Rupanya Tarikh Cash Out Duit 8share

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…. Lama sangat cik tom tak promosi 8share di blog sehingga cik tom tak tahu menahu pulak rupanya tarikh cash out duit 8share pada tarikh yang telah ditetapkan oleh Yuna.

Setahun jugak cik tom stop promosi 8share. Siap duit dalam akaun 8share cik tom semua hangus sebab tak login akaun 8share lebih dari 3 bulan. Sayang betul! Rasa last ada duit dalam RM30-RM40 camtu jugak dalam tu.

Bila dapat email dari Yuna 8share maklumkan yang tarikh cash out seterusnya ialah pada 4 Januari 2015. 2015?? Cik tom rasa si Yuna ni silap taip. Logik fikir mesti lah 4 Januari 2016 kan? hehe…

Rupanya Tarikh Cash Out Duit 8share

Rupanya Tarikh Cash Out Duit 8share
Agak2 sempat tak kumpul duit minimun cash out RM50 sebelum tarikh cash out 8share

Jadi cik tom baru tahu oh rupanya ada tarikh tertentu nak cash out ek. Rasanya masa tahun lepas cash out 8share suka hati je. Tak lama dalam seminggu camtu masuk terus duit dalam akaun bank.

Si Yuna ni bagitau boleh je kita nak cash out sebelum tarikh yang ditetapkan tapi apa2 pun pihak 8share masih akan proses semua cash out hanya pada tarikh 4 Januari 2016.

Ada dalam masa 3 minggu lagi. Jom pulun promosi 8share untuk hasilkan duit dari 8share lebih banyak. Good luck!

Pada yang nak join 8share boleh register di website ==> 8SHARE

Pssttt… rasa rindu pulak kat nenek cik tom bila tengok; 8 Momen Yang Mengimbau Kenangan Dengan Nenek.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

9 thoughts on “Rupanya Tarikh Cash Out Duit 8share

  • December 13, 2015 at 2:19 am
    Permalink

    8 share ni saya rasa tak sempat nak join.. sebab terlalu banyak nak dikejar, nanti yang dikejar tak dapat yang dikendong keciciran.. walaubagaimanapun, good luck buat Cik Tom.. saya yakin Cik Tom boleh lakukan berdasarkan trafik blog Cik Tom yang tinggi..
    Jom baca entri terkini anuar …Berjaya merampas Takhta “Pengalaman Bersama ONEXOX”My Profile

    Reply
    • December 13, 2015 at 9:53 am
      Permalink

      kalau ikutkan 8share ni takdelah banyak mana income..tapi kalau rajin share memang banyak hasilnya..cuma susah kena rajin follow up special mana yang aktif atau tak…takpe anuar fokus je mana yang masyuk tue..hee

      Reply
    • December 13, 2015 at 7:16 pm
      Permalink

      kena rajin promosi dan bukak website 8share tu..tapi tuelah ciktom bukan selalu on9..huhu

      Reply
  • December 13, 2015 at 10:41 pm
    Permalink

    Ada main-main dengan 8 share tetapi kurang menjadi. 🙂

    Reply
    • December 14, 2015 at 12:04 am
      Permalink

      takpe bro biomed dah banyak masyuk bahagian lain..tue kurang menjadi 8share..takpe nanti ciktom share tips ciktom promosi…hihi

      Reply
  • December 17, 2015 at 9:34 pm
    Permalink

    wah masyuklah dapat cashout duit 8 share

    Reply
  • January 15, 2016 at 4:30 am
    Permalink

    masih belum scam ternyata

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE