Rahsia Teknik Psikologi Trafik download PERCUMA!!

Salam sayang… Dah baca entry cik tom>>Β Teknik Rahsia Affiliate Yang Power??

Pasti ada ramai yang cakap susah la nak dapat trafik yang tinggi. Ye ke? Cik tom nak kongsi satu ebook PERCUMA untuk yang berminat nak download. Ebook Teknik Psikologi Trafik ini ialah tentang bagaimana cara untuk meningkatkan trafik ke blog dari segi unique visitor dan juga pageviews.

Selain itu, ebook ini turut berkongsi tips untuk meningkatkan ranking alexa. Bagaimana untuk psiko pelawat blog. Psiko tue dahsyat bunyinye kan. huhu…

Untuk tahu lanjut boleh klik je link atau banner kat bawah ni. Pastu masukkan “nama” dan “email” dan link untuk download akan dihantar terus ke email korang ye. Klik je link tue untuk download. Kemudian mula baca, explore dan praktis!!

Nak tahu Rahsia jana trafik PERCUMA??? Klik sini >>http://goo.gl/27rNwΒ atau banner di bawah;

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

43 thoughts on “Rahsia Teknik Psikologi Trafik download PERCUMA!!

  • November 18, 2012 at 11:16 am
    Permalink

    menarik… teknik psikologi pun ada rupanya πŸ™‚

    Reply
  • November 18, 2012 at 5:03 pm
    Permalink

    teknik ni memang terbaik..dh try kat satu blog ni..trafik memang naik sgt2..rugi tak cuba..jempot singgah blog.

    Reply
  • November 18, 2012 at 6:20 pm
    Permalink

    huh nak trafik blog kena guna psikik jg yek

    Reply
    • November 20, 2012 at 3:44 am
      Permalink

      rasanya tue marketing baru tertarik nak download..hee

      Reply
  • November 18, 2012 at 8:31 pm
    Permalink

    macam2 teknik digunakan ye ciktom ..memang power laa blog ciktom ni dengan program affiliates yang mantap

    Reply
    • November 20, 2012 at 3:39 am
      Permalink

      xmantap lagi affiliates..baru juga nak belajar ni…titan yg terer..hee

      Reply
  • November 18, 2012 at 9:31 pm
    Permalink

    psycho2 ni saya suka hehe. terima kasih cik tom

    Reply
  • November 19, 2012 at 1:17 am
    Permalink

    terima kasih berkongsi ebook ini, saya sudah download ciktom…

    Reply
    • November 20, 2012 at 3:26 am
      Permalink

      abiskan bc dl ye..kl xpaham try tanya penulis pada email yg diberikan kt last page ebook.

      Reply
      • November 21, 2012 at 10:48 pm
        Permalink

        dah baca, nak applikasikan tu berat sikit hehe

        Reply
  • November 19, 2012 at 2:58 am
    Permalink

    free? nak cuba tengok ni

    Reply
    • November 20, 2012 at 3:22 am
      Permalink

      free je..kl download pun xrugi sbb file pdf pun kecil je.

      Reply
  • November 19, 2012 at 3:24 am
    Permalink

    Mcm best jer.nak cuba la nanti πŸ˜‰

    Reply
  • November 19, 2012 at 12:02 pm
    Permalink

    insyaAllah. malam ni saya download. terima kasih atas perkongsian.

    Reply
  • November 20, 2012 at 12:11 am
    Permalink

    tak faham la tulisan cina.. hehe

    Reply
    • November 20, 2012 at 12:22 am
      Permalink

      apa yang tulisan cina? ebook ni ke? eh kl xsilap yg tulis ebook ni melayu..
      owh sbb guna software cina..tus sbb ajar step by step gn gambar sbb konfirm xramai faham tulisan cina..tp input melayu kan..
      p/s: ciktom pun xtry lg tips tue..nati weekend free2 br try..hee

      Reply
  • November 20, 2012 at 5:14 pm
    Permalink

    Donlod jgn x donlod..hehe πŸ˜‰

    Reply
  • November 21, 2012 at 2:31 am
    Permalink

    ok dah download ikut link tu πŸ™‚

    Reply
  • November 21, 2012 at 2:35 am
    Permalink

    alhamdulillah, dah download. Terima kasih cik tom kerana berkongsi.

    Reply
  • November 21, 2012 at 3:59 am
    Permalink

    menarik betul software yg digunakan..
    mmg rugi sape tak download dan baca… πŸ˜€

    Reply
  • November 21, 2012 at 6:42 am
    Permalink

    memang ilmu yang sangat berguna buat blog yang perlukan trafik berduyun-duyun.. hehehe

    Reply
    • November 26, 2012 at 1:58 pm
      Permalink

      cik tom tak sempat nak praktis lagi..busy..

      Reply
  • November 21, 2012 at 10:53 pm
    Permalink

    macam best jer bunyinya ciktom.

    Reply
    • November 25, 2012 at 1:36 pm
      Permalink

      best je kalau dpt trafik riban2…hehe

      Reply
  • November 22, 2012 at 12:42 am
    Permalink

    wahh bahaya ler..nanti tak pasal2 sy pandai saiko otak orang lain pulak..hehe..berguna ebook ni bagi mereka yag memerlukan…

    Reply
    • November 25, 2012 at 1:27 pm
      Permalink

      boleh download tambah ilmu blogging..percuma je download.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE