Resepi Kek Coklat Untuk Jual | Resepi Coklat Handmade

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera….. Adakah anda mempunyai masalah kewangan? Ingin tambah sumber pendapatan? Tapi pening memikirkan apa cara mudah untuk jana pendapatan dari rumah? Itu bukan lagi satu masalah. Kini ada penyelesaian bagi semua masalah anda. Hanya memerlukan sedikit pengeluaran wang sahaja untuk hasil bisnes yang lumayan sehingga 5 ANGKA! Memperkenalkan e-book dari Pakar Coklat untuk mempelajari step by step memulakan bisnes coklat hanya dari rumah.

E-book Pakar Coklat akan mengajar segala teknik, tips dan strategi dari A-Z bagaimana cara untuk memulakan bisnes coklat. Untuk memulakan apa-apa bisnes pun kita perlu ada asas supaya bisnes maju dan tidak lingkup serta menambahkan keyakinan untuk berbisnes.

Kebiasaan masalah yang sering dihadapi bagi yang berminat untuk memulakan bisnes jana pendapatan dari rumah;

  • TAK TAHU nak bermula bisnes coklat?
  • TAK TAHU kemahiran buat coklat yang sedap?
  • TAK TAHU apa resepi coklat yang sedap?
  • TAK TAHU bahan apa nak guna buat coklat yang sedap dan menarik?
  • TAK TAHU bagaimana nak promosi coklat yang dah siap. Nak jual kat siapa?
  • TAK TAHU bagaimana nak jual ?
  • TAK TAHUΒ berapa harga yang sesuai untuk jual coklat?
  • TAK TAHUΒ kaedah kira-kira untuk bisnes?
  • Banyak lagi sebenarnya masalah-masalah lain yang boleh menghalang anda untuk meneruskan niat anda.

Jangan jadikan masalah itu semua satu penghalang. Lakukan anjakan paradigma dalam hidup anda dengan merebut peluang e-book jana pendapatan dengan membuat coklat dari rumah cara mudah hanya dari Pakar Coklat. Bermula dari langkah pertama akan menghampirkan anda ke arah kejayaan dalam bisnes.
Ebook lengkap tentang coklat

Keistimewaan E-book Buat Coklat;

Panduan Pembuatan Coklat Kompaun
Panduan Pembuatan Coklat Couverture
Video Pembuatan Coklat Couverture
Panduan Pelbagai Jenis dan Perisa Coklat.
Dan Banyak lagi…
  • Belajar step demi step bagaimana cara untuk buat bisnes coklat.
  • Ia mudah difahami dan ringkas.
  • Disertakan dengan panduan bergambar bagaikan sedang mengajar anda membuat coklat secara β€˜live’.
  • Teknik yang kongsikan dalam panduan ini terbukti berkesan DIJAMIN berdasarkan testimonial ramai bekas pembeli e-book Buat Coklat.
  • Anda boleh membaca dan mempraktiknya pada bila-bila masa. Bila coklat anda sudah siap, bagilah kawan-kawan rasa dulu sebagai tester awal anda. Percayalah! Selepas itu anda akan menerima tempahan yang pertama.
  • Untuk pengetahuan anda, 4 modul utama ini disusun mengikut turutan untuk memudahkan anda mempraktiskan apa yang diajar. Ikut sahaja .
  • Dan sebenarnya banyak lagi kelebihan ebook ini. Anda akan berasa satu kenikmatan yang luar biasa di kala coklat buatan tangan pertama anda siap.
  • Bayangkan, setiap minggu, anda menerima 2 tempahan untuk doorgift. Contohnya;
1 tempahan biasanya 1000-1500 biji coklat

Sebiji coklat anda letak harga paling minimum la =RM1.00

RM1 x 1500 coklat = RM1,500 seminggu x 2 tempahan = RM3,000

Maka, 1 bulan bersamaan = RM3,000 x 4 minggu sebulan = RM12,000

Untuk maklumat lanjut atau tempahan sila klik banner dibawah;

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

38 thoughts on “Resepi Kek Coklat Untuk Jual | Resepi Coklat Handmade

  • January 29, 2012 at 11:54 pm
    Permalink

    sy ni bab2 nak buat memang tak reti,tapi bab makan sy nak je..hehee

    #ciktom bila nak bagi kita makan hasil air tangan ciktom?teringin ler….

    Reply
    • February 19, 2012 at 10:20 am
      Permalink

      nak makan kek coklat ciktom nanti datanglah raya rumah cik tom ye..

      Reply
  • January 30, 2012 at 12:47 am
    Permalink

    macam menarik je πŸ™‚

    Reply
    • February 19, 2012 at 10:17 am
      Permalink

      boleh beli ebook pakar coklat untuk isteri berbisnes/ bisnes famili.

      Reply
  • January 30, 2012 at 5:09 am
    Permalink

    promosi ebook. πŸ™‚

    Reply
    • February 19, 2012 at 8:27 pm
      Permalink

      aah promosi pada sesiapa yang berminat…

      Reply
  • January 30, 2012 at 12:34 pm
    Permalink

    ini usaha yang bagus cik tom…harap cik tom dimurahkan rezeki dan sukses…INSYALLAH

    Reply
  • January 30, 2012 at 12:41 pm
    Permalink

    Selama ni hanya tahu makan je
    Buat sendiri tak pernah πŸ™‚

    Reply
    • February 19, 2012 at 9:19 pm
      Permalink

      kalau camtulah kenalah cuba..air tangan sendiri lagi sedap sebenarnya..

      Reply
  • January 30, 2012 at 2:20 pm
    Permalink

    saya pakar makan coklat πŸ™‚

    Reply
    • February 19, 2012 at 9:19 pm
      Permalink

      samalah..cik tom pun pakar makan coklat..hehee

      Reply
    • February 19, 2012 at 9:18 pm
      Permalink

      kalau camtu boleh beli ebook ini buat sendiri dan berbisnes jual kat kawan2..

      Reply
  • January 30, 2012 at 3:40 pm
    Permalink

    akak dah baca iklan ni masa cik tom memula pasang iklan ni kat sidebar..menarik..:)

    Reply
    • February 19, 2012 at 9:17 pm
      Permalink

      wah bagus akak..rajin explore..hee
      jomlah akak rebut peluang buat bisnes coklat..
      lagipun maisara dah sekolah..heee

      Reply
  • January 30, 2012 at 3:48 pm
    Permalink

    salam..
    best..klu sebut choc mata dah kelip2 sb mmg penggemar choc geee

    Reply
    • February 19, 2012 at 9:17 pm
      Permalink

      salam..ciktom pun penggemar coklat tegar..hee

      Reply
  • January 30, 2012 at 5:02 pm
    Permalink

    nyam2~~
    sedapnya…

    Ciktom mesti dah beli ebook ni kan?
    sah pandai buat semua resipi-resipi tu…hehe

    Reply
    • February 21, 2012 at 12:54 pm
      Permalink

      semua yang berkaitan dengan coklat sedap!hehehe…

      Reply
  • January 30, 2012 at 9:44 pm
    Permalink

    Menarik ni, tapi aku tak cukup masa pulak nak bisnes buat coklat. Anyway, thanks for sharring this. Ada video ke tak dalam ni?

    Reply
    • February 21, 2012 at 7:38 pm
      Permalink

      takpelah dah banyak bisnes buat…memang tak menang tangan jugak..so fokus mana pada yang sempat.

      Reply
    • February 19, 2012 at 10:24 pm
      Permalink

      rebutlah peluang affiliate or beli ebook ni..hee

      Reply
  • February 1, 2012 at 5:49 pm
    Permalink

    wah pado yg nak mulokan bisnes buat coklat nih bagus nih…

    Reply
    • February 21, 2012 at 8:04 pm
      Permalink

      yup memang bagus bagi yang nak berbisnes..kena cari ilmu secukupnya sebelum mula..

      Reply
  • February 2, 2012 at 10:59 am
    Permalink

    Coklat!!! bestnyeww! kak tom, dah beli ea buku ni..Ambe nok tambah pendapatan jugokkkk

    Reply
  • February 3, 2012 at 1:56 pm
    Permalink

    xreti msk.. x minat masak.. mls makan.. hihihi.. complete..

    Reply
    • February 19, 2012 at 10:41 pm
      Permalink

      heheheh..kena rajin masak..nanti kawin masak utk suami dan anak2..hee

      Reply
  • February 7, 2012 at 12:00 am
    Permalink

    Menarik entri ni.
    Sebab saya suka coklat πŸ™‚
    Tapi saya kurang mahir sangat untuk buat.
    Mungkin boleh cuba resepi-resepi tersebut dan suruh someone yang buatkan.
    Ke CikTom tolong buatkan πŸ˜‰

    Reply
  • March 2, 2012 at 7:00 pm
    Permalink

    boleh x letak serbuk koko&lemak syurn shj nk buat coklat?jadi x……

    Reply
    • April 21, 2012 at 8:11 pm
      Permalink

      erk xjadi sedap camtu..try la beli ebook resepi ni..ada ajar rahsia utk buat coklat..

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE