Rakan Blogger Mesra November 2013

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…

Beberapa bulan sebelum ni cik tom stop buat entry rakan blogger mesra di blog cik tom sebab blog pun dah lama tak update walaupun rakan-rakan blogger sentiasa datang tanya khabar berita kenapa blog dah lama tak diupdate. Terima kasih pada semua yang sudi singgah di blog cik tom ni.

Bermula bulan november blog ini kembali aktif update setiap hari. Itu pun sebenarnya semua entry draft awal-awal setiap weekend dan kemudian autopublish je sepanjang seminggu. Al-maklumlah part time blogger terpaksa bahagi masa antara kerjaya sedia ada, masa untuk diri sendiri & family lastly barulah blog menyusul dalam list.

ย Rakan Blogger Mesra November 2013

  1. suri
  2. akubiomed
  3. hafiz
  4. raudzah
  5. yusri
  6. Hairul Hissam
  7. puteri kasih
  8. Anuar
  9. AUC
  10. Hazmin Hamudin

Tahniah! Suri masih maintain sebagai nombor 1 rakan paling mesra di blog cik tom. Terima kasih pada suri, 9 lagi rakan blogger mesra november 2013 dan juga rakan-rakan lain yang sudi singgah di blog cik tom walaupun tak termasuk dalam list ni.

Kepada suri sila hubungi cik tom untuk urusan transfer hadiah wang tunai saguhati RM30.

Tahniah pada rakan-rakan yang naik pagerank blog! Pada yang jatuh jangan sedih ye. Nanti usaha up kan lagi untuk update pagerank akan datang. Kali ini blog cik tom masih maintain PR2 selepas pernah jatuh dari PR3 ke PR2 time last update pagerank sebelum ini.

Terima kasih daun keladi,
Lain kali sila datang singgah lagi.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

17 thoughts on “Rakan Blogger Mesra November 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE