Senarai 10 Blog Pilihan Bulan November

Salam sayang…Ribuan terima kasih pada yang sudi singgah di blog cik tom samaada silent reader ataupun yang sudi tinggalkan idea bernas di ruang komen blog. Tanpa kedatangan korang kurang meriahlah suasana di blog cik tom. Kehadiran korang ke blog memang menambahkan semangat untuk cik tom berblog dengan lebih rajin walaupun dalam kesibukan bekerja. hee.. 10 blog pilihan dibawah ini memang jadi blog pilihan kesukaan cik tom untuk blogwalking kerana rajin update dan blog menarik.

Blog Pilihan
Blog Pilihan

Senarai 10 Blog Pilihan Bulan November

3 orang blogger yang masih belum menuntut saguhati RM10 bagi Top komentar bulan September dan Oktober yang lepas ialah madkie (RM10), Naziman (RM10) dan Hatiputera (RM10) boleh hubungi cik tom diruang contact untuk bagi no akaun maybank/CIMB atau no hp kalau nak tukar kepada topup.. Harap dapat PM cik tom dengan kadar segera ye.

Untuk bulan November pula cik tom akan bagi saguhati top 3 (RM10/ seorang) kepada Hafizul, syaifuddin alias dan Ladfe Amir. Sila hubungi cik tom diruang contact juga ye. Terima kasih ^_^

Sumber gambar: http://idazaidi.blogspot.com

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

51 thoughts on “Senarai 10 Blog Pilihan Bulan November

  • December 13, 2012 at 8:37 pm
    Permalink

    hai ciktom,
    tahniah kepada semua top commentator di blog ini. nampaknya saya juga diantara blogger yang rajin berkunjung kesini 🙂

    Reply
    • December 15, 2012 at 2:04 am
      Permalink

      Berkunjung di blog ni boleh dapat duit? Betul ke tuan/puan blog?

      Reply
      • December 16, 2012 at 1:13 am
        Permalink

        ya, dengan menajdi top commentator di blog ini.

        Reply
  • December 13, 2012 at 9:13 pm
    Permalink

    Tahniah pada mereka..

    Reply
  • December 13, 2012 at 9:21 pm
    Permalink

    tahniahh,, wah,, x pernah nak dapat saguhati da ciktom ni,,hehhe

    Reply
    • December 17, 2012 at 11:49 pm
      Permalink

      senlm ini saya pernah merasai saguhati sebegini juga dari blogger wanita

      Reply
  • December 13, 2012 at 10:52 pm
    Permalink

    salam..
    tahniah pada yang selalu “melekat”
    di sini..kesibukan membataskan saya 🙂

    Reply
    • December 17, 2012 at 11:50 pm
      Permalink

      pastikan ada sedikit masa untuk blogwalking seketika

      Reply
  • December 13, 2012 at 10:57 pm
    Permalink

    wahhh..tniah utk mereka.

    Reply
  • December 13, 2012 at 11:01 pm
    Permalink

    diaorang x nak kot..meh bagi kat akak ni..heheh

    Reply
  • December 14, 2012 at 12:19 am
    Permalink

    huh auc x masuk lagi hehehehe
    tahniah utk semua 🙂

    Reply
    • December 14, 2012 at 1:45 am
      Permalink

      kena lipat gandakan sikit usaha kalau nak masuk. semuanya tegar diaorang tu.

      Reply
      • December 17, 2012 at 11:51 pm
        Permalink

        mari kita usaha bersama2. ke arah persaingan yg lebih sihat

        Reply
  • December 14, 2012 at 12:21 am
    Permalink

    rajin betul mereka semua ye. hehe..

    Reply
  • December 14, 2012 at 1:44 am
    Permalink

    Alhamdulillah tersenarai jugak HP kat sini. Insyallah akan hubungi ciktom secepat mungkin.

    Reply
  • December 14, 2012 at 7:13 am
    Permalink

    tahniah buat semua pemenang…bila la aku boleh masuk senarai ni…hu hu hu

    Reply
  • December 14, 2012 at 9:15 am
    Permalink

    sape yg tak tuntut lagi tu..meh pass kat saya..^__^

    Reply
  • December 14, 2012 at 11:51 am
    Permalink

    Nama sensasi2020 tiada dlm senarai kena lebih tyerjah lagi ni di bloh Ciktom. Tahniah pada yg berjaya.

    Reply
  • December 14, 2012 at 1:50 pm
    Permalink

    Wah ada hadiah untuk pelawat tegar ya…kena datang selalu ni…he..he..anyway dtg bukan nak hadiah aje..tapi blog cik tom memang best!!! Banyak i belajar kat sin1..

    Reply
    • December 17, 2012 at 11:52 pm
      Permalink

      memang betul. sbb best lah ramai yg melekat kat sini

      Reply
    • December 14, 2012 at 10:31 pm
      Permalink

      hehe, saya pun nak juga =D

      Reply
      • December 15, 2012 at 1:00 am
        Permalink

        ada 3 hadiah belum dituntut
        aku join sekali la
        hehe

        Reply
        • December 15, 2012 at 1:31 am
          Permalink

          dekat sini pun nak juga kalau disana tak nak hehe

  • December 15, 2012 at 8:40 am
    Permalink

    tahniah ler kepada mereka…untung ler dapat hadiah hhuhu…

    Reply
  • December 15, 2012 at 1:23 pm
    Permalink

    tak sangka dapat rm10 dari Cik Tom.
    terima kasih Cik Tom.

    nanti saya kasi email personal ,kita deal ye.

    Reply
    • December 15, 2012 at 1:40 pm
      Permalink

      terima kasih juga sebab pilih blog cikai saya sebagai blog pilihan bulan 11

      Reply
  • December 15, 2012 at 3:38 pm
    Permalink

    ello ciktom… wah hebat dia masih semangat berblog. belalang dah berapa kali pasang niat nak aktif balik tapi hangat2 tahi ayam je… huhuhu

    bz dengan keje dia skrg ek? ok lah… selamat bekerja 🙂

    Reply
  • December 15, 2012 at 5:45 pm
    Permalink

    terima kasih ciktom ..hehe,.. bulan ni tak dapat laa keluar masuk macam dulu dah ke blog ciktom..sibuk sgt saya ni..hummm… maaf yaa..apa2 pun ciktom, kita happy2 je 😀

    Reply
  • December 15, 2012 at 6:16 pm
    Permalink

    Tahniah…semua yg berkenaan..yg tak mahu hadiah bg akak nanti akak sedekahkan pd pelajar OKU

    Reply
  • December 15, 2012 at 10:03 pm
    Permalink

    terbaik la mereka ni 🙂 tahniah

    Reply
  • December 16, 2012 at 1:09 am
    Permalink

    Aiseyman PM tak tersenarai ke..huhu kena usaha lebih keras nih 😉

    Reply
  • December 16, 2012 at 1:43 am
    Permalink

    tahniah kepada hafizul, syaifuddin alias n ladfe Amir…

    Reply
  • December 16, 2012 at 8:32 am
    Permalink

    Terima kasih cik tom atas penghargaan mcm ni..tak sangka boleh menjadi juara di blog cik tom..hahaha

    Reply
  • December 16, 2012 at 8:48 am
    Permalink

    tahniah ciktom… blog yang menarik dan perkongsian yang ilmiah. bg bloger baru mcm aku ni… memang merangsang minda. kalau sudi silalah follow blog aku yerk. http://suamiohsuami.blogspot.com time kaseh ciktom.

    Reply
  • December 16, 2012 at 1:52 pm
    Permalink

    Minta maaf ciktom, saya dah lama tak aktif blogwalking kerana sibuk dengan urusan lain dan membaca.

    Saya akan hubungi ciktom dalam keadaan segera.

    Reply
  • December 17, 2012 at 2:36 pm
    Permalink

    Ek eh tersenarai. Thanks..

    Reply
  • December 17, 2012 at 3:10 pm
    Permalink

    tahniah kepada yang berjaya

    Reply
  • December 18, 2012 at 1:58 am
    Permalink

    tahniah semua yg listed 😉

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE