Seronok Buat Duit Mudah dengan 8SHARE

Assalamualaikum dan salam sayang… Heee dah lama tak update blog sebab malasssss. Idea nak menulis berlambak tapi mood nak menulis takde. Paksa jugak diri update sebab ada yang ternanti-nanti cik tom update blog katanya. Ramai jugak whatsapp eh cik tom dah lama tak update blog. Nak jadi perangai lama balik ke? haha…

Mintak jauh la hendaknya ya.

Dah tuan blog malas-malas ni kita update simple je ye.

big dreams work hard

Alhamdulillah hari ni 10 April 2016, cik tom dah berjaya daftarkan bisnes online dan offline cik tom dengan pihak SSM. Tapi detailnya perniagaan atas talian kalau rajin entri akan datang.

Kedua.. hati cik tom dicurik orang. Opss.. haha…

Sebenarnya nak bagitau sekarang cik tom dah ada guest writer keempat di blog ciktom.com. Setakat ni guest writer tue dah hasilkan dua entri ni di blog ciktom.

Nak baca entri-entri guest writer ciktom? Terjah –> Guest Writer Garang.

Ok back balik pada point seronok buat duit mudah dengan 8share!

Cik tom rasa dalam banyak-banyak teknik buat duit. Cik tom paling suka 8share!

  1. Hanya klik jer share link iklan kat any media sosial  (facebook, whatsapp, twitter, blog dan seangkatan dengannya)
  2. Buat ayat2 pancing umpan skit.
  3. Tunggu je ikan makan umpan.. eh silap…tunggu je orang klik iklan. huhu..

Seronok Buat Duit Mudah dengan 8SHARE

Nak kata dapat banyak tue takdelah banyak mana pun. Tapi jadilah nak buat belanja diri sendiri atau family tersayang kan.

Siapa nak bagi free2 camtu je kan?

Satu klik pada iklan dapat 20 sen!

10 klik dapat RM2.

100 klik dapat RM20

1000 klik.. korang kira la sendiri ye. hee..

Haa dah tau tue cepat-cepat la rebut peluang join dengan klik >>8SHARE<<.

Semuanya PERCUMA.

Tengok gambar bawah tuee dah 295 orang dah sign up 8share lepas cik tom rekemen.

Korang tak mau ke jadi orang yang ke 296 di hati cik tom??

*sori banyak lawak hambar pulak malam2 ni. hehe..

Setakat bookmark. eh esok la aku buat! Nanti free2 la baru sign up! Teruskan la habit tue ye. Esok2 dapat duit cik tom tayang cashout lagi. Jangan cakap akak tak payung pulak. ngee…

Ok bye.

Baca juga: Jom Buat Duit Mudah Dengan 8share

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

53 thoughts on “Seronok Buat Duit Mudah dengan 8SHARE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE