RM100 Give Away dari Eyriqazz.Com

Salam… Tadi blogwalking tengok ada giveaways dari bro eyriqazz sempena support contest iPhone 5 Gadget Impian. Alang-alang cik tom dah support bro klik G+ dan juga undi untuk hari ini, terus cik tom join sekali giveaway ni. Kalau ada rezeki boleh menang, kalau tak takpe support sesama kawan blogger. Sesiapa yang nak cik tom undi blog diorang untuk kuota hari seterusnya boleh la inform kat komen ye. 🙂

Hadiahnya RM100 Give Away iaitu hadiah wang tunai RM20 setiap seorang untuk 5 orang pemenang khas buat pembaca blog Eyriqazz.Com. 5 pemenang ini akan dipilih berdasarkan cabutan bertuah. Tarikh tutup pada 11.59 malam, 24 December 2012.

Hadiah Pemenang akan digandakan 2 kali ganda sekiranya Eyriqazz memenangi  iPhone 5 Gadget Impian.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

27 thoughts on “RM100 Give Away dari Eyriqazz.Com

  • December 18, 2012 at 12:41 am
    Permalink

    hai ciktom,
    good luck untuk contest RM100 Give Away dari Eyriqazz.Com.

    Reply
  • December 18, 2012 at 1:42 am
    Permalink

    wahh..banyak pula contest tambahan ye.

    Reply
  • December 18, 2012 at 2:01 am
    Permalink

    gudluck ye…

    p/s: jgn lupe support akk jugak.. hehe 😉

    Reply
  • December 18, 2012 at 6:26 am
    Permalink

    bestnya, ada peluang dapat duit free.wajib pergi baca ni, tq

    Reply
  • December 18, 2012 at 9:19 am
    Permalink

    wah..semakin ramai yg buat giveaway ni. cuma kita ni nak join atau tak aje

    Reply
    • December 18, 2012 at 11:25 am
      Permalink

      memang betul tu ladfe. kekadang kesuntukan waktu membataskan segalanya. Hajat di hati ingin support semua rakan blogger.

      Reply
  • December 18, 2012 at 9:37 am
    Permalink

    GA atas contest yang dibuat, peluang baik ni.. 🙂

    MJ pun salah seorang peserta jugak.. 🙂

    Reply
  • December 18, 2012 at 9:40 am
    Permalink

    Banyak teknik pakar-pakar SEO ini. Menarik juga contest dalam contest. Bak kata orang, melabur untuk mendapatkan sesuatu.

    Reply
  • December 18, 2012 at 10:44 am
    Permalink

    Bila ada giveaway, wajib tengok ni.

    Reply
  • December 18, 2012 at 10:49 am
    Permalink

    Thanks ciktom sudi join..Menang or kalah, memang dah niat nak hadiahkan rezeki 2012 kepada pembaca-pembaca blog

    Reply
  • December 18, 2012 at 11:20 am
    Permalink

    Semoga berjaya ciktom. Harap sudi vote HP dan g +1 artikel HP jugak.

    Reply
  • December 18, 2012 at 3:13 pm
    Permalink

    semoga berjaya ciktom…mana tau rezeki ciktom lagi kan…:)

    Reply
  • December 18, 2012 at 5:39 pm
    Permalink

    ada give away lagi
    memang pemurah sahabat blogger kita

    Reply
  • December 18, 2012 at 6:21 pm
    Permalink

    Fuuuh! Meriah betul penangn contest DH ni ya.. BTW, good luck ciktom!

    Reply
  • December 19, 2012 at 12:18 am
    Permalink

    good luck cik tom. nak join jugaklah. mana tau ada rezeki hujung tahun ni 🙂

    Reply
  • December 19, 2012 at 5:41 pm
    Permalink

    banyaknya contest la ni…kalau la saya rajin..apapun semoga cik tom berjaya.

    Reply
  • Pingback:Rezeki Itu Hak Allah - Ciktom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE