Post navigation

Rahsia Unsur Tanah, Air, Api, Angin Bongkar Peribadi Cinta Wanita

Posted on by

Assalamualaikum dan harap semuanya ceria-ceria selalu…

Unsur-unsur tanah, air, api, anginSebelum ini, cik tom dah pernah share kan dalam blog cik tom mengenai rahsia tandatanganrahsia nama emailrahsia warna aura dan rahsia tulisan tangan. Untuk entry hari ini, cik tom nak share rahsia unsur tanah, air, api, angin bongkar peribadi cinta wanita. Unsur ini dikira mengikut turutan anak ke berapa contohnya anak pertama=tanah, anak kedua=air, anak ketiga=api dan anak keempat=angin serta seterusnya berulang kembali unsur dari awal. Contoh mudah seperti kat bawah;

Tanah – anak pertama, kelima, kesembilan.
Air – kedua, keenam, kesepuluh
Api – ketiga, ketujuh, kesebelas
Angin- keempat, kelapan, keduabelas

WANITA BERUNSUR TANAH

Tanah
1. Merendah diri, serta hormat dan patuh, setia serta rela berkorban.
2. Tidak cerewet, tidak meninggi diri, tidak sombong dan bukan seorang pemarah.
3. Tenang diri, aman, dan memberi sokongan.
4. Tidak suka membantah atau membangkang.
5. Berwatak manis, lemah lembut, bersih dan sentiasa menjaga kecantikan.

WANITA BERUNSUR AIR

Air

1..Menghidupkan hati pasangan dan pemberi semangat.
2. Mengambil berat
3. Hatinya bersih dan boleh membahagiakan pasangan.
4. Menenangkan pasangan
5. Sangat romantis
6. Mudah menangis

WANITA BERUNSUR API

Api1. Cintanya sentiasa hangat dan memberahikan
2. Cergas, cepat dlm gerak geri dan tangkas menguruskan rumah tangga.
3. Penasihat yang baik
4. Pandai dan cekap mengurus rumahtangga
5. Pandai menghias diri agar kelihatan cantik selalu
6. Berwaspada selalu

WANITA BERUNSUR ANGIN

Angin

1. Lemah lembut dan menenangkan
2. Pandai bermain kata dan memujuk rayu
3. Sopan santun dan berbudi pekerti mulia
4. Bijak mewujudkan suasana selesa.
5. Hati yang cepat berubah-ubah

Segala kebenaran mengenai rahsia unsur tanah, air, api dan angin ini cik tom tak dapat pastikan kesahihannya. Maybe kalau ada persamaan ia adalah secara kebetulan sahaja atau memang benar kerana rahsia unsur ini adalah hasil kajian dan survey yang pernah dijalankan. Wallahualam.

Cik tom anak keempat, unsur angin. Yang nombor 1-4 tue no komen tapi nombor 5 paling tepat. Memang hati cepat je berubah-ubah seperti angin yang bertiup. Kadang-kadang lembut jadi angin sepoi-sepoi bahasa, kadang-kadang kencang boleh jadi ribut. huhu

So, apa korang punya peribadi cinta?? Sama tak dengan description di atas?? Khas untuk wanita je. hehe.. ^_^

********************************************************
klik sini

44 thoughts on “Rahsia Unsur Tanah, Air, Api, Angin Bongkar Peribadi Cinta Wanita

  1. yana dari air..tapi tang mudah menangis tu jer yang betul..takder makna menenangkan pasangan..pasangan pun tak jadi2..haaha..

  2. hahahahha…bila dah bc…..hmmm…ye ke sama??ngeh3x……tepuk dada tanya iman..hi hi

  3. Salam CikTom.
    Dalam banyak2 kategori di atas.
    Saya macam suka je ciri2 wanita yang berunsur air.
    Kalaulah dapat wanita yang macam tu kan best. hehehe :)

  4. betul tu cik tom, kdg2 hanyalah kebetulan, ttp secara taklansung i ajuga boleh mempengaruhi psikologi kita hehehe…;)

    • hehe…wow kuat membangkang ek..bahaya ni..kan bangkang entry pendapat ciktom..heee
      ni kajian entry santai je yunk. tak semsestinya betul =)

  5. xtaw la kenape….asalnye nk cr n blajar sgt nk wat apam…..coz mnta kat owang laen ase payah je nk dapatkan….jawapannye pasti xtaw….hihihi…n bile terjumpe blog cik tom ni n singgah kat setiap y cik tom wat…..sumenye saye ase suke sgt n berkenan n bace….hiihihii

  6. dla sm ngan cik tom..unsur angin..klakar lak baca yg no.2 tu sbb dla ni sbnarnya x pndai nk pujuk rayu org ni..hehe..tp hati mmg kdg2 x tetap..