Seluar Slack Wanita Selesa Dan Berkualiti

Anda sedang mencari seluar slack wanita yang selesa dan berkualiti? Memperkenalkan Annisa Seluar Wanita Muslimah, seluar slack wanita yang tersedia untuk saiz normal (S-3XL )dan plus size (4XL-7XL).

Seluar Slack Wanita Selesa Dan Berkualiti

Seluar Slack Wanita Selesa Dan Berkualiti

Keistimewaan seluar slack wanita:

✔Terdapat dalam 7 pilihan warna untuk saiz normal dan 5 pilihan warna untuk plus size

✔Dihasilkan dari material cotton viscose yang selesa dan tidak panas

✔Tidak jarang

✔Tidak mengikut bentuk peha, punggung dan betis

✔Tidak luntur warna apabila dibasuh

✔Terdapat poket di kiri dan kanan seluar

✔Mempunyai getah di bahagian kiri dan kanan pinggang

✔Harga seluar slack wanita normal saiz RM69 sehelai (tidak termasuk pos), seluar slack wanita plus size RM89 sehelai (pos percuma untuk plus size)

Antara testimoni kami

Alhamdulillah, selesa sangat, walaupun besar, tapi itu yang memudahkan pergerakan. Nak solat pun senang. Suka..suka..sangat. Kain pun cantik tak berat. Nanti nak tambah la. Warna lain pulak – Puan Rosilawati.

Selain seluar slack wanita, kami juga menyediakan:

ANNISA SELUAR WANITA PLUS SIZE 4XL-7XL

Kunjungi website kami untuk maklumat lanjut dan koleksi testimoni pelanggan.

 www.seluarwanitamuslimah.blogspot.com

Hubungi kami untuk pertanyaan dan tempahan (whatsapp/sms/telegram)

 0196835149

0196835149

 0196835149

Nota jari: Cantik-cantik kan cutting dan color seluar slack wanita ni. So, Jangan lepaskan peluang dapatkannya tau. 🙂

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

14 thoughts on “Seluar Slack Wanita Selesa Dan Berkualiti

    • February 28, 2016 at 9:45 pm
      Permalink

      Cantik dan selesa jugak nak pakai pergi kerja..maybe boleh jadikan hadiah untuk isteri…mesti happy 🙂

      Reply
    • February 29, 2016 at 2:59 pm
      Permalink

      aah selesa dan longgar potongannya…bercirikan muslimah…kalau sis pakai mesti lagi sweet..hehe

      Reply
  • February 29, 2016 at 11:26 am
    Permalink

    suka saya tengok rakyat malaysia teruatama melayu minat dan berkembang dalam perniagaan..semoga kita sentiasa una produk yg halal. tengok baru-baru ini. nampak chines pun jual baju muslimah..alhamdullilah bagus la mudah nak dapat baju muslimah
    Jom baca entri terkini seri nian …Harga Stevia Murah RM50 (20ml) di MalaysiaMy Profile

    Reply
    • March 1, 2016 at 7:12 pm
      Permalink

      Cik tom pun pernah nampak booth di Mydin Gong Badak, Terengganu tu yang jual baju muslimah ialah tauke cina..maybe diorang pun dah nampak potensi dan market produk muslimah..

      Reply
  • March 1, 2016 at 11:55 pm
    Permalink

    assalamualaikum ciktom. pertama kali komen di sini. terima kasih atas review yang terbaik dan mantap. semoga ciktom dilimpahkan rezeki

    Reply
    • March 2, 2016 at 11:31 pm
      Permalink

      Waalaikumussalam dear…tenkiu..alhamdulillah sis sabrina berpuas hati dengan review ciktom..tapi memang betul seluar slacknya cantik, berkualiti dan harga sangat berpatutan..lagi ciktom suka dengan ciri2 seluar muslimah..semoga bisnes sis sabrina pun makin maju dan dimurahkan rezeki…

      Reply
    • March 2, 2016 at 11:23 pm
      Permalink

      memang menarik..ciktom pun dah geram je tengok banyak kali… plan nak grab sehelai..hehe

      Reply
    • March 2, 2016 at 9:57 pm
      Permalink

      Cik tom pun suka yang longgar2..lagipun memang yang tu fardhu kita buat melonggarkan pakaian..hehe..

      Reply
  • June 15, 2016 at 12:53 pm
    Permalink

    barapa harga slack saiz 36

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE