 pm
    Permalink

    @life kami: entah la tue je google bagi..hik3..nak beli tak mampu..hehe

    Reply
  • October 14, 2010 at 3:01 pm
    Permalink

    @diana: akak la bagi free kat cik tom..huhu

    Reply
  • October 14, 2010 at 3:02 pm
    Permalink

    @yatie: cik tom pun tak mampu..penganggur tegar lagi..hihi

    Reply
  • October 14, 2010 at 3:03 pm
    Permalink

    @padin: wow 1.8??cepat2 la amik padin..kata nak beli kereta..hihi

    Reply
  • October 14, 2010 at 3:03 pm
    Permalink

    @syukry: best kan!jom berusaha samapai dapat kerja best..

    Reply
  • October 14, 2010 at 3:04 pm
    Permalink

    @sarah: lain tahun la akak..muB pun ok pe..hihi..

    Reply
  • October 14, 2010 at 3:42 pm
    Permalink

    haha.. ada sesiapa nak buat kontest hadiah kereta ni x ciktom?wakaka

    Reply
  • October 14, 2010 at 3:44 pm
    Permalink

    sye ade kereta sorong jer,,,,

    Reply
  • October 14, 2010 at 3:59 pm
    Permalink

    @rongak: rongak la buat..cik tom tak mampu lagi..hihi

    Reply
  • October 14, 2010 at 8:14 pm
    Permalink

    kete nie best jugak sbb:

    ada gear shifter ala2 F1 – paddle flip… senang skit korang nk lenjan(bawak laju)

    ada 2.0 cc…

    ada bentuk yg mengancam…

    yg palin penting… ada airbeg!!! aahahaha… cik tom nk kerr… ahahaha…

    Reply
  • October 14, 2010 at 8:38 pm
    Permalink

    wah…ellen nak p booked satu ni..wakakakakak..tom, jum g oder keta ni…

    Reply
  • October 14, 2010 at 11:06 pm
    Permalink

    jom3x…p order 1 sorg…hehe..

    Reply
  • October 14, 2010 at 11:17 pm
    Permalink

    Nak Beli Atau Tidak.. Nak Ambil Atau Tidak.. Oh Tidak.. Lupa Pula Tempah Dulu Sebelum Beli Dan Ambil.. Eh? Apa Yang Ku Katakan Ni? Ahakz..

    Reply
  • October 15, 2010 at 1:17 am
    Permalink

    wa… da kuar ke inspira ni?

    Reply
  • October 15, 2010 at 1:49 am
    Permalink

    Huhu..
    Cantik gler keta ni..
    Ganti waja!
    Waja pun x mampu nak beli inikan pula inspira..

    Reply
  • October 15, 2010 at 2:29 am
    Permalink

    hatiku tetap pada Lancer nan satu. huhu

    Reply
  • October 15, 2010 at 3:12 am
    Permalink

    fuhh!! mahal ko…rm79,000++ tu untuk separuh kete jer. Kalo beli sebiji kete mau la dekat rm160,000..hehe..

    Reply
  • October 15, 2010 at 4:02 am
    Permalink

    smart gila inspira nie..jom cik tom..kita beli 10bijik nak? haha..;p

    Reply
  • October 15, 2010 at 4:40 am
    Permalink

    cantik!!! dan sangat serupa macam mitsubishi………. =)

    Reply
  • October 15, 2010 at 6:28 am
    Permalink

    CUN UNTUK TIK tOM BW G SKOLAH NANTI….jom baca n3 cikgu ari ni…

    Reply
  • October 15, 2010 at 8:25 am
    Permalink

    salam tomato…
    mmg mantap..
    sku suke.. nk kumpul det nk beli dua,tiga bijik buat sewa~wakakakak

    Reply
  • October 15, 2010 at 8:35 am
    Permalink

    salam.

    smart gak design proton ispira ni. sesuai untuk pompuan kan. πŸ™‚

    p/s : ini misi membalas 172 komen! batch kedua selepas membalas komen dari 98 blogger. wawawa.. its okay.. demi kalian semua yang selalu tinggalkan komen di HLN. Tanda penghargaan. Thank you so much! πŸ™‚

    Reply
  • October 15, 2010 at 9:05 am
    Permalink

    gaga! kacak ya kreta tuh! tapi tak berminat ya! lebih minat kpd kete sorong,jimat dan mudah.

    Reply
  • October 15, 2010 at 10:44 am
    Permalink

    ala cik tom, berkenan pulak tgk keta ni, cantik pulak..tp akak tetap setia dgn kelisa akak tu..comei gitu..hehe

    Reply
  • October 15, 2010 at 11:12 am
    Permalink

    @ustaz: kereta sorong tue pun sejenis kereta jugak..hihi

    Reply
  • October 15, 2010 at 11:14 am
    Permalink

    @sudais: ade jugak tue walaupun roda tiga..ciktom langsung tak de pe2..hihi

    Reply
  • October 15, 2010 at 11:16 am
    Permalink

    @isyraq: fuyoooo detail giler bg explanation ttg inspira..nak jugak kalau isyraq nak belikan..hihi

    Reply
  • October 15, 2010 at 11:17 am
    Permalink

    @ellen: jum2..after dah dapat n kerja setahun la baru boleh ellen..huhu

    Reply
  • October 15, 2010 at 11:18 am
    Permalink

    @ladyana: jom2..cik tom nak jugak 1..tolong belikan ye πŸ˜‰

    Reply
  • October 15, 2010 at 11:19 am
    Permalink

    @aretikz: atik akn nak beli hilux..tue lagi best..tak yah beli inspira..

    Reply
  • October 15, 2010 at 11:30 am
    Permalink

    @aibaks: yup dah kuar..hihi

    Reply
  • October 15, 2010 at 11:36 am
    Permalink

    @tieah: kat depan pun cun kan..tue tak tgk belakang lagi..hik3…mampu berangan je la dulu..

    Reply
  • October 15, 2010 at 11:37 am
    Permalink

    @poyaty: wah anda memang seorang yang setia!

    Reply
  • October 15, 2010 at 11:38 am
    Permalink

    @ain: tue la akak..hak3..separuh dah 79k..kalau full??hehe

    Reply
  • October 15, 2010 at 11:39 am
    Permalink

    @fyza: nak2..tolong belikan cik tom satu kaler merah ek yunk!

    Reply
  • October 15, 2010 at 11:40 am
    Permalink

    @sofia: apa lagi..rembat la satu cik pia ooiii…

    Reply
  • October 15, 2010 at 11:42 am
    Permalink

    @cikgu: haha..banyak sangat cik tom berangan ni..nak jadi cikgu,,,nak kereta..hehe..ok dah tengok entry cikgu tadi πŸ˜‰

    Reply
  • October 15, 2010 at 11:44 am
    Permalink

    @gayah: bagus..kalau camtu ciktom nak chup sewa 1 kereta inspira gayah yup!

    Reply
  • October 15, 2010 at 11:45 am
    Permalink

    @anna: yup memang sesuai untuk perempuan..anna beli la satu..hik3 ;P

    Reply
  • October 15, 2010 at 11:47 am
    Permalink

    @encik MT: anda lelaki ke 3 o 4..cakap camtu..nampaknya cam lelaki ni kedekut je..huhu

    Reply
  • October 15, 2010 at 11:48 am
    Permalink

    @sweetsal: takpe akak..kelisa lagi comel..nak parking pun senang..tak makan space banyak2..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE