rindunye blog…dah bersawang pun..huhu~~

Hi korang..lama giler cik tom tak online..last online 8hb aritu…hehe..maaf la ye…raya sakan tahun ni..huhu…harap tak terlambat lagi nak ucapkan~
SELAMAT HARI RAYA..MAAF ZAHIR & BATIN..
sorry kalo sepanjang kita kenal ni cik tom pernah wat korang terasa hati ye..thanks kepada yang singgah beraya kat sini..sayang korang..raya tahun ni paling sibuk kot sebab cousin kahwin hari raya ke 3 pastu hantar menantu (pengantin perempuan) raya ke 5..paling sedih raya tahun ni tak sempat amik gambar raya 1 family oleh sebab2 yang tak dapat dielakkan..huk3..hari ahad ni pulak, cik tom nak pergi daftar kursus “painting and coating inspection” kat TATI, Kemaman, Terengganu…cik tom tak kemas apa2 pun lagi..otak pun rasa blur je..harap2 semuanya okey..nati ade masa cik tom update entry cerita pengalaman raya tahun ni…

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

14 thoughts on “rindunye blog…dah bersawang pun..huhu~~

  • September 17, 2010 at 4:24 pm
    Permalink

    hehe…takpe2….faham kebusyan cik tom…semoga perjalan kursus itu berjalan dengan lancar k,yaty pun nak minta maaf kalo ada salah silap sepanjang perkenalan kite di dunia maya ini..=]

    Reply
  • September 17, 2010 at 4:43 pm
    Permalink

    Wah2..
    Melaram ye cik Tom???????
    Bju raye mesti byk ni kan..

    Reply
  • September 17, 2010 at 4:47 pm
    Permalink

    Ayat suspicious.. Hantar menantu? Erk..

    Reply
  • September 17, 2010 at 4:59 pm
    Permalink

    rindu kat cik tom.. teheee

    Reply
  • September 17, 2010 at 5:14 pm
    Permalink

    slmt hariraya juge..
    bangga dpt kenal ciktom ni..
    ramai giler follower cik tom.

    Reply
  • September 17, 2010 at 9:02 pm
    Permalink

    CikTom….tahniah ya utk kursus mengursus ni..hehhee..buat yang terbaik yer dear..so lps ni jangan plak menghilang lagi…hhehehe

    Reply
  • September 18, 2010 at 1:02 am
    Permalink

    wahhh… sakan cik tom. lepas ni, cik tom bleh wat nisnes batik la…

    Reply
  • September 18, 2010 at 1:49 am
    Permalink

    huhuhu… itula pasal saya rindu giler kat cik tom… ahaks! anyway Selamat Hari Raya dan Semoga Berjaya….

    Reply
  • September 18, 2010 at 4:41 am
    Permalink

    salam..slmt hari raye cik tom! pe pon, notami tetap maafkan cik tom.. (^_^)

    Reply
  • September 18, 2010 at 5:27 am
    Permalink

    selamat hari raya cik tom. boh gamba raya bebanyak ye

    Reply
  • September 18, 2010 at 2:56 pm
    Permalink

    slamat hari raya cik tom…. miss u!!!!!!

    Reply
  • September 18, 2010 at 4:16 pm
    Permalink

    cik tommm!!!

    Reply
  • September 19, 2010 at 4:26 am
    Permalink

    oi tomang!! hehe..

    Reply
  • September 20, 2010 at 4:59 am
    Permalink

    jan lama2 ya ciktom..ellen rindu ciktom..hehe

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE