Segmen Ben Ashaari : Khas Buat Blog Punya Follower

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia….


Dah lama cik tom tak menjoinkan segmen dari ben ashaari ni. Tiba-tiba tertarik pulak nak join segmen suai kenal blogger bagi follower kategori < 100 dan > 1500. Pada sesiapa yang berminat nak join. Jom ramai2 join dengan klik “Segmen Suai Kenal bersama Ben Ashaari“.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

27 thoughts on “Segmen Ben Ashaari : Khas Buat Blog Punya Follower

  • February 19, 2011 at 7:43 am
    Permalink

    nak join tapi x boleh..hehehe

    Reply
  • February 19, 2011 at 7:43 am
    Permalink

    semoga berjaya..
    akak pom da berzaman tak join segmen BA atau contes2 lain…

    Reply
  • February 19, 2011 at 7:51 am
    Permalink

    huhuhu…. cik tom sellu lepak kat blog ben ke?

    Reply
  • February 19, 2011 at 8:08 am
    Permalink

    Pendekar bawah 150 je… huhuhu..

    Reply
  • February 19, 2011 at 8:35 am
    Permalink

    kalau sempat join gak… dpt tambah kawan. ^_^

    Reply
  • February 19, 2011 at 8:54 am
    Permalink

    selamat petang Cik Tom…

    semoga sentiasa ceria selalu.

    Reply
  • February 19, 2011 at 9:19 am
    Permalink

    yoyo or je pendekar..haha..

    waah..cok tom dah leh join ..hehe

    Reply
  • February 19, 2011 at 9:59 am
    Permalink

    cantek sama2 join heheh

    Reply
  • February 19, 2011 at 10:10 am
    Permalink

    emiey pun, dh lme xjoin segmen abg Ben..

    Reply
  • February 19, 2011 at 6:37 pm
    Permalink

    alief belum terbuka hati nak join..huhu.sbb alief rasa blog alief belum stabil lagi..huhuhu..kalau dah stabil,alief akan join..akak tom..akak tom..hahaha..saje je nak usik kak tom..
    ENTRY BARU ALIEF… –>"korang sanggup ke buat benda ni..??.kalau rasa sanggup,sila baca..huhu..""

    Reply
  • February 19, 2011 at 12:04 pm
    Permalink

    Ellen pun 1st time join ni..hehe…nak ambik berkat sket…miahaha..Good luck ya Tom.

    Reply
  • February 19, 2011 at 12:33 pm
    Permalink

    hehe penat pulak hari ni kalo tk dah join dah hikss..gud luck ciktom

    Reply
  • February 19, 2011 at 12:43 pm
    Permalink

    gudluck sissy..baru nak join tapi takde dalam kategori pulak…huk4

    Reply
  • February 19, 2011 at 12:53 pm
    Permalink

    segan laaaa…

    Reply
  • February 19, 2011 at 2:09 pm
    Permalink

    akak tak bleh join. follower dekat sejuta.

    Reply
  • February 19, 2011 at 2:37 pm
    Permalink

    tak layak lagi utk join segmen nie~
    semoga 1 hari mcecah angka besar~

    Reply
  • February 19, 2011 at 2:39 pm
    Permalink

    salam perkenalan cik tom. saya dah follow awak. nanti kalau ada masa ajak kawan ramai2 terjah blog saya k 🙂

    Reply
  • February 19, 2011 at 4:34 pm
    Permalink

    ciktom, baru muncul..puas cikwan mencari..masih di tati ke?

    Reply
  • February 19, 2011 at 5:18 pm
    Permalink

    hye cik tom.. dtg singgah dari blog BA.. hehe.. ;D

    Reply
  • February 19, 2011 at 5:45 pm
    Permalink

    wah….banyaknye follower…

    Reply
  • February 20, 2011 at 12:29 am
    Permalink

    Akak semua minat tapi masa tak izinkan…BUSY..macam CtoM juga.

    Reply
  • February 20, 2011 at 3:08 pm
    Permalink

    Weehuu, sekarang pun dah 2+++.. syabas ^_^

    Reply
  • February 21, 2011 at 4:59 pm
    Permalink

    sis pun join juga..dlm 2 am kot br sis punya kluar masa tu..hihi

    Reply
  • February 21, 2011 at 5:04 pm
    Permalink

    alaa tak sempat join laa…takda masa..

    Reply
  • February 22, 2011 at 6:40 am
    Permalink

    huhu. gud luck akak 😉

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE