Kini SAYS Tak Bayar Per Referral?

Salam.. Kini SAYS Tak Bayar Per Referral? Apa itu referral? Kalau kawan-kawan  korang join Says melalui link invite friends yang korang promote seperti link ini >>http://says.com/my/ciktom/invite, korang akan diberi ganjaran RM1 untuk setiap kawan yang berjaya daftar akaun Says.

Seminggu sebelum akhir bulan 10, Says ada kuar notis yang Says hold rewards untuk invite friends kerana masalah spam link invite friend di facebook.

The Invite Friends Rewards Program Is Currently on Hold!
A few people have been spamming friends and fan pages with SAYS invite-friend links, causing SAYS to be blocked by Facebook. We’re trying to fix this situation, and to do this we are putting the SAYS invite a friend program on hold till further notice. We’ll get things fixed up as soon as possible!

Terkini pulak bermula awal bulan November 2012, website SAYS kini sudah berhenti bagi ganjaran untuk per referral atau invite friends seperti notification dalam gambar di bawah;

Invite friends yang berjaya tidak lagi diberi ganjaran. huk3. Setakat awal bulan November ni dah 10 referral yang mendaftar under link invite friends cik tom. Takpelah niat tolong kawan-kawan blogger jana sideincome dari says. hee..

Artikel lain-lain yang berkaitan dengan SAYS;

1. Tips Buat Duit Dengan Blog
2. Buat Duit dengan Says
3. Cara Dapat Duit Mudah Tanpa Modal
4. Cara Nak Cash Out Duit Says mudah jer
5. Cara Dapat Duit Promosi Iklan SAYS secara percuma
6. Website Says New Interface (Says Berwajah Serba Baru)

Korang dah join belum SAYS?? Kalau belum boleh rebut peluang yang masih ada untuk join >>SAYS<<

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

20 thoughts on “Kini SAYS Tak Bayar Per Referral?

  • November 9, 2012 at 8:21 pm
    Permalink

    Salam, saya ada musykil sket la dengan says ni, pasal bila saya tweet cerita-cerita yang takde ganjaran kemain ramai yang klik.. tapi bile tweet yang special sorang je klik.. hmm cam x logik.. 🙁

    Reply
    • November 9, 2012 at 9:19 pm
      Permalink

      wslm..entah la xsure pulak cik tom.. huhu.. tp setakat ni share kat blog ada je dapat per klik bila share link special..

      Reply
      • November 11, 2012 at 6:58 am
        Permalink

        sy pnah kena cmni.. diorg reply emel cakap not unique click.. so, diorg x bg apa2 amount utk pomot special tapi bg point.. mcm ngarut jaa, huh…

        Reply
  • November 9, 2012 at 9:07 pm
    Permalink

    nampaknya kena bula la link referrar tu ya… tq ciktom gtau

    Reply
    • November 9, 2012 at 9:20 pm
      Permalink

      buka? em entry ni bgtau yg skang says dah stop bg ganjaran utk semua invite friends bermula bulan ni..means kalau ada yg daftar under kita pun xdpt apa2 income.. 🙂

      Reply
    • November 13, 2012 at 2:45 pm
      Permalink

      masih belum terlambat..jom cepat2 buka..

      Reply
  • November 9, 2012 at 10:45 pm
    Permalink

    ermm…baru tahu pasal SAYS nih…nanti nak cuba pula…harap dapat ramai kawan disini…thanks

    Reply
    • November 13, 2012 at 2:45 pm
      Permalink

      jomlah cuba n dapat duit dari says..hehe

      Reply
  • November 10, 2012 at 12:08 am
    Permalink

    lama tak melawat Cik Tom…

    semakin maju ya cik tom..hehe…

    Reply
    • November 13, 2012 at 2:41 pm
      Permalink

      aah lama menyepi..hehe..still sama je..

      Reply
  • November 10, 2012 at 9:49 pm
    Permalink

    baru daftar juge…tp tak penah terinvite friend lagi.. huhuhu

    Reply
    • November 13, 2012 at 2:30 pm
      Permalink

      xperlu invite xpe sbb xde reward yang dapat..cuma ajak kwn jana income lg bagus..hee

      Reply
  • November 11, 2012 at 12:22 am
    Permalink

    hehehe…bulan lepas2 dia dah bagi rm 5 invite kwn2, bulan ni xada mana tau bulan depan dia bagi lagi….

    Reply
  • November 12, 2012 at 4:08 pm
    Permalink

    emm lama dah tak buka laman says ni..sebab dah rasa putus asa..haha..

    Reply
    • November 13, 2012 at 12:26 pm
      Permalink

      jangan putus asa..kena banyak buat try n error utk tahu teknik mn yg sesuai share di blog o fb

      Reply
  • November 17, 2012 at 1:52 am
    Permalink

    baru nk masukkan link referrals says,baca entry ni baru tau da xde ganjaran. Tq admin.

    Reply
    • November 20, 2012 at 8:39 pm
      Permalink

      sama2…doa2kanlah next time ganjaran diberikan kembali..hee

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE