Siapa Blogger Yang Dating Dengan Cik Tom??

Erk sebenarnya dah lama dating blogger ni. Tapi baru berkesempatan buat entry ni. Blogger tersebut ialah kak sarah owner blog “Permata Hatiku”. Sorry ye kak sarah sayang. Lepas kita jumpa kan, minggu yang sama cik tom pergi KL untuk konvo.

Kak sarah ni la blogger pertama yang cik tom jumpa. Best jumpa dan borak2 dengan kak sarah ni. Perkara yang kita borak semestinya pasal dunia blog. Seronok sangat bila dapat share pendapat secara live+ada jugak termengumpat sikit2. Siapa yang asyik terbatuk2 hari tue faham2 je la. Hehe….

Cik tom sukakan blog kak sarah kerana gaya penulisan kak sarah yang santai je. Walaupun blog akak ni kategori blog ibu-ibu. Tapi entry banyak yang menarik. Sesiapa yang singgah insyaAllah kak sarah takkan lupa untuk membalas jejaknya.

Blog kak sarah ni makin cantik dengan layout warna biru. Tenang je tengok. Tahniah dapat header baru ye. Walaupun kak sarah ni selalu cakap takut nak mencuba layout baru. Alhamdulillah akak berjaya jugak mengatasi ketakutan akak tue sekarang. Siyez blog akak makin cantik, kemas dan cun. Tahniah ye akak 😉

Akak…Thanks belanja cik tom dan adik minum ye. Lain kali kita boleh jumpa lagi ye akak. Harap lepas ni berpeluang jumpa blogger lain jugak. Macam kak ella yang banyak jumpa blogger. Seronok je tengok.

Jom kawan2 jangan lepaskan peluang untuk berkenalan dengan kak sarah dengan klik kat SINI.

cik tom dan kak sarah

p/s: kepada yang bertanya, ade lagi 44 comments belum publish sebab xsempat lg nak balas jejak..sabar n sorry ye..

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

34 thoughts on “Siapa Blogger Yang Dating Dengan Cik Tom??

  • December 12, 2010 at 2:49 am
    Permalink

    alahai….

    sarahnajwan likes this so much!!!!!!

    tenkiut ciktom…

    Reply
  • December 12, 2010 at 2:56 am
    Permalink

    wah2..bile ye kite boleh bersua muka cik tom.heeeee…

    Reply
  • December 12, 2010 at 3:07 am
    Permalink

    salam cik tom…

    syira dah ubah layout blog…

    1. cuma pening tak tahu nak pilih hijau atau kuning..

    2. boleh ajar tak cara buat menu kat atas header tu, dah letih buat tak menjadi jugak..

    3. kenapa tidak ada butang reply to comment..kena buat sendiri ker ?huhu

    harap cik tom dapat bg respons secepat mungkin..

    komen lah mn yang perlu..

    Reply
  • December 12, 2010 at 3:07 am
    Permalink

    bila nak dating ngn cik tom ni? hahaha ;P

    Reply
  • December 12, 2010 at 3:24 am
    Permalink

    salam cik tom sayang

    memang best berkawan dengan sarah
    penulisan dia kak ati suka
    maklumlah cikgu deh…

    cik tom nanti kita pula jumpa
    kalau turun KL bagitahu yer ^_^

    Reply
  • December 12, 2010 at 3:31 am
    Permalink

    ciktom bila lak nak jumpa belalang?
    hee

    Reply
  • December 12, 2010 at 3:43 am
    Permalink

    bestya jumpa blogger..
    saya x pernah jumpa sorang pon lagi..

    Reply
  • December 12, 2010 at 4:12 am
    Permalink

    lahh..ingatkan lelaki yg berdating..rupenyer blogger sara..hahahhaa
    nanti aku singgah blog sana..
    layout warna biru..nk sama ngan blog nas 😛

    Reply
  • December 12, 2010 at 4:13 am
    Permalink

    nk jumpe cik Tom gak..*wink wink >__<

    Reply
  • December 12, 2010 at 4:18 am
    Permalink

    owh…dalam diam berdating dgn blogger ye:)

    Reply
  • December 12, 2010 at 4:18 am
    Permalink

    bestnyer..

    Reply
  • December 12, 2010 at 4:32 am
    Permalink

    ngeee..
    cik tom, meh ler kite kuo dating2 jugek :))

    Reply
  • December 12, 2010 at 5:10 am
    Permalink

    saya tak pernah lagi ke blog kak sarah tu.. nti nak terjah lah 🙂

    Reply
  • December 12, 2010 at 5:23 am
    Permalink

    akak pun teringin nak jumpa sarah ni..tapi tak tau la bila.
    kalau dia datang pulau pinang boleh la jumpa.
    tu pun kena tengok jadual suami jugak.free ke tak..
    seronok la dapt jumpa kawan maya ni.
    mesti cerita tentang dunia kita je.heheh

    Reply
  • December 12, 2010 at 5:25 am
    Permalink

    tom, nak dating dengan aku tak? kui3

    Reply
  • December 12, 2010 at 5:25 am
    Permalink

    cik tom macam mana buat scroll untuk bloharchive tu..ala yang macam cik tom buat "koleksi bebelan cik tom"..
    akak try banyak kali tak boleh la.huhu..

    Reply
  • December 12, 2010 at 6:01 am
    Permalink

    cik tom memang patut ramai follower.. sangat gigih… amni tak tereply komen kwan… kadang2 tak terpegi blog orang.. huhu….

    sapa yang kutuk cik tom? hummm… so far amni tak de lagi pengalaman macam tu… huhu

    Reply
  • December 12, 2010 at 6:01 am
    Permalink

    hi kak sarah..saye ML.^____^

    Reply
  • December 12, 2010 at 6:05 am
    Permalink

    ciktom tunggu saya blajaa kat terengganu okay..siyes teringin nak jumpe ciktom..hehe 😀

    Reply
  • December 12, 2010 at 6:18 am
    Permalink

    hik3 hai ciktom 😀

    Reply
  • December 12, 2010 at 6:38 am
    Permalink

    Sikit lagi nak jeles.. Nasib bek pempuan.. eh? haha.. Perasan masa Kak Sarah wat post sal ni.. hehe.. jadi.. bila kita nak dating? uppss.. haha..

    Reply
  • December 12, 2010 at 7:02 am
    Permalink

    dla x pnh lg jumpe geng2 blogger ni..maklumla dla ni bkn pemes pom..hehe..

    Reply
  • December 12, 2010 at 7:05 am
    Permalink

    eh, terkejut bc status kat atas tu..ade gak yg x puas ati ngan cik tom yer..so far dla rs cik tom ni mmg x sombong, byk bg tutorial, tips..dtg gak blog dla, bc sume en3 lepas2..ape la yg dia x puas ati tu yer..sbr yer cik tom !! AJA2 !! dla akan terus sapot cik tom!

    Reply
  • December 12, 2010 at 7:08 am
    Permalink

    dating x ajak pun. haha

    Reply
  • December 12, 2010 at 7:39 am
    Permalink

    bestnyer dpt jumpa kawan maya kita cikgu sarah..dia memang blogger yg sporting, rajin mengupdate blog dan rajin mengomen..akak nk jugak jumpa cik tom dan kawan2 lain..hehe, bila agaknye ye?

    Reply
  • December 12, 2010 at 8:13 am
    Permalink

    amboi!cik tom dah pandai dating ek sekarang.
    pic kt atas tu gambar cik tom ke?
    ngeh3

    Reply
  • December 12, 2010 at 8:46 am
    Permalink

    bila kita dapat jmpa ye c tom.

    Reply
  • December 12, 2010 at 11:03 am
    Permalink

    jum dating ngn saya cik tom^^

    cik tom misteri sgt..wish can meet up with u some day:)

    Reply
  • December 12, 2010 at 1:56 pm
    Permalink

    bestnya dapat jumpa rakan blogger kan..hehe

    Reply
  • December 12, 2010 at 3:57 pm
    Permalink

    ingatkan dating dengan jejaka idaman

    Reply
  • April 15, 2011 at 12:30 pm
    Permalink

    Salam tuan umah,
    bagi saya la..kalau nak kira bahaya..semua dah bahaya kat mesia nie..contoh terdekat la..air paip kat umah tu..ada klorin..kalau yg ada penapis air tu ok la juga..pasal pihak2 tertentu tak war2 kan pasal bahaya klorin nie..kedai makan mamak..kedai makan melayu..cina..india..kebanyakkannya guna air paip yg tak bertapis buat kopi tarik kaa.milo tarik ka.. Klorin nie pun salah satu punca cancer juga..
    ngeeee….

    Reply
    • April 23, 2011 at 11:14 am
      Permalink

      cik tom setuju dengan pendapat mamat…klorin memang bahaya untuk jangka masa panjang…tp kegunaan klorin ni utk matikan kuman/bakteria yg terdapat dlm air…kl xguna lagi bahaya….tp kl nak kata bahaya memang semua bahaya…kadang2 kat paip tue pun ada unsur corrosion (karat)..tue pun merbahaya…

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE