Segmen Entry Terbaik Oleh Belalang

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia…

segmen entry terbaik oleh belalang


Cik tom nak join segmen yang dianjurkan salah seorang kawan baik blog iaitu belalang. Thanks ye tag and invite cik tom join segmen best entry ni. Cik tom join support segmen belalang. Hurm.. sebenarnya dah agak lama cik tom tak menulis entry yang agak personal. Sejak 2 menjak ni semua entry berinformasi jek. Harap takdelah yang jemu.

Dari senarai entry, cik tom nak pilih entry “Cinta Tak Semestinya Memiliki” untuk masuk segmen ni. Cik tom pilih entry ni sebab ramai blogger yang cakap sukakan entry ni. Pada yang pernah bertanya cik tom putus cinta ker? Hehe… Entry tue saja2 je buat takde pun motif cik tom putus cinta ker apa. Cik tom dapat idea untuk buat entry tue based on experience kawan cik tom yang still tak dapat lepaskan ex-boyfriend dia walaupun dah lama clash.

Akhirnya, dia sorang2 je duk makan hati dan berdendam. Perasaan berdendam hanya membuatkan hati bertambah sedih dan perit.Tapi lelaki tue seronok2 dengan girlfriend baru. So, siapa yang rugi sekarang?? Nak tahu lebih lanjut jom baca entry tue dengan klik SINI.

Cik tom nak tag;

1) Miss yaty, entry terlatest yang paling cik tom suka entry INI.

2) Kak diana, entry terlatest yang paling cik tom suka entry INI.

3) Semua yang singgah sini mahupun silent readers 😉

Jom join meriah segmen belalang ni dengan klik banner or SINI..


p/s: sori cik tom agak busy. so tak dapat nak balas jejak. cuma dapat update entry je buat masa sekarang. sorry ye.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

21 thoughts on “Segmen Entry Terbaik Oleh Belalang

  • December 26, 2010 at 4:38 am
    Permalink

    Mmg best pn entry tu…gud luck 4 you…

    Reply
  • December 26, 2010 at 4:54 am
    Permalink

    good lurk..moga berjaya

    Reply
  • December 26, 2010 at 4:55 am
    Permalink

    godluck cik tom!

    Reply
  • December 26, 2010 at 5:00 am
    Permalink

    good luck cik tom

    Reply
  • December 26, 2010 at 5:14 am
    Permalink

    oo itu rupenye cerita di sebalik entry tu..hehe, baru tau..ciktom nak join ke sahabat [email protected] tu? blogger tganu kene tinggalkn link kt bpm selase ni. sempat lg tu kalau nak buat entry. gudluck! 🙂

    Reply
  • December 26, 2010 at 6:52 am
    Permalink

    yeke itu bukan citer sbnr ciktom putus cinta?hee…

    tq ye ciktom…

    Reply
  • December 26, 2010 at 7:40 am
    Permalink

    Gud luck…entri tu best…ada harapan nih….

    Reply
  • December 26, 2010 at 7:56 am
    Permalink

    Goodluck cik tom!

    Reply
  • December 26, 2010 at 8:39 am
    Permalink

    ciktom bz jgn lupelupe kami disiniii
    😉

    Reply
  • December 26, 2010 at 9:07 am
    Permalink

    gudluck cik tom =)

    Reply
  • December 26, 2010 at 9:41 am
    Permalink

    Salam cik tom. dh lama x dtg sini. Anyway, gud luck.

    Reply
  • December 26, 2010 at 10:30 am
    Permalink

    hehee memang best pun entry yang tu, ciktom ekekee.. penuh makna..

    Reply
  • December 26, 2010 at 11:25 am
    Permalink

    gud lak deh…

    Reply
  • December 26, 2010 at 11:52 am
    Permalink

    Entry yg best, gudluck cik tom 🙂

    Reply
  • December 26, 2010 at 11:53 am
    Permalink

    phewitt..mish memang gemor pun entry tu. hee~

    psst~
    cik tom.sori tau jarang jenguk..bb lembab sangat ni. huhu

    Reply
  • December 26, 2010 at 12:50 pm
    Permalink

    cikbelog pun ditag untuk segmen ni tapi tak buat lagi tag tu.hehe

    Reply
  • December 26, 2010 at 1:23 pm
    Permalink

    goodluck cik tom ;))

    Reply
  • December 26, 2010 at 2:29 pm
    Permalink

    cam bagus jugak segmen nie.. promote entri yang best.. gud luck cik tom

    Reply
  • December 26, 2010 at 2:29 pm
    Permalink

    piwit.. leh tahan.. tapi,, kawan? lalalalala.. haha..

    Reply
  • December 26, 2010 at 5:07 pm
    Permalink

    gud luck yea cik tom 😀
    betullah, cinta tak semestunya memiliki =_=

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE