Rindunya


Rindu…
Rindu….
Rindu kat emak ayah..
Rindu kat adik-adik..
Rindu kat katil…
Rindu kat diego dan dora…
Rindu kat handphone pink jugak!!
Yeay weekend ni balik rumah..
Nak ngadu kat family..
Makanan sini tak best dan mahal!!
Lecturer pun sama!
Ajar mai tangkap muat je…
Nasib baik dapat geng best-best cam tqah, zara, cik su, yan, ecah.
Sporting giler!!
Sayang korang.. hehe…

Ini entry budak homesick.. huhu ^_^

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

91 thoughts on “Rindunya

  • January 19, 2011 at 6:41 am
    Permalink

    la ciktom blaja lagi ke?? ingatkan dah jadi pensyarah dah..

    Detail Segmen Mari Menyambung Cerita

    Reply
  • January 19, 2011 at 6:06 am
    Permalink

    ey..pic cik tom ke??

    cute hehe

    xpe weekends nie nk blek dh kn

    Reply
  • January 19, 2011 at 6:10 am
    Permalink

    wahhh baru nmpak muka cik tom yg sebenar..comey jerr..
    cik tom jan nangis2 yaa..hehe

    Reply
  • January 19, 2011 at 6:13 am
    Permalink

    kat adah xrindu ker cik tom?

    hehehehe

    Reply
  • January 19, 2011 at 6:15 am
    Permalink

    Salam.

    Pic tu pic cik tom ker?
    comeinyer… ๐Ÿ™‚

    Reply
  • January 19, 2011 at 6:31 am
    Permalink

    Kenapa sampai ade 2 entry rindu ni..
    Memang rindu tahap dewa lah ni..

    Reply
  • January 19, 2011 at 6:42 am
    Permalink

    hahahaha….sabar2
    lumrah pelajar memang cmtu

    Reply
  • January 19, 2011 at 6:50 am
    Permalink

    rindu merindu..

    Reply
  • January 19, 2011 at 6:53 am
    Permalink

    hahahahaha dah besar pun homesick kaaaa

    Reply
  • January 19, 2011 at 7:00 am
    Permalink

    Owhhh da nak balik ye…bakal usahawan ni…:)))

    Reply
  • January 19, 2011 at 7:14 am
    Permalink

    mueheh tu gambor ciktom ke..nmpak memang mnjiwai rindu2 tu..

    Reply
  • January 19, 2011 at 7:31 am
    Permalink

    sabar sabar cik tom…nnt dah balik umah, lepaskan kerinduan itu ye…

    Reply
  • January 19, 2011 at 7:32 am
    Permalink

    selamat pulang cik tom~safe journey ya ๐Ÿ™‚

    Reply
  • January 19, 2011 at 7:43 am
    Permalink

    sabar ye ciktom cyg~ nnt blk umah suh mak masak sedap2.. hehe ๐Ÿ˜€

    Reply
  • January 19, 2011 at 7:44 am
    Permalink

    sabar yer cik tom..marang ngan kemaman tak jauh tu..hehe

    aah..besday kita sama kan..boleh lah plan celebrate nieh..hehe

    Reply
  • January 19, 2011 at 7:55 am
    Permalink

    alolo.cik tom jgn sedih2 ye ๐Ÿ™‚
    rindu cik tom jugak!!

    Reply
  • January 19, 2011 at 7:55 am
    Permalink

    Ellen pun rindu ngan Tom…hmm

    Reply
  • January 19, 2011 at 7:56 am
    Permalink

    Cik Tom, g mana tu homesick? Kita pun rindu Cik Tom gak ๐Ÿ™‚

    Reply
  • January 19, 2011 at 7:58 am
    Permalink

    cik tom!!! mana bleh tinggal kan housemate! hahaha. baik jangan balik rumah. nanti hostelsick. rindu housemate lagi parah. hahahahha

    Reply
  • January 19, 2011 at 8:01 am
    Permalink

    alahai cian ciktom..sabo je la yer..:)

    Reply
  • January 19, 2011 at 8:07 am
    Permalink

    sis tak rinduu kite ke?wuwuwu.sedihhh.;(;p

    Reply
  • January 19, 2011 at 8:14 am
    Permalink

    ingatkan rindu kat saper la tadi..

    Reply
  • January 19, 2011 at 8:24 am
    Permalink

    Alololo. Muka homesick yang comel! 2 hari lagi. Lepas tu, Cik Tom boleh ngadu puas puas kat semua orang kat rumah ๐Ÿ˜‰

    Reply
  • January 19, 2011 at 8:47 am
    Permalink

    besok coti kan?
    p lah balik
    cian aihh tengok.. ;))

    Reply
  • January 19, 2011 at 8:51 am
    Permalink

    kesian cik tom..
    rindu nak makan mak masak ye??
    sabar2..

    Reply
  • January 19, 2011 at 8:56 am
    Permalink

    whoaa.. ciktom sambung study ker?? jeles kita tau! study elok2 dear! rindu ciktom!

    Reply
  • January 19, 2011 at 8:56 am
    Permalink

    rindu kat Cik Tom..hihi.. takpelah cik tom.. same2 lah kita, nty Gayah sambung belajar pon da tak dapat nk manje2 dgn umi ๐Ÿ™ huhu..sedih taw

    Reply
  • January 19, 2011 at 9:03 am
    Permalink

    kat dak capang ni rindu x? haha.. ;-p

    Reply
  • January 19, 2011 at 9:07 am
    Permalink

    Cik Tom..kontes dah bermula..jom jd judge bersama k?..nanti cik tom baca la entri2 diaorg..bg tau saya yg man a cik tom rasa best..ada 3 judge kalo cik tom join..seorg dirahsiakn identiti..weeeeeeeeee

    Reply
  • January 19, 2011 at 9:13 am
    Permalink

    itu picca ciktom ker….?hurmm..nicegurl.

    have no missing someone cik tom..?

    bila rindu semua benda yang lama ditinggalkan menerjah dalam kotak ingatan…ah,alangkah bestnya merindui saat2 yang pernah dilalui.

    Reply
  • January 19, 2011 at 9:17 am
    Permalink

    cik tom..

    mama ema kata..
    tolong bagitahu kat cik tom, saya ucap terima kasih buat entry sticky post tu..sebab ema tak boleh terjah blog dia..kat sini blog dia kena block..kat rumah ema tak boleh nak htr komen pun…huhuhu….

    tq

    Reply
  • January 19, 2011 at 9:34 am
    Permalink

    sabar ye yunk..i pun same, windu kat pamili jugak..hukhukhuk..minggu depan baru dpt blik..cuti CNY..horayyyy!!!

    Reply
  • January 19, 2011 at 9:44 am
    Permalink

    olo..siannya
    kusus kat mana smpai rindu kat henpon nih ciktom..

    Reply
  • January 19, 2011 at 10:20 am
    Permalink

    cik tom kene homesick eh..?hehe.
    miyo lg biasa kena penyakit tu..

    -.-

    Reply
  • January 19, 2011 at 10:36 am
    Permalink

    cik tom gi kursus ke..hset xleh bawa ke sampai rindu ni..kesian cik tom, mai akak belanja mkn pizza na..hehe

    Reply
  • January 19, 2011 at 11:07 am
    Permalink

    cik tomm
    esok kan cuti
    boleee la jejalan lepas tension
    ngee
    ๐Ÿ™‚

    Reply
  • January 19, 2011 at 12:32 pm
    Permalink

    homesick jugak.. wa!!!

    Reply
  • January 19, 2011 at 12:36 pm
    Permalink

    sabar2..nanti balik ilanglah rindu tuu.hehe

    Reply
  • January 19, 2011 at 12:57 pm
    Permalink

    bertahan..

    x lama lagi cuti sem..hehe

    (erk, bet0i ke??)

    Reply
  • January 19, 2011 at 1:02 pm
    Permalink

    hai cik tom…sangat rinduuu…hehhe now da tgk cik tom…yihuuu…=) cumil3x…=)

    Reply
  • January 19, 2011 at 1:20 pm
    Permalink

    Owh.. Ni ke cik tom..? Ngat laki, pompuan rupanya..he3. COmey & cute.. Baru la 1st time nampak muka cik tom.. RIndu yer.. Dah, balik kg, rehat2.. Banyak sangat pikir nih..

    Reply
  • January 19, 2011 at 1:28 pm
    Permalink

    Salam cik Tom…

    wah, cik Tom telah mendedahkan identitynya…berita howyt nie…hehehe

    hu3. makanan cinie mmg mahal2…
    tak dinafikan, dh biasa dgr org luar ckp camtuu…sbg anak jati kt sini pun hairan…x tau nk kate ape

    Semoga selamat sampai rumah cik Tom
    sekian, wassalam

    Reply
  • January 19, 2011 at 2:36 pm
    Permalink

    ehee..sabar yea cik tom!!tak lama dah tu..pastu boleh balik!!yeay!

    Reply
  • January 19, 2011 at 2:51 pm
    Permalink

    Gambar recycle yek? Haha.. hok olo.. cool.. rindu i pun cukupla.. eh?
    ahakz..

    Reply
  • January 19, 2011 at 3:20 pm
    Permalink

    hehe sila bersabar, nak weekend dag ๐Ÿ˜›

    Reply
  • January 19, 2011 at 3:31 pm
    Permalink

    rindu cik tom juga! ^^,

    Reply
  • January 19, 2011 at 3:33 pm
    Permalink

    miss yaty windu cik tom jugak ๐Ÿ™

    Reply
  • January 19, 2011 at 3:43 pm
    Permalink

    salam cik tom

    wah homesick yea…

    tu baru area ganu gok, kalau g kl guane gamok agoknye?hehehhe

    Reply
  • January 19, 2011 at 6:58 pm
    Permalink

    nak ngorat cik tom,boleh??hahaaa ni plak pic cik tom a.k.a Sis Tom.heheee balik jgn tak blik tau..mat pagi^^

    Reply
  • January 20, 2011 at 4:29 am
    Permalink

    sabo erk cik tom..ciann cik tom!
    anda telah ditag ๐Ÿ™‚

    Meh sini: Anda ditag!!

    Reply
  • January 20, 2011 at 4:25 am
    Permalink

    comelnya cik tom… ๐Ÿ˜‰

    Reply
  • January 20, 2011 at 5:57 am
    Permalink

    First time tengok muka Cik Tom.. ;D

    Rindu gak kat kawanยฒ lama..

    Reply
  • January 20, 2011 at 7:26 am
    Permalink

    sabaq erk cik tom… ^_^

    Reply
  • January 20, 2011 at 7:30 am
    Permalink

    cik tom ! sy nak tnye sikit nie.. sbb sy x tau nak tnye sape ? ? nape nuffnang sy x boleh bukak ? nak log in je ,lps tu dia tulis

    Maklumat Cookie Tidak Sah!
    Amaran: Maklumat cookie anda mungkin telah dihapus secara tidak sengaja atau telah tamat tempoh. Sila log masuk semula.

    ape maksudnye tu ? x paham la ?
    harap ciktom paham..
    tengs !

    Reply
  • January 20, 2011 at 7:41 am
    Permalink

    rindu jugakkkkkk..tahun ni x balik kg lagi..wuwuuuuuuuuu….

    Reply
  • January 20, 2011 at 8:19 am
    Permalink

    cik tom..sy tag kamu ye..ngeee..nanti singgah blog tengok..;)

    **pilih kamu sbb blog kamu sante lg kiut..=))

    Reply
  • January 20, 2011 at 8:28 am
    Permalink

    muehehehe.. cik tom homesick mcm iqa..

    lalal~~ ๐Ÿ˜‰

    Reply
  • January 20, 2011 at 9:47 am
    Permalink

    haha dah tua pun homesick..hehe

    Reply
  • January 20, 2011 at 10:41 am
    Permalink

    cik tom belajar dekat mana?

    Reply
  • January 20, 2011 at 12:52 pm
    Permalink

    aik, da buang gbr?

    Reply
  • January 20, 2011 at 1:17 pm
    Permalink

    hehe!!
    dah homesick cik tom kita ni.. ๐Ÿ˜€

    Reply
  • January 20, 2011 at 4:15 pm
    Permalink

    waa…homesick sungguh,

    Reply
  • January 20, 2011 at 6:34 pm
    Permalink

    sis,tak nmpak dah pic ni…napa ea??heheee pepun mat pagi kat sni^^ngtuk daa,,tdo dulu…moga berkat jumat nii^^

    Reply
  • January 21, 2011 at 12:02 am
    Permalink

    woww rindu?
    bila rinnndu kupejam mata mengenangmu….myanyi la cik tom

    ramai merindui ciktom kat sini…..

    Reply
  • January 21, 2011 at 1:47 am
    Permalink

    lama tak singgah. belajar mana cik tom? biasalah tu homesick. saya ni belajar jauh2, takde lah pulak homesick sgt. hoho

    Reply
  • January 21, 2011 at 2:00 am
    Permalink

    Rindu bila jauh….

    Reply
  • January 21, 2011 at 6:33 am
    Permalink

    alallala.. cepatยฒ balik umah k..:)

    Reply
  • January 21, 2011 at 6:56 am
    Permalink

    Jom Cik Tom. wiken ni kakchik pun nak balik kg. windu dorang2 sume.

    kita sama2 angau la cik tom. haha ..

    Reply
  • January 21, 2011 at 8:45 am
    Permalink

    hehe sabor jela . makan jek tomato banyak-banyak ๐Ÿ™‚

    Reply
  • January 21, 2011 at 11:16 am
    Permalink

    oh tidak. rb merindui ciktom. huhu. ciktom dah glemer dan hebat nampaknya sekarang. komen berpuluh dan beratus2. terbaiklah. rindu zaman2 kita dulu. ciktommmm

    p/s : lama dah ciktom tak singgah teratak buruk rb tu. takpelah. huhu.

    Reply
  • January 21, 2011 at 12:44 pm
    Permalink

    tom..tak buat auto publish lagi? nanti kalau free buat la auto untuk setiap hari

    Reply
  • January 21, 2011 at 5:03 pm
    Permalink

    aik…mana gambar cik Tom…main sorok2 ek?

    Reply
  • January 21, 2011 at 5:04 pm
    Permalink

    mcm ada yg hilang kat sni cik tom..bz ea,takpe2.kita tggu entry ciktom seterusnya..slmt menunggu,heheee

    Reply
  • January 22, 2011 at 4:52 am
    Permalink

    sabar cik tom. blajar mana cik tom? amik gems ke?

    Latest Entri :
    Iklan Nuffnang Mencantikkan Blog

    Reply
  • January 21, 2011 at 11:52 pm
    Permalink

    Tom..ellen dah windu sangat ngan Tom ni..tak balik ker weekend ni…hehe

    Reply
  • January 22, 2011 at 3:43 am
    Permalink

    haha…
    raye cine blek lepas rindu kat semua org
    ^_^

    Reply
  • January 22, 2011 at 10:21 am
    Permalink

    got a new n3

    n i.ve included ur name too

    ๐Ÿ™‚

    come!!

    Reply
  • January 22, 2011 at 12:00 pm
    Permalink

    rindu cik tom jugak……=]

    Reply
  • January 22, 2011 at 4:42 pm
    Permalink

    alah siannya dia!homesick takpe jgn love sick ye!Cik Tom ingat tak dulu entri kite yg lama,kite onh luahkan rasa sdh sbb dpt offer keje gaji besar tp tak blh pakai tdg.alhamdulillah Cik Tom rezeki hari jumaat,kite dpt keja dah.isnin ni start.yg penting office hour dan blh pakai tdg suka..suka…

    Reply
  • January 22, 2011 at 4:46 pm
    Permalink

    rindu jgk kat entri ciktom..ngeee

    Reply
  • January 22, 2011 at 6:46 pm
    Permalink

    ololo..ciannyer cik tom homesick, sbar yer ๐Ÿ™‚

    Reply
  • January 23, 2011 at 2:54 am
    Permalink

    alolo cian cik tom…
    dah ade kat umah ke nih???

    recent post : |suke ke word verification???|

    Reply
  • January 22, 2011 at 11:45 pm
    Permalink

    lect ajar 'mai tangkap muat je'?? hurm…

    tapi kan.. bunyi cam rindu ngan orang lain je. lalala~

    Reply
  • January 23, 2011 at 4:35 am
    Permalink

    yeayyy~ keen pon xsabar nk blek nih.. ^_^

    Reply
  • January 24, 2011 at 4:22 am
    Permalink

    Salam …
    ehh belajar kat mana ehh? Hmmm .. biasalah tu rindu2 … kalau tak ada rindu ..makna tak ada perasaan. Kalau tak berperasan bukan manusia la namanya .. ke memang tomato? hehehe…

    http://hasrulhassan.blogspot.com

    Reply
  • January 30, 2011 at 1:01 am
    Permalink

    thanks untuk semua komen dr korang..terharunya ramai giler komen entry ni..hehe…

    cik tom skang kursus 6 bulan kat tati, kemaman…

    pasal hp tue…cik tom bukan tak bawa hp..tp hp cik tom rosak..hantar baiki kat kedai…so balik aritu baru siap…tue pasal rindu hp pink kesygn…huhu

    tue mmg pic cik tom..tp jgn pelik sbb dah remove kan…hehe

    cik tom rindu semua rakan2 blogger…

    happy blogging ye ^_^

    Reply
  • February 2, 2011 at 1:48 pm
    Permalink

    hehe comey la cik tom ni hehe
    xsgka cik tom pun homesick juga hehehe ๐Ÿ˜€

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE