Selamat Bercuti Hujung Minggu

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…..Dah beberapa hari tak blogwalking ke blog kawan-kawan sebab busy dengan kerja. Hari weekend ini pun online ada juga fikir sikit2 pasal kerja. Tak nak.. tak nak hari ini nak rehat sepuas hati.Β Tak nak fikir pasal kerja.Β Nak online sampai tidur. Eh.. petang ini dah janji nak kuar pergi jogging dengan kawan. Malam la sambung balik online nak terjah semua blog kawan-kawan yang lain.

Thanks pada yang sudi singgah blog cik tom tak kiralah yang komen ataupun silent readers je. Terima kasih banyak2. Emm.. dah lama blog cik tom ini tak buat entry tutorial mahupun resepi masakan. Siap ada yang dah email cik tom minta share resepi masakan baru. Sorry ye tak berkesempatan lagi nak publish resepi masakan tahun ini. Dah ada dalam draft dari tahun lepas entry resepi cuma tak habis nak edit mengedit bagi secukup rasa.

Selamat bercuti hujung minggu ^_^

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

76 thoughts on “Selamat Bercuti Hujung Minggu

  • January 28, 2012 at 6:11 pm
    Permalink

    saya pun tak sabar menanti resepi masakan terbaru cik tom…… mesti sedap tu… selamat bercuti ya…. ciktom..

    Reply
    • January 29, 2012 at 5:01 am
      Permalink

      resepi masakan cik tom xsesedap masakan hairul..
      ciktom punya resepi lagi sesuai utk org bujang kot..hehee

      Reply
  • January 28, 2012 at 7:14 pm
    Permalink

    Selamat bercuti juga.. Rehat puas2 ye.. Isnin nanti dah mula bekerja semula… Jogging kat mana tu?? Rajinnya dia… πŸ™‚

    Reply
    • January 29, 2012 at 4:57 am
      Permalink

      aah rehat la sangat..ni dah kul 5pagi xtidur lagi..hehee….
      ciktom jogging kat taman kuala pilah ni je akak..

      Reply
  • January 28, 2012 at 7:27 pm
    Permalink

    tak balik kampung ke?

    Reply
    • January 29, 2012 at 4:54 am
      Permalink

      tak balik akak sebab cuti sekejap je..dah la terengganu tue jauh dari n9 ni..

      Reply
  • January 28, 2012 at 7:33 pm
    Permalink

    Tak apalah Cik Tom. Kerja tu lagi penting. Sumber rezeki tu πŸ˜‰

    Selamat Berhujung Minggu sayam.

    Reply
    • January 29, 2012 at 4:53 am
      Permalink

      thanks sayamm!!
      aah kalau xkerja xde duit pulak kan??hehee…
      happy weekend to u too dear πŸ˜‰

      Reply
  • January 28, 2012 at 7:56 pm
    Permalink

    Selamat bercuti Ciktom
    di hari cuti ni..smoga dapat tulis entri baru yang menarik lagi…

    Reply
  • January 28, 2012 at 8:14 pm
    Permalink

    nak wat camana..orang tu sibuk sekarang. haha..

    Reply
  • January 28, 2012 at 8:25 pm
    Permalink

    salam cik tom ,keluar tajuk sat, cik tom masih pakai netkl lagi ker atau sudah tukar, sebab skrg saya pakai netkl dan blog saya dah sebulan mcm ni lambat, ingt nk tukar hosting

    Reply
    • January 29, 2012 at 4:25 am
      Permalink

      salam juan…ciktom still pakai netkl..asyik problem juga…ciktom pun tgh survey pakej hosting dr server company lain..huhu

      Reply
    • January 29, 2012 at 4:23 am
      Permalink

      yup..setiap blogger ada kehidupan tersendiri..bukan mengadap blog 24 hours except bg yang memang kerja fulltime blogger..

      Reply
  • January 28, 2012 at 9:14 pm
    Permalink

    selamat berhujung minggu cik tom…hujung minggu sy melayan sakit demam…

    Reply
    • January 29, 2012 at 4:22 am
      Permalink

      semoaga eryati cepat sembuh ye!kembali buat entry best2..

      Reply
  • January 28, 2012 at 11:39 pm
    Permalink

    Cuti hujung minggu saya bermula dengan tidak begitu baik πŸ™ . Blog kena hack!

    Reply
    • January 29, 2012 at 4:02 am
      Permalink

      dah baca tadi entry tue..sabar ye shraqs..

      Reply
  • January 29, 2012 at 12:11 am
    Permalink

    Abang saya cakap.kena enable javascript di pc ciktom,Sila klik Tools klik option klik content kemudian tick pada enable javascript… kemudian try komen… okay ke tak okay?

    Reply
    • January 29, 2012 at 3:38 am
      Permalink

      klik “Tools” tue kat mana ye???ciktom try search jumpa “Performance Information and Tools” je..tapi bila klik xde pulak option utk tick enable javascript…boleh detail step nya??cik tom punya notebook guna window 7 ultimate..

      Reply
      • January 29, 2012 at 7:18 pm
        Permalink

        Cuba Cik Tom komen sekali lagi,sebab tadi Kak Kujie komen sudey boleh….

        Reply
        • January 29, 2012 at 7:55 pm
          Permalink

          ok dah boleh komen…heee

  • January 29, 2012 at 12:57 am
    Permalink

    Salam cik tom, skrg keje as kerani lg ke?…

    Reply
    • January 29, 2012 at 3:10 am
      Permalink

      salam..sekarang cik tom kerja as lecturer dear..

      Reply
  • January 29, 2012 at 2:55 am
    Permalink

    You need a good rest Cik Tom πŸ™‚ happy weekend!

    Reply
  • January 29, 2012 at 3:11 am
    Permalink

    Selamat bercuti dihujung minggu juga cik tom…2 hari bz,mlm ni yas pun x menang tangan jugak…hehehe

    Reply
    • January 29, 2012 at 3:50 am
      Permalink

      selamat bercuti yas…xmenang tangan biz maju la tue..good2..

      Reply
    • January 30, 2012 at 3:50 pm
      Permalink

      ada mmbli kereta ar tu cik tom heeee

      Reply
  • January 29, 2012 at 8:50 am
    Permalink

    Rehat itu perlu, tetapi berehat sambil mencari idea itu perlu sentiasa dilakukan sama ada kerja atau research. hehe.

    da lama tak aktif main blog, jd skrg ni sikit2 je. update pun sekali sekala. nak jejalan gi blok teman bebanyak mmg tak sempat, jd mana yg selalu kuar kat stats atau kebetulan nampak en3 menari gi jengah jap πŸ™‚

    belum nak beralih ke BI, sekali sekala campur dan kekadang ada idea dalam BI πŸ™‚

    Reply
    • February 19, 2012 at 8:30 am
      Permalink

      owh patut la menyepi…xpe la update jugak kan dari lgsg xupdate..

      Reply
  • January 29, 2012 at 8:52 am
    Permalink

    hujung minggu sebeginilah masa untuk luangkan masa bersama famaily..penat woo kena seminggu hehhee

    Reply
    • February 19, 2012 at 11:07 am
      Permalink

      yup betul tue..lagilah yang dah kahwin ada suami/isteri dan anak..

      Reply
  • January 29, 2012 at 9:15 am
    Permalink

    Cuba Cik Tom baca entry terbaru saya cara untuk enable javasrit…

    Reply
  • January 29, 2012 at 10:05 am
    Permalink

    hujung minggu ku berlalu dengan aman dengan sedikit keletihan

    Reply
    • February 19, 2012 at 11:07 am
      Permalink

      hujung minggu hari untuk bermalasan dan juga rehat

      Reply
  • January 29, 2012 at 1:20 pm
    Permalink

    bila cuti?teringin nak jumpa ciktom.hehee

    #hujung minggu biasanya sy duk uma je,tapi kini ada msa mesti nak keluar p photoshoot..heeehee

    Reply
  • January 29, 2012 at 1:30 pm
    Permalink

    selamat bercuti cik tom,,,malam nie tak tengok ajl ke,,,

    Reply
  • January 29, 2012 at 2:31 pm
    Permalink

    Selamat bercuti juga πŸ™‚

    Reply
  • January 29, 2012 at 9:11 pm
    Permalink

    wahh ..tulah lama tak nampak cik tom..selamat kembali.hihihi

    Reply
    • February 19, 2012 at 8:27 am
      Permalink

      sorry busy yunkkk..ni baru nak publish semua komen mas..bukan delete tau.

      Reply
  • January 29, 2012 at 10:11 pm
    Permalink

    Nice entry indeed..

    btw i just voted for you for Worlds Bloggers And Social Media Awards 2012.. All the best ya… =)

    Plsssss vote me back for THE WORST BLOG OF THE YEAR @http://socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=33 “click vote di link http://www.bicaramakdara.com ye Thank youuuu =)

    Reply
    • February 19, 2012 at 10:46 am
      Permalink

      congrats jd winner for that category!

      Reply
  • January 29, 2012 at 11:57 pm
    Permalink

    akak pun sibuk, ni bw sambil buat powerpoint nak present esok,.. sambil tunggu brokband leceh nie, sompat2 le akak tekan sana sini… silap2 time present teringat pasal bw plak, nampak btol x fokus…

    Reply
    • February 19, 2012 at 11:11 am
      Permalink

      sempat lagi tue akak..nak present siap bw lg..mmg kategori blogger tegar ni..heee

      Reply
  • January 30, 2012 at 5:03 am
    Permalink

    bersihkan asrama. macam biasa.

    Reply
  • January 30, 2012 at 11:05 am
    Permalink

    memang hujung minggu yang best… thanks tinggalkan komen kat blog akak…

    Reply
  • January 30, 2012 at 3:49 pm
    Permalink

    alah..hari senin hee. hujung mggu mmg offline hari ahad. heee..balik umh mak mertua heeee

    Reply
    • February 19, 2012 at 9:14 pm
      Permalink

      esok dah isnin..untunglah orang tu ada emak mertua..hee

      Reply
  • January 30, 2012 at 4:56 pm
    Permalink

    ok. dah habis hujung minggu…hiiii

    p/s-hujung minggu, saat yg dinantikan…yehaaaa

    Reply
  • January 30, 2012 at 9:45 pm
    Permalink

    Selamat kembali kerja…hehe…

    Tapi minggu depan, cuti panjang lagi…So, selamat bercuti!!!

    Reply
  • February 1, 2012 at 10:00 am
    Permalink

    rindu ciktom. hehe.lama xdtg melawat. semoga ciktom baik2 ajeee. ehee. skema giler ayat. yela. cakap ngan lecturer kan. haha. beng bekeng2 nehhh.

    Reply
    • February 21, 2012 at 8:19 pm
      Permalink

      aah nak buat macam mana mish dah busy kerja..dgr cerita kerja kat bentong ek..tahniah!

      Reply
  • February 1, 2012 at 11:32 pm
    Permalink

    aik pelik.mana yg before this mas pernah post ek?fening

    Reply
    • February 19, 2012 at 8:23 am
      Permalink

      jangan pelik yunk..komen sepanjang akhir bulan 1 n awal bulan 2 semua xde publish lagi setakat ni..sori sgt2..

      Reply
  • February 11, 2012 at 11:22 pm
    Permalink

    Mesti kembali sibuk skrg ya

    Reply
  • February 13, 2012 at 9:31 pm
    Permalink

    ada tak resepi nak buat sos?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE