Review Pampers Skinature By Drypers

Assalamualaikum dan salam sayang…. Hari ni ciktom nak kongsi pengalaman newborn baby ciktom, indera selepas pakai pampers Skinature By Drypers.

Uish lembut dan nipisnya pampers Skinature By Drypers 6ni. Boleh tahan ke serap air kencing Indera yang banyak ni? 🤔

Tu soalan yang berlegar dalam fikiran ciktom. Yelah indera jenis kuat minum susu dan kencing. Maklumlah boboy 😆

Lepas dh cuba selama 2 minggu ni serius ciktom fall in love sangat dengan Drypers Signature ni.

Nak tahu kenapa ciktom suka?

❤️Teksturs pampers yang lembut dan nipis utk indera
❤️ Kadar penyerapan yang cepat dan pampers tetap kering pd permukaan kulit indera
❤️ Bebas dari Allergen (alhamdulillah indera bebas ruam baby)
❤️ 6 kali stretchable (indera masih pakai saiz nb saiz tau. best boleh stretch ikut saiz indera)
❤️ Bebas wangian & klorin
❤️Penanda aras kebasahan- garis kuning (pampers bersih kering) & hijau (pampers basah)

Indera tetap tidur selesa sepanjang malam tanpa meragam. Ibu pun seronok dapat tidur yang cukup ❤️

Mana2 ibu pun pasti nak terbaik untuk anak tersayang kan? Ciktom highly recommend korang cuba Skinature By Drypers yang baru ni.

#SkinatureGentle
#SkinatureByDrypers
#parentingblogger
#mommyblogger

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

2 thoughts on “Review Pampers Skinature By Drypers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.