Selamat Pengantin Baru Miss XYZ

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia…..

Entry kali ni special untuk sahabat alam maya yang cik tom sayangi iaitu missXYZ yang akan melangsungkan perkahwinan pada esok hari 6/11/2010. Tahniah ye miss sayang. Terima kasih pada kad kahwin yang cantik tue tapi maafkan diri cik tom kerana tak dapat nak menghadiri majlis perkahwinan miss. InsyaAllah kalau berkesempatan dan diizinkan Allah, bertemu jua kita satu hari nati.


Semoga perkahwinan miss berjalan lancar dan berbahagia hingga ke akhir hayat. InsyaAllah berkekalan jodoh hingga ke syurga. Diharapkan juga hubungan persahabatan kita berkekalan dan tidak terhenti setakat ini sahaja. Kat bawah ni ada gambar berserta maksud hadith yang cik tom amik dari iluvislam. Bersama-samalah miss dan kita semua amik sebagai renungan 😉


p/s: Petang ni cik tom tak online kerana nak hadiri majlis kahwin kawan, siti salwani. Kepada komen yang tertunggak di 3 entry sebelum ni. InsyaAllah malam ni pulun balas ;D

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

22 thoughts on “Selamat Pengantin Baru Miss XYZ

  • November 5, 2010 at 5:25 am
    Permalink

    Akak tunggu Cik Tom punya jemputan….nanti jangan lupa akak tau…sayang Cik Tom

    Reply
  • November 5, 2010 at 5:25 am
    Permalink

    Selamat Pengantin Baru mis XYZ!
    cik tom pergi majlis kawan…cik tom tu bila lagi..hihi

    Ada masa dtg blog kak ati ambil TAG ok!

    Reply
  • November 5, 2010 at 5:29 am
    Permalink

    oo..dia nak kawen esok ye..
    best nye kawen..

    Reply
  • November 5, 2010 at 5:32 am
    Permalink

    selamat pengantin baru utk beliau dan psngan..moga b'kekalan hendaknya..harap2 pas nie dgr berita gmbra dr cik tom plak ye..;)

    Reply
  • November 5, 2010 at 5:45 am
    Permalink

    selamat penantin baru utk kwn ciktom…

    Reply
  • November 5, 2010 at 5:51 am
    Permalink

    amin~~ slmt pengantin baru juga kpd missXYZ~ ^_^

    Reply
  • November 5, 2010 at 6:00 am
    Permalink

    Ah.. klu terbaca yg dalam box itu…jdi iri dech sama lelaki…
    perasaan mrk sj yg diuntungkan..hikz..

    Jealous mode:on

    Reply
  • November 5, 2010 at 6:13 am
    Permalink

    hehe… amni kerja.. orang len kat sana semua cuti.. seronoknya! selamat pengantin baru untuk siti salwani dan miss xyz… hee…

    Reply
  • November 5, 2010 at 6:13 am
    Permalink

    ish2..nk kawen dh dia..tahniah2.

    Reply
  • November 5, 2010 at 6:23 am
    Permalink

    Wahh. Selamat Pengantin Baru, kawan kawan Cu=ik Tom 😉 Semoga berbahagia selalu. Chill!

    Reply
  • November 5, 2010 at 7:04 am
    Permalink

    miss nk kin dh?nnti xleh pggl miss dh..pnggl madam..hihih

    Reply
  • November 5, 2010 at 7:15 am
    Permalink

    cik tom bile pulak nak kawen 😛

    Reply
  • November 5, 2010 at 7:19 am
    Permalink

    selamat pengantin bau pada missXYZ dan kawan cik tom siti salwani. moga mereka bahagia hingga ke akhir hayat. 🙂

    Reply
  • November 5, 2010 at 7:56 am
    Permalink

    selamat pre pengantin br buat miss 😛

    Reply
  • November 5, 2010 at 8:29 am
    Permalink

    Alhamdulillah dah sampai jodoh mereka… InsyaAllah tak lama lagi kita pun sampai jodoh juga. semoga mereka berbahagia ke akhir hayat, amin 😉

    Reply
  • November 5, 2010 at 8:53 am
    Permalink

    kemarin ucap d blog padin.

    nih nak ucap d blog ciktom lak.selamat pengantin baru missXYZ.

    semoga berkekalan hingga ke akhir hayat.
    (rase mcm ucapan nih same dgn ucapan d blog padin)

    kuikuikui

    Reply
  • November 5, 2010 at 10:03 am
    Permalink

    congratez untuk Miss…

    err..cik tom bila lagi ek??jgn lupa jemput mish tau~

    Reply
  • November 5, 2010 at 10:34 am
    Permalink

    sayang2.. eh.. hehe

    selamat pengantin baru ;D

    Reply
  • November 5, 2010 at 11:12 am
    Permalink

    Selamat Pengantin Baru Miss XYZ..
    semoga bahagia dan berkekalan selamanya.. 😀

    Reply
  • November 5, 2010 at 11:41 am
    Permalink

    Lebih baik berdua dari tiada…
    Cik Tom pulak bila…?
    hehe….acah je….Cik Tom kan baru abih blajar….

    Reply
  • November 5, 2010 at 11:45 am
    Permalink

    bila pulak giliran cik tom tu.. selamat pengantin baru kepada semua pengantin dan bakal pengantin

    Reply
  • November 5, 2010 at 11:47 am
    Permalink

    miss XYZ???

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE