SABUN COCOA LADY RAHSIA WANITA CANTIK 3 DALAM 1

Sabun Cocoa Lady Rahsia Wanita Cantik 3 Dalam 1 | Ramai wanita mengalami masalah kesihatan dari segi dalaman mahupun luaran tanpa mengira usia. Tambahan lagi dengan tabiat pemakanan seharian dan cuaca panas yang tidak menentu. Masalah yang selalu. Masalah ini menjadikan kulit  wanita kelihatan kusam, berjerawat, berjeragat dan sebagainya. Ini menyebabkan wanita malu dan kurang berkeyakinan untuk berhadapan dengan orang ramai. Mesti sedihkan??

rahsia kecantikan wanita jepun

Sudah menjadi naluri setiap wanita untuk tubuh badan kelihatan sentiasa sihat, kulit cantik dan berpenampilan menarik. Apa lagi jika sudah bersuami. Pasti hati meronta-ronta nak dengar suami selalu cakap cantiknya isteri abang. Termasuklah cik tom sendiri nak jaga body supaya suami tak pandang wanita lain. Hehe..

Bahaya Lambakan Produk Kecantikan Hasil Repackaging

Tapi kesilapan utama para wanita di luar sana ialah tersilap percaturan dalam memilih dari hasil lambakan produk di pasaran sekarang. Ada sesetengah produk yang dijual ialah hasil dari repackaging semula dari pembeli kilo dari Thailand dan Indonesia. Yang mana isi kandungan tersebut amat berBAHAYA kerana mengandungi MERKURI. Kesan pemakaian boleh menyebabkan KANSER KULIT dan KEROSAKAN BUAH PINGGANG.

Jadi pada anda semua di luar sana, cik tom nak perkenalkan satu produk untuk sihat badan kasi mantap dan juga kulit cantik berseri sampai orang pun tertanya2 eh kenapa cantik ye awak sekarang. Haa takkan tak mahu jadi cantik dan sihat. Jadi kesayangan suami tercinta gitu.

Cik tom perkenalkan produk SABUN COCOA LADY! Ianya bagus untuk kecantikkan kulit dan juga bentuk badan. Produk ini keluaran dari JEPUN dan nak tahu lagi best ianya diperbuat daripada COKLAT dan halal!!! Sabun cocoa lady merupakan produk semulajadi (homemade) dan HOT produk  terlaris di Jepun. Ianya termasuk dalam senarai produk kecantikkan selamat berasaskan organik.

Sabun Cocoa Lady Rahsia Wanita Cantik 3 Dalam 1

Siapa peminat tegar coklat patut dapatkan sabun cocoa lady ni untuk kelihatan lebih cantik menawan.

Inilah rahsia sebenar kecantikan orang Jepun yang sentiasa kulit muka dan badan kelihatan mulus dan gebu. Coklat mengandungi antioksidan yang tinggi menjadikan kulit kelihatan flawless dan awet muda.

Khasiat Coklat Untuk Wanita Kelihatan Cantik

Penggunaan coklat sebagai bahan kecantikan mungkin masih asing lagi dalam kalangan kita, namun terapi kecantikan itu sebenarnya mempunyai banyak manfaat kepada kulit bukan saja pada wajah malah seluruh badan.

Ini kerana coklat bersifat antioksidan yang mampu melindungi kulit daripada kesan kerosakan berpunca daripada pendedahan kepada matahari atau elemen persekitaran yang lain.

khasiat coklat pada kulit

Menyangkal mitos kononnya ia membuatkan kulit lebih mudah berjerawat, coklat sebaliknya dikelaskan sebagai makanan yang sihat kerana kandungan nilai antioksidan tinggi padanya.

Menariknya, coklat mempunyai bahan yang mampu melembutkan kulit memandangkan ia kaya dengan mentega koko yang selalunya turut diselitkan dalam losyen badan dan kosmetik yang ada di pasaran.

Kuasa melembap yang ada padanya dikatakan mampu mengurangkan garis halus dan menghalang radikal bebas merosakkan kandungan elastin, kolagen dan protein yang ada pada kulit.

Ia juga mampu membuang sel kulit mati dan membantu merangsang pertumbuhan sel baru. Apabila coklat yang sudah dicairkan disapu pada kulit dan dibiarkan seketika sebelum dicuci, ia membuatkan kulit terasa lembap, sekali gus sesuai dijadikan pelembap wajah yang berkesan.

Sabun Cocoa Lady Rahsia Wanita Cantik 3 dalam 1

Sabun Cocoa Lady bukan sahaja berfungsi untuk cantikkan kulit sahaja tau. Tapi ianya mempunyai fungsi best 3 dalam 1 iaitu menghilangkan jerawat dan jeragat, menghilangkan parut pada kulit menjadikan kulit FLAWLESS dan GLOWING. Fungsi extra yang pasti ramai isteri suka ialah menjadikan buah dada tegang dan anjal. Hasilnya buah dada kelihatan lebih montok.

Tak nak ke berhias cantik tubuh badan untuk suami ke??

Kelebihan Sabun Cocoa Lady Pada Wanita Cantik

Terdapat banyak kelebihan lagi bagi Sabun Cocoa Lady. Ianya sangat sesuai untuk wanita yang inginkan kulit cantik, flawless dan glowing. Ianya membantu kulit bermasalah dan membuat penambahbaikan bagi kulit sudah sedia ada cantik.

kelebihan sabun cocoa lady rahsia wanita cantik

Antara kelebihan Sabun Cocoa Lady pada buat korang yang bakal jadi wanita bertambah cantik;

✔Diperbuat dari chocolate tau!

✔No merkuri.

✔Menghilangkan jeragat dan pigmentasi.

✔Mengandungi Jejoba Oil.

✔Menghilangkan jerawat dan parut.

✔Mencegah whitehead / blackhead.

✔Menyekatakan dan mencerahkan tona kulit.

✔Membuang sel2 kulit mati dan mengatasi kulit berminyak.

✔Mencerahkan warna kulit, menjadikannya gebu dan mulus.

✔Melembab, menghalus dan mengecilkan liang pori.

✔Menghilangkan kedutan halus dan menganjalkan kulit.

✔Membuatkan kulit muka nampak bercahaya dan awet muda.

✔Kulit lebih berseri dan glowing semulajadi.

Cara Penggunaan Sabun Cocoa Lady

Cara penggunaan Sabun Cocoa Lady amatlah mudah! Cuci muka atau bahagian badan dengan sabun Cocoa Lady 2X sehari untuk kesan tiga kali ganda lebih hebat!

cara penggunaan sabun cocoa lady

Cara Nak Order & Maklumat Lanjut Sabun Cocoa lady

Untuk maklumat lanjut mengenai Sabun Cocoa Lady atau nak order boleh hubungi Kak Mimi;

Whatsapp/ SMS:  +6013-333 5984 (MIMI)
Blog: http://payudarakolagenfiller.blogspot.my/2016/12/sabun-cocoa-lady-3-dalam-1-set-lengkap.html

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

29 thoughts on “SABUN COCOA LADY RAHSIA WANITA CANTIK 3 DALAM 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE