Riang Ria Beraya bersama Celcom iPhone 5

Assalamualaikum dan Salam sayang buat semua…. Mesti semua tengah kira berapa hari lagi je tinggal untuk raya kan?? Cik tom pun sama tak sabar nak tunggu Hari Raya. Feeling excited kalah budak kecik. hehe… Semua persiapan dah siap dari pakaian raya, handbag raya, tudung raya, kasut raya, biskut raya dan jugak duit raya untuk budak2. hehe…

Tahun lepas beraya dengan smartphone baru jugak. Tangan cam gatal2 je nak tukar handphone baru lagi raya kali ni. Lebih-lebih lagi bila cik tom tengok raya kali ni macam cun je offer iPhone 5 dari Celcom.

Offer Celcom iPhone 5 ni memang murah hanya RM88 je sebulan (kontrak 24 bulan). Harga pakej iPhone 5 ini ialah RM1, 488 bersama Pakej Celcom First Data mPro Plus hanya RM88/sebulan. Data volume sebanyak 5GB dan siap percuma panggilan 60 mins & 60 sms. Memang best pakej ni dengan harga serendah RM88 boleh dapat data volume 5GB.

Tawaran ini exclusive untuk Raya bersama pakej Celcom First Data mPro Plus. Dengan pakej ini korang akan dapat nikmati;

  • Bayaran bulan sebanyak RM88/sebulan
  • Harga iPhone 5 hanya RM1,488
  • 5GB data volume sebulan
  • PERCUMA panggilan 60 mins & 60 SMS (Penggunaan tambahan: 15 sen/min/SMS)

Hari raya pasti bertambah ceria bila saat gembira bersama keluarga tersayang dapat dirakam bersama-sama dan diabadikan. Selain memudahkan komunikasi bersama saudara-mara dan rakan taulan walaupun dimana jua mereka berada samaada dikota mahupun desa.

Jangan lepaskan peluang yang menarik ni. Tawaran ini hanya sah dari 11 Julai sehingga 15 September 2013. Jom singgah mana-mana Blue Cube atau Celcom Xclusive berhampiran dengan rumah korang untuk menikmati tawaran menarik ini.

Maklumat lanjut boleh layari website >>https://www.celcom.com.my/personal/promotion/rayapromo

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

30 thoughts on “Riang Ria Beraya bersama Celcom iPhone 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE